jarajarda Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Vyřešíme jen pár dětských nemocí a hurá na klouzání Vyměnit plastové kůstky na zadní nápravě, opravit levý práh a trochu zlobí senzor stěračů. Citovat
Marlin Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 gratuluji, pekna holka nekdy se stav ji ukazat. Citovat
Marlin Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 cece, bych zkusil tereni pruchodnost :D Citovat
jarajarda Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Marlin gratuluji, pekna holka nekdy se stav ji ukazat. Dík:) Už si na sebe zvykáme, včera jsme se poprvé klouzali...a pak jsem sednul do něčeho kapku jiného a při nastoupení zpět na palubu 406 mi připadalo že mám HTP.... Ale EVO IX si zaslouží vlastní téma... Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Jarajardo parádní kousek. Barva prostě nádherná. Konečně vysněná 406 co? Citovat
jarajarda Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Jarajardo parádní kousek. Barva prostě nádherná. Konečně vysněná 406 co? Původně jsem toužil po modré co máš ty, ale z těchto ročníků se vybírá podle stavu.. Ale lucifer je taky pěknej:super Ještě pořídit nějaký kolečka na léto v 16\":) Citovat
antal Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Nadhera,vyzera zachovalo.Gratulujem:potlesk:potlesk Citovat
Béďa Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 vypada dobre, tak hodne stasnych km za jejim volantem.. Citovat
Y2K Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Ten dazdovy senzor asi len neprilieha dobre na sklo...nic vazne... Citovat
jarajarda Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Béďa vypada dobre, tak hodne stasnych km za jejim volantem.. Líbí se Ti barvička?:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Y2K Ten dazdovy senzor asi len neprilieha dobre na sklo...nic vazne... Že by? No to zkusím:) Citovat
Béďa Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Béďa vypada dobre, tak hodne stasnych km za jejim volantem.. Líbí se Ti barvička?:D:D no to vis ze jo.. Citovat
jarajarda Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Béďa vypada dobre, tak hodne stasnych km za jejim volantem.. Líbí se Ti barvička?:D:D no to vis ze jo.. Citovat
antal Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 16\" kola na leto:bojim,to bude malo 17\" tam budu akurat Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně jsem toužil po modré co máš ty, ale z těchto ročníků se vybírá podle stavu.. Ale lucifer je taky pěknej:super Ještě pořídit nějaký kolečka na léto v 16\":) Vidíš to a já modrou moc nemusím ale tuhle jsem si zamiloval. Ta tvoje červená je super, jen škoda že jsou moc nevýrazný ty krásný červený světla. A kola? Minimálně 17\". Citovat
Y2K Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Y2K Ten dazdovy senzor asi len neprilieha dobre na sklo...nic vazne... Že by? No to zkusím:) JJ...mne to tiez nefungovalo a tiez som sa strachal ze co s tym... Uz ma tu strasili ze vymena predneho skla a podobne. Ale som to rozobral, zisitl ze to drzi na dvoch nozickach pripevnenych na sklo...a jednu som mal utrhnutu...tak som to so sekundacom prilepil a drzi. Sice odvtedy som to uz raz znova lepil ale 2x za rok a pol to nie je az take zle Problem bol presne v tom ze tie silikonove podusticky co su tam nedoliehali, ked som to prilepil vsetko OK. Niekde tu mam o tom aj vlakno, je tam aj ako to rozoberies, skus pohladat. A vela zdaru... Auto mas krasne. Predchadzajuce auto som mal 406 sedan 1996 a farba bola tiez cervena, sice ta tmavsia ale obe su pekne Tak nech sluzi k radosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.