Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem to v Peugeotu Some v JH. Rozebrali to, oleje bylo dott žádný piliny, ani šupiny v ní nebyly, vyměnili tři ložiska a škrčí to furt. Je to podobný zvuk jak z převodovky u soutěžáku. jen když je motor v tahu, při zrychlování, nebo pži brždění motorem.Pokud se to jen lechtá a udrzžuje se rychlost je to potichu.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Tak mě postihla další akce. Vykloktaný řazení. Najednou šla řadit jen 3 a 4. Naštěstí se mi to stalo v J.Hradci, tak jsem se doštrachal do Peugeotu a druhý den to bylo opravené. Ještě že se to nepos..... o dovolený v HR, ale až doma.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Začaly zhasínat dálková světla a mlhovky. Někdy zhasnou hned po přepnutí, někdy až za chvíli, někdy jdou normálně. Prohledal jsem forum a nechám si to udělat. Sehnal jsem si celý blok páček jiný, ale je trochu jiný. Chtěl jse si to vyměnit, ale po přečtení příspěvků, které to řeší, zas takový machr nejsem. Hold nejde rozumět všemu a umět všechno.

Odesláno

taky o tom už delší dobu přemýšlím,blbne mi to už pomalu rok,když mi to před rokem začalo,sehnal jsem si jiný,budu muset pohledat kam sem je uklidil,začalo mi to se směrovkama a v poslední době mi sem tam vypadnou i světa

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

Koukněte na můj inzerát v podpise.

Servisák to nechtěl posílat poštou, aby byla zajištěna správná montáž. Pokud si to namontujete sami, tak se zkuste domluvit v servise, na uvedeném tel. čísle.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

pokud ty páčky najdu,tak jedu do servisu,sám se v tom vrat nebudu,a když by se stalo,že je zrovna nenajdu,tak koupim jiný,ty co jsou nekde doma, postupem času třeba prodám

odesláno z Lumie

• O 4 týdny později...
Odesláno

115 kW, jede jak z praku, je to manual, s automatem bych se zabil. Proste to nejde, ale pluje a to je fofr. :-) Jediny co to nema jsou sklopny zpetny zrcatka a navigaci. Jeate to musim naucit jezdit. -:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...