AnotherOne Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Najväčší jackpot v krátkej histórii Lota na Slovensku padol. Česť jeho pamiatke. Nebol to niekto z vás? Citovat
MirasCC Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Teď sem to četl. Dobrý dítě štěstěny Píšou že to bude slovák, páč vsadil online, takže musí mít účet u slovenský banky. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 No neviem, ale tak veľká výhra je o držku. Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne No neviem, ale tak veľká výhra je o držku. No kdyby si našel toho dotyčného co vyhrál a on by na to měl stejný názor jako ty, tak jsem klidně k dispozici pokud by se rozhodl tu výhru rozdělit a zmenšit tak riziko rozbití huby . Citovat
dzana.m Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 ja si mislym jestli se nekdo dozvý kdo to je že nebude mít lehkej žívot jinak mu blahopřeju ale sem čech tak i zavidím to bych nebyl já ale jak je to příslový přej a bude ti přáno:super Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Ako píšeš nebude to mať ľahké. Taká výhra jednoducho nejde utajiť. Citovat
Burisek Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Ako píšeš nebude to mať ľahké. Taká výhra jednoducho nejde utajiť. Ale dá,odstěhuje se,a je to ! Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: AnotherOne Ako píšeš nebude to mať ľahké. Taká výhra jednoducho nejde utajiť. Ale dá,odstěhuje se,a je to ! Na Slovensku by mu to určite nepomohlo. Citovat
Marlin Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: AnotherOne Ako píšeš nebude to mať ľahké. Taká výhra jednoducho nejde utajiť. Ale dá,odstěhuje se,a je to ! Na Slovensku by mu to určite nepomohlo. ze jo, kdyz si za to plyn nekoupi [upravil dne 18/1/09 Marlin] Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Čo by nie, zaplatí Čechovi aby mu ho dotlačil. Citovat
f3Rd@ Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Puvodne jsem to nechtel rikat, ale vyhral jsem to ja... shchvalne jsem si vytvoril ucet u slovenske banky, aby me nikdo nepodezrival, tak to prosim nikomu nerikejte. Nicmene dnes jsem si poridil neprustrelnou vestu a 3 bodyguardy. :D:D:D:D:D:D:D Citovat
oddie Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Svého času byl někde nějakej pořad s lidmi, co takhle někdy vyhráli vyšší částku. A nedalo se o nich říct, že by byli nějak šťastní, ba právě naopak. Defakto po čase neměli ani peníze, ani přátele, a tu tehdejší výhru dost proklínali, že jim mnohem víc vzala, než dala. Ono si sice každej říká \"kdybych vyhrál, já bych...\", ale hra na \"kdyby\" je vždycky hodně šálivá... Citovat
pavlko Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Uff no vyhrat to ja tak si kupim PSA u nas v Trnave a kazdy den jazdim inou dvesto_sedmickou Citovat
Petra XSI Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 A vyhrála to jedna osoba? Třeba si ty miliony budou muset rozdělit chudáčci Citovat
pavlko Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI A vyhrála to jedna osoba? Třeba si ty miliony budou muset rozdělit chudáčci Len jeden vyherca http://www.cas.sk/clanok/102977/loto-rekordny-jackpot-11-milionov-eur-padol.html Citovat
Solim1 Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Možno-že sa zabudne o výhru prihlásiť a má ďalší život bez starostí! Citovat
vendelinek Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Třeba se ani nepřihlásí,protože ,když se to dověděl,tak ho z toho klepla pepka:D a propadne to:D Citovat
AnotherOne Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Alebo ho po hlave klepli príbuzní. Citovat
Petra XSI Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: pavlko Původně zaslal: Petra XSI A vyhrála to jedna osoba? Třeba si ty miliony budou muset rozdělit chudáčci Len jeden vyherca http://www.cas.sk/clanok/102977/loto-rekordny-jackpot-11-milionov-eur-padol.html Hmmm tak to se opravdu má, já bych hned věděla za co je utratit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.