Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Mam otazocku, ano som trocha deformovana z ineho fora, ale nedalo by sa tu trocha upratat? Je tu vela niekolkorocnych tem \"o tom istom\" a zaroven onicom, kedze sa koncia \"hladaj v inych temach\", tiez je tu vela zamknutych ale nezmazanych tem, ktore to zneprehladnuju. Moderatori nejak neocenili moju snahu dat do trocha doporiadku. To nikomu inemu nevadi? Teda, vam mozno nie, ale ked pride novy clovek a chce nieco pohladat, tak aby prechadzal stranu za stranou a temu za temou, inac je vyhladavanie neefektivne.

To len tak, aby rec nestala.

Odesláno

Tady to není o nějaké odborné diskuzi. Může sem napsat každý co chce, co se jinam nehodí.:papa Pravda, je to tu poněkud \"fousaté\", ale myslím si, že to není na škodu.:super

Asi nejdůležitější je příspěvek správně pojmenovat a zařadit. Nestačí jen napsat že když se ohřeje, tak chcípne. :mrk:D:D:D

Odesláno

no pomenovat temu viem aj ja, ale naco zakladat novu, ked to tu uz je

uz som to raz spominala, len v 307ckovom fore je spolu vyse 150 tem ohladom pneumatik, diskov a srub, minimalne polovica je zbytocna, zvysok by sa dal pekne poskladat dokopy

a napr. takych 20 zamknutych VIN tem sa tiez najde;)

rozumiem, cim viac prispevkov, tym vacsie forum, len ta efektivita opatovneho pouzitia informacii je velmi mala

Odesláno

Zdravím Vás na východ. To je asi tak, když hledači neumí hledat. Nebo neví, ..... Souhlasím s duplováním příspěvků, dotazů, ....

Furt se to točí dokola. Za tu dobu, co jsem zde, ..... ale to neřeším. :D:D:D:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pozdravujem z vychodu. Veru ze tu hladat vieme, ako inac by sme vedeli, ze pneu tem je 150 a obsah vacsiny je zbytocny ;)

Ze to trvalo asi tyzden prejst, to je to, co sposobuje napr. vznik opat novej temy ohladom ET. Pritom ide o informacie hodne par stran.

Ale ked to \"starym\" clenom nevadi, ze sa vsetko ako pises toci dokola, a kludne budu dokola odpovedat na to iste, no problemo. Mne by to vadilo ;)

Odesláno

Tím hledáním jsem nemyslel nic proti Vám. :mrk To nejsou jen pneu, to je řada dalších o světlech, vibracích, ABS, ...:grr Hlavní je, nenechat se vyděsit hned při první nějaké anomálii. Pokud je to něco s elektronikou, stejně se nakonec musí na diagnostiku, atáááák. :myslim:papa

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

Tak já mám zase čas ,ale postupem času se mne nechce nic dělat :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ja sa tiez podelim....mam 307 viac ako rok...interier velky pre vsetkych cestujjcich....mrzi ma akurat osvetlenie digi klimi ktore neviem spojazdnit a otvaranie dveri tie klucky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...