Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To jo děsily.

Ve dvě ráno jsem lítal v trenkách po venku a házel deky na pažouta, když začínaly padat kroupy. Pár jsem jich schytal a litoval jsem pažouta, že nestojí v garáži.(zatím ve výstavbě) No musí to ještě chvíli přežít, doufám,že do konce prázdnin budu mít střechu:)

Odesláno
To jo děsily.

Ve dvě ráno jsem lítal v trenkách po venku a házel deky na pažouta, když začínaly padat kroupy. Pár jsem jich schytal

Kam se na to hrabe paintball :D:D:D

[upravil dne 11/7/11 14:30 Bohumil]

Odesláno

Tož já byl v noci ze soboty na neděli na chatě a v noci byla bouřka, kroupy, jeden blesk za druhým, oba pažouti venku, ale zvládli to. No já byl unaven, tak jsem to okoukl a šel zas spát. Manželka se ráno přiznala, že se moc nevyspala.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Bohumil:

Tak dneska mi přišla smska od rodinné známé. Musela se pochlubit, že sehnala super Fabii. Když se v ní ptala jestli zajdu, tak jsem odpověděl, že nemám čas :grr

Ženskou logiku nepochopím. Kolik jsem strávil času ověřováním 307ček a lítáním po netu. :(

[upravil dne 20/7/11 22:44 Lví-ček]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak to tu trochu oživím.

Mám za sebou první dovolenou autem.Cesta do Chorvatska průměrná spotřeba 6,7 l/100 km,a za celou dovolenou najeto 2980km 7,1 l/100 km

Odesláno

Čelina kousek od Omiše směrem na Makarskou,a počasí bylo jak na houpačce,tak jsme si udělali celodenní výlet do plitvic.Všem doporučuji projít si je celé.

Odesláno
Čelina kousek od Omiše směrem na Makarskou,a počasí bylo jak na houpačce,tak jsme si udělali celodenní výlet do plitvic.Všem doporučuji projít si je celé.

ja jedu na plitvice a pak do dubrovniku za 14 dni doufam ze poas bude priznivej :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...