amyn Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Ahoj všem,jsem tady nový člen.Mám problém s mojí 205.Koupil jsem ted 205 1,1 benzín,rok 90,ale nejde nastartovat.Po delším pátrání jsem zjistil že nejde proud do benz.čerpadla.Pojistka je v pořádku.Mohli by jste mi poradit kde hledat?Jestli je tam ještě nějaký relé,popř. jetli někdo nemá shéma elektriky.Děkuju moc za rady Citovat
AnotherOne Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Si si istý, že tam nejde prúd? Nebude KO samotné čerpadlo? Citovat
amyn Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 určitě tam nejde proud,pod zadníma sedačkama jsem rozpojil ty svorky co vedou k čerpadlu a měřil jsem to tam a ani tuk,ani na druhou polohu klíčku ani při startování Citovat
vix Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Napoj natvrdo baterku a uvidíš ... prostě, na silové svorky (ty silnější dráty) přiveď 12V Citovat
pastorek Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: amyn Ahoj všem,jsem tady nový člen.Mám problém s mojí 205.Koupil jsem ted 205 1,1 benzín,rok 90,ale nejde nastartovat.Po delším pátrání jsem zjistil že nejde proud do benz.čerpadla.Pojistka je v pořádku.Mohli by jste mi poradit kde hledat?Jestli je tam ještě nějaký relé,popř. jetli někdo nemá shéma elektriky.Děkuju moc za rady Keď tam nejde prúd, tak pozri relé čerpadla. To by malo spínať silový okruh. Pravdepodobne bude niekde v motorovom priestore. Pri zapínaní kľúčika by malo cvakať. [upravil dne 18/1/09 pastorek] Citovat
Mitja Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Rele najdes bud v motorovem prostoru, kdyz si stoupnes pred auto a divas se smerem na motor tak v pravem hornim rohu. Pokud neni tam, tak ho najdes vevnitr u mista spolujezdce, jak je prihradka v palubni desce tak pres tu vidis nahore ridici jednotku a rele by melo byt vedle ní. Citovat
bruk600 Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Ahoj,mám stejné auto před časem jsem řešil podobný problém.Týden po zakoupení jsem taky neodjel.Před problémem s čerpadlem jsem se hrabal v prostoru kufru a sahal jsem i do kapsy za levým zadním světlem.Je tam (uzel) konektor pro kostru.Nějak jsem ho povvytáhnul a chovalo se to jako studeňák.Mrkni na to,možná to bude taky taková banalita. Mě tehdy nejprve stála 2k u fušera co tvrdil,že měnil pumpu a pouze udělal jen její dodatečné ukostření. Po mém vyjádření nespokojenosti 1k vrátil. Citovat
rodov Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Čauky všem mám stejný problém,s autem jsem jel a najednou z ničeho nic nejedu.Zjistil jsem,že nejde benzínové čerpadlo.Odzkoušel jsem ho napřímo,to běží,ale motor stejně nejde nastartovat.Šel jsem po kabelech,ale stále nic.Všechny pojistky jsou v pořádku.Chtěl bych vědět,která pojistka je na benzínové čerpadlo a jestli někdo nemá elektrické schéma zapojení na dvěstěpětku 1,1 benzin.Dík za odpovědi. Citovat
Mitja Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Neni nahodou ta pojistka v motorovem prostoru v te male krabicce? Ja mam krabicku chycenou u leveho predniho svetla, mrkni tam. Jinak muzes mit klidne nalomeny nejaky dratek k cerpadlu. Citovat
rodov Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Drátek k čerpadlu jsem si prozvonil,ten je v pořádku,minus pól taky.Včera jsem rozebral přístrojovku,abych se dostal líp ke kabelům.Dohledal jsem,kam až do pojistkovky vede drátek od čerpadla a na těch 2 kontaktech není napětí.Jestli je pojistka na čerpadlo první z prava jak se koukáš na pojistkovku,tak na ní taky není napětí ani při vypnutém a ani při zapnutém klíčku.Jenže dál nevím jak je to zapojený dál.Buď bude vadná celá pojistkovka nebo to bude někde v motorovém prostoru. Citovat
Mitja Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 No mrkni na tu malou krabicku jak jsem ti psal, jestli v ni jsou pojistky OK. Jedna z nich je na spinani vrtule pred chladicem.. a ty dalsi si ted nevzpomenu ale myslim ze to cerpadlo. No a jak jsem psal vyse, mrkni na to relé jestli je OK (cituju: \"Rele najdes bud v motorovem prostoru, kdyz si stoupnes pred auto a divas se smerem na motor tak v pravem hornim rohu. Pokud neni tam, tak ho najdes vevnitr u mista spolujezdce, jak je prihradka v palubni desce tak pres tu vidis nahore ridici jednotku a rele by melo byt vedle ní. \") Citovat
vinorak Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 no pojistka na pumpu je opravdu poslední z prava a relátko mám teda u obou 1.1 vedle řídící jednotky ořed spolujezdcem. Když otočíš klíčky do druhé polohy(těsně před start) tak by si měl to relátko slyšet cvaknout. Jestli ne tak je v háji, protože ho spíná signál z řídící jednotky schéma ti sem hodim za chvíli:super Citovat
rodov Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Čus,pojistky v malé krabičcce jsou OK,relátka mám po pravé straně v motorovém prostoru a to dvě.První z prava po otočení klíčku do 2 polohy spíná.(cvakne).To mám taky odzkoušeno.Druhé nedělá nic a ani nevím na co je,snad spínání ventilátoru?Jen na první pojistce z prava není žádný proud ani při vypnutém klíčku a ani při zapnutém. Citovat
vinorak Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 no pokud nad levim tlumičem nemáš takovou černou krabičku tak to druhý relé je na stěrače:super a do toho kastlíku před spolujezdce ses koukal?? Citovat
Mitja Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 I kdyby ho tam mel, kdyz mu to cvaka tak by to melo byt OK, ni? Myslim, ze zadna jina vec ve 2. poloze necvaka . Jeste zkus obe ty relatka vyndat a poradne na nich ocistit kontakty (byvaji nehezke zoxidovane, obzvlast jestli tam nekdy kapla brzdovka z nadobky), i kontakty v tech konektorech. Citovat
Mojo2 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 taky mi na 205 1.1 neslo nastartovat, jestli jde proud k cerpadlu jsem nehledal, ale byl vadnej (tusim ze se to tak jmenuje) startovaci modul, takovej malej srac na motoru, oprava me stala tusim cca 5k Citovat
rodov Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Zdravím všechny,kdo se mi snaží pomoc.Do kastlíku jsem se koukal,měl jsem i počítač rozdělaný z toho držáku,žádné relé tam není.Jinak relátka jsou prostříknutá,nelepí,jsou obě dvě stejná,tak jsem je zkoušel prohodit a stejně nic. Citovat
vinorak Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Pokud by byl v háji zapalovací modul, tak stejně pumpa natlačí To by to neházelo jiskru ani nevstřikovalo benzín:super Citovat
rodov Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Dík za to elektrické schéma,podívám se do něho,jestli něco vykoumám.Jinak včera večer jsem ještě rozdělal tu malou černou krabičku co je vedle sání.Všechny kabely na konektorech jsem rozdělal,prostříknul a zase zadělal.Výsledek pojistka bez proudu,čerpadlo nemaká.Já zapomněl napsat,že už asi před půl rokem se mi tahle závada projevila.I tenkrát nešlo čerpadlo.Minule jsem prošel kontakty na čerpadle,relé,pojistky a najednou čerpadlo šlo.Myslím si,že to bude nějaká prkotina,jen ji najít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.