Roman Bazi Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 V Neru a jako audio cd? Díky, prubnu to . Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 jj pak dej vedet jak to dopadlo Citovat
Bohumil Odesláno 31. prosinec 2012 Autor Odesláno 31. prosinec 2012 Přeji všem v novém roce pevné zdraví, krok a stisk, přiměřeně štěstí, pohodu a ať se vše daří. Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Také přeji všem 307mičkařům hodně zdraví do nového roku . [upravil dne 1/1/13 20:34 od Roman Bazi] Citovat
Haator Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Mam otazocku, ano som trocha deformovana z ineho fora, ale nedalo by sa tu trocha upratat? Je tu vela niekolkorocnych tem \"o tom istom\" a zaroven onicom, kedze sa koncia \"hladaj v inych temach\", tiez je tu vela zamknutych ale nezmazanych tem, ktore to zneprehladnuju. Moderatori nejak neocenili moju snahu dat do trocha doporiadku. To nikomu inemu nevadi? Teda, vam mozno nie, ale ked pride novy clovek a chce nieco pohladat, tak aby prechadzal stranu za stranou a temu za temou, inac je vyhladavanie neefektivne. To len tak, aby rec nestala. Citovat
Bohumil Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 Tady to není o nějaké odborné diskuzi. Může sem napsat každý co chce, co se jinam nehodí. Pravda, je to tu poněkud \"fousaté\", ale myslím si, že to není na škodu. Asi nejdůležitější je příspěvek správně pojmenovat a zařadit. Nestačí jen napsat že když se ohřeje, tak chcípne. :D:D Citovat
Haator Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 no pomenovat temu viem aj ja, ale naco zakladat novu, ked to tu uz je uz som to raz spominala, len v 307ckovom fore je spolu vyse 150 tem ohladom pneumatik, diskov a srub, minimalne polovica je zbytocna, zvysok by sa dal pekne poskladat dokopy a napr. takych 20 zamknutych VIN tem sa tiez najde;) rozumiem, cim viac prispevkov, tym vacsie forum, len ta efektivita opatovneho pouzitia informacii je velmi mala Citovat
Bohumil Odesláno 21. únor 2013 Autor Odesláno 21. únor 2013 Zdravím Vás na východ. To je asi tak, když hledači neumí hledat. Nebo neví, ..... Souhlasím s duplováním příspěvků, dotazů, .... Furt se to točí dokola. Za tu dobu, co jsem zde, ..... ale to neřeším. :D:D:papa Citovat
Haator Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Pozdravujem z vychodu. Veru ze tu hladat vieme, ako inac by sme vedeli, ze pneu tem je 150 a obsah vacsiny je zbytocny Ze to trvalo asi tyzden prejst, to je to, co sposobuje napr. vznik opat novej temy ohladom ET. Pritom ide o informacie hodne par stran. Ale ked to \"starym\" clenom nevadi, ze sa vsetko ako pises toci dokola, a kludne budu dokola odpovedat na to iste, no problemo. Mne by to vadilo Citovat
Bohumil Odesláno 6. březen 2013 Autor Odesláno 6. březen 2013 Tím hledáním jsem nemyslel nic proti Vám. To nejsou jen pneu, to je řada dalších o světlech, vibracích, ABS, ... Hlavní je, nenechat se vyděsit hned při první nějaké anomálii. Pokud je to něco s elektronikou, stejně se nakonec musí na diagnostiku, atáááák. Citovat
jiko3 Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 Hledání je opravdu oříšek souhlasím:myslim Citovat
Bohumil Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 Zdravím všechny,přehoupli jsme se pomalu ze zimy do léta a tady to ještě nerozmrzlo. Citovat
Roman Bazi Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Zdravím:papa Bohumile, máš pravdu, je to tady posledního půl roku mrtvé. Ale Ty se taky ozveš jen jednou za uherský rok:D. Citovat
Bohumil Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 No,to víš, už se pomalu začínám dostávat do věku, kdy začínám pociťovat stále více nedostatku času. :D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Tak já mám zase čas ,ale postupem času se mne nechce nic dělat Citovat
Bohumil Odesláno 21. červenec 2013 Autor Odesláno 21. červenec 2013 tohle je taky pořádně \"fousatý\", ale furt se celkem drží. :-) Citovat
SisakT Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 ja sa tiez podelim....mam 307 viac ako rok...interier velky pre vsetkych cestujjcich....mrzi ma akurat osvetlenie digi klimi ktore neviem spojazdnit a otvaranie dveri tie klucky... Citovat
sauromalus Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Nevím, jestli ti to pomůže, ohledně digi klimy, nevím, jak jsi daleko, zda je problém žárovka, nebo nejde napětí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.