Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ono když se podíváš na tu řadu 25, 50, 90 tak mi z toho vyplývá, že někdo oprášil tuhle značku jako konkurenci chemoprénu. A lepí teda opravdu prakticky stejně i když á jinou (červenější) barvu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Bohužel, nemám to hotové, bylo na to málo času. Chybí mě domyslet podložení desek. Chci aby to bylo pořádně, jsi udělám čepy do dír, ve kterých drží sedačky, ale vpředu ještě nevím, jak to podložím. Budu pokračovat až po Kokoříně. :papa

Odesláno

Já když jsem spal v Jeanovi vyndal jsem zadní sedáky, přední sedačky jsem posunul co nejvíc dopředu, sklopil zadní opěradla, byla rovina z kufru až k předním sedačkám. :mrk:mrk:mrk

Odesláno

Jo jo, u Tvého to jde, ale u SWčka je schod 8cm, tak s tím bojuji. 306ku jsem tenkrát kupoval hlavně kvůli rovné podlaze. Já už mám podložení desek vymyšlené, ale je to hodně složité na výrobu, tak pořád čekám, že mě napadne něco jednoduchého.

Zatím jen takhle, vypodloženo provizorně.

post-36748-14109625005386_thumb.jpeg

[upravil dne 14/6/12 13:57 od Roman Bazi]

Odesláno

zdravím, ja som kupil peugeot 307 2,0HDI r.v.2001 mam ho zatial 2 tyzdne. co sa tyka vzhladu znutra ci vonka je to uplna parada. Co sa týka spolahlivosti a nazoru ake to je auto tak to je prilis skoro. No co citam tak asi je to dost kazove auto- je tu strasne vela ludi co maju problemy. Dost ma to desííííí. dufam ze ma nic nestretne

Odesláno

no packy pod volantom som musel us aj menit, vybracie zatial su v pohode. teras mam problem stým ze mi snicoho nic zacne rucicka ukazovatela teploty vody stupat do maxima a za 5 sekund klesne spet. asi blbi kontakt :) mam ho 2 tyzdne takze dost veci us :( ked este ratam ze mi to nejak zacina v predu buchotat+ pomalicky brzdove kotuce. ach jajj :(( ale dufam ze te vazne a drahe veci sa mi vyhnu

Odesláno

na starsej 307 som menil snimac teploty na motore(to je ta teplota)...to mas tak 10€ + robota, ale v pohode sa to da zvladnut aj doma....

kedy ti to buchoce? napr. ked prechadzas cez nerovnosti s vytocenym volantom?

brzdy su spotrebna vec a nie porucha;)

Odesláno

nie buchoce mi to ked prejdem cez nerovnost aj rovno.ale bucha to len na strane vodica. co sa tyka tej teploty som vymenil snimac co je pri nadrzke. dnes som to menil a zatial teplotu ukazuje dobre tak uvidim casom. Nevies nahodu ako odstranit to pistanie ked pribrzdujem? strasne to pisti ked dobrzdujem jemne, ked zabrzdim silnejsie tak to je v pohode.

Odesláno

snimac pri nadrzke je na hladinu chladiacej kvapaliny....a ten buchot je aky? jedna taka tupa rana kov o kov, alebo viac buchnuti?

na starsej mi piskaju brzdy tiez a je mi to jedno...zvyknes si na to :D niekde tu na fore najdes co to sposobuje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...