P.avel Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Jára zatim žádný děti nemá jestli dobře vim (teda jestli ví dobře i on ) a před každym vstupem do auta se určitě omyje, převlíkne do čistýhoho a vezmi si pantofle se lvíčkem speciálně vyvinuté pro 406 takže bych se toho světlýho interiéru nebál...:roker:roker Citovat
jarajarda Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: P.avel Jára zatim žádný děti nemá jestli dobře vim (teda jestli ví dobře i on ) a před každym vstupem do auta se určitě omyje, převlíkne do čistýhoho a vezmi si pantofle se lvíčkem speciálně vyvinuté pro 406 takže bych se toho světlýho interiéru nebál...:roker:roker Koukám máš mě za dobrýho blázna viď Citovat
MJSytic Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 To nemá kůži? To nemá metalízu? To nemá V6? A co to teda má?! Gratulace, Moc pěkná Edit: Ale metla to asi je, cooo? [upravil dne 19.1.09 MJSytic] Citovat
MatrixChose Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Krásný auto, gratuluju Světla tam krásně zapadnou, 16´ bych taky nechal. Co se týče interiéru tak by pro mě nebyl, jezdím kolikrát v montérkách a akorát by mi to bylo líto a nakonec stejně skoro obden využívám možnosti breaku. Ale za tohle jako druhý, repre vozítko bych se opravdu nestyděl Citovat
Béďa Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: MJSytic Edit: Ale metla to asi je, cooo? to je.. Citovat
čakom Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 jarajarda: auto, motor, interiér a hlavně ta barva. prostě nádhera:potlesk :potlesk nikdy jsem neměl rád červenou barvu ale lucifer a vulcain nemají chybu;) Citovat
barenst Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Je 406 2,2 HDi , to jsme mel taky , asi jeden z nej vybavenejsich 406 co byli , je zvlastni ale u 406 2,2 zrala stejne jako 2,0 (aspon mě) Citovat
Aluška Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Nádherná 406 , až budu velká, tak si třeba taky takovou koupím . Citovat
jarajarda Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: barenst Je 406 2,2 HDi , to jsme mel taky , asi jeden z nej vybavenejsich 406 co byli , je zvlastni ale u 406 2,2 zrala stejne jako 2,0 (aspon mě) Zatím jsem s tím nenajezdil nic moc, ale tady po městě mi palubní počítač ukazuje 7.8 - 8.0 l/100km. Citovat
jarajarda Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Aluška Nádherná 406 , až budu velká, tak si třeba taky takovou koupím . Aluško, Ty jsi akorát, tak jakýpak velká? Citovat
Aluška Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Aluška Nádherná 406 , až budu velká, tak si třeba taky takovou koupím . Aluško, Ty jsi akorát, tak jakýpak velká? Velká rovná se stará , zatím mi moje 306 na ježdění do práce stačí . Citovat
jarajarda Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Aluška Nádherná 406 , až budu velká, tak si třeba taky takovou koupím . Aluško, Ty jsi akorát, tak jakýpak velká? Velká rovná se stará , zatím mi moje 306 na ježdění do práce stačí . Tak teď si teda připadám starej:D:D:D Citovat
P.avel Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: P.avel Jára zatim žádný děti nemá jestli dobře vim (teda jestli ví dobře i on ) a před každym vstupem do auta se určitě omyje, převlíkne do čistýhoho a vezmi si pantofle se lvíčkem speciálně vyvinuté pro 406 takže bych se toho světlýho interiéru nebál...:roker:roker Koukám máš mě za dobrýho blázna viď Citovat
oni Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: P.avel Jára zatim žádný děti nemá jestli dobře vim (teda jestli ví dobře i on ) a před každym vstupem do auta se určitě omyje, převlíkne do čistýhoho a vezmi si pantofle se lvíčkem speciálně vyvinuté pro 406 takže bych se toho světlýho interiéru nebál...:roker:roker Koukám máš mě za dobrýho blázna viď z toho si nic nedelej,sme na tom stejne!:D Citovat
Pata Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Opravdovy krasavec, gratuluju a hodne stastnych km Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 neprodal jsi tu stribrnou 306 nekam ku Praze ? rekl bych ze ji vidavam parkovat v Dejvicich, jeste nedavno mela libereckou znacku, ted uz ma stredoceskou BTW a gratulace k peknemu novemu vozitku hodne stastnych km Citovat
jarajarda Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Ferry neprodal jsi tu stribrnou 306 nekam ku Praze ? rekl bych ze ji vidavam parkovat v Dejvicich, jeste nedavno mela libereckou znacku, ted uz ma stredoceskou BTW a gratulace k peknemu novemu vozitku hodne stastnych km Jojo, tak to bude ona:) Slecna teda rikala ze spada pod kladno... Toz nekdy udelej fotku... [upravil dne 27/1/09 jarajarda] Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Ferry neprodal jsi tu stribrnou 306 nekam ku Praze ? rekl bych ze ji vidavam parkovat v Dejvicich, jeste nedavno mela libereckou znacku, ted uz ma stredoceskou BTW a gratulace k peknemu novemu vozitku hodne stastnych km Jojo, tak to bude ona:) dneska tam zrovna stala Citovat
jarajarda Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Ferry neprodal jsi tu stribrnou 306 nekam ku Praze ? rekl bych ze ji vidavam parkovat v Dejvicich, jeste nedavno mela libereckou znacku, ted uz ma stredoceskou BTW a gratulace k peknemu novemu vozitku hodne stastnych km Jojo, tak to bude ona:) dneska tam zrovna stala Neni u nejaky hospody? Rikala ze je servirka. Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Neni u nejaky hospody? Rikala ze je servirka. napada me jedna pizzerie hned blizko za rohem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.