Jindras Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Dnes jak se oteplilo,tak po večerním silném mrazu se po výjezdu ozývalo cvakání relé-bzučení z poj skříně.Když jsem tohle auto koupil tak to dělalo při vypínání zapalování před vytažením klíčku-to jsem vyřešil,že jsem dal jiné relé z vrak.-všechny co mi tam dali zdarma.Ničemu se u staré 306 nedivím-je to jenom stroj,akorát by mě zajímalo,jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti atd... Citovat
Jindras Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 Myslím.že ano-aspoň mě to napadlo-či jsem je v první zatáčce zapnul,ale jistý si s tím nejsem.. [upravil dne 11/1/09 Jindras] Citovat
AnotherOne Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Potom treba vyčistiť kontakty na páčke smeroviek. Piliny z kontaktov robia vo vazelíne falošný spoj a potom to tak divoko cvaká. Citovat
Meldik Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 ze se vam do toho vmesuju, nekolikrat jsem to delal....chce to, treba smirgl papirem, zbrousit tu kulicku na valecku....aby to byla zase kulicka, pze bude opotrebovana........az to pomuze..... Citovat
dolly1010 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Taky sem to čistil. Nic to není, stačí oddělat dekl kolem volantu, odpojit konektory a rozebrat. Nic by nemělo vylítnout (ale stajně bacha!). Za půl hoďky neí co řešit :super Zdá se že je to docela obvyklej problém Mě to dělalo už při koupi. Ten vocas v bazaru: \"To je na 100% špatný relátko, to nic není. Vyměním to a vy si pro něj v pondělí přijeďte\". Přijel jsem, nedělalo to. Při cestě domů to zase začalo Pak jsem náhodou strčil do páčky blinkru a párkrát to zacvakalo - závada byla objevena Citovat
zabit Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 jj casty to jev, dela mi to taky, jen obcas spis v lete, vycistim kontakty za to nic nedam viv ohodnotil 1 Citovat
Guest DEEP Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: dolly1010 Taky sem to čistil. Nic to není, stačí oddělat dekl kolem volantu, odpojit konektory a rozebrat. Nic by nemělo vylítnout (ale stajně bacha!). Za půl hoďky neí co řešit :super Zdá se že je to docela obvyklej problém Mě to dělalo už při koupi. Ten vocas v bazaru: \"To je na 100% špatný relátko, to nic není. Vyměním to a vy si pro něj v pondělí přijeďte\". Přijel jsem, nedělalo to. Při cestě domů to zase začalo Pak jsem náhodou strčil do páčky blinkru a párkrát to zacvakalo - závada byla objevena Spínač je potřeba rozebrat zhora(jakoby od páčky) nebo zespodu (od kontaktů konektorů)??? Mám stejný problém. Citovat
Rom Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 A je možné že mi ta páčka nejde rozebrat. Pač mi to cvaká taky a v létě když jsem ji vyndal tak mi nešla rozebrat? Citovat
Pegi306 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Zdravím, stalo se mi to také. je to tak rok a půl zpátky. Taky mi všude říkali, že je to relátkem.Vyměnil jsem je tedy, nějakou dobu to bylo ok, říkám si - super, ani to nebylo drahý.Po měsííci se to znova projevilo, vždy ale stačilo přepnout na dálkový a zpět a byl klid. Jelikož se to ale projevovalo čím dál tím častěji, napadly mě právě kontakty, sundal jsem tedy ten plast kolem volantu, povolil vruty uchycující páčku, odpojit konektory a pak už ji stačilo jen vyndat. Nejsem si teď 100% jistý, ale myslím, že jsem ji rozebíral od konektorů. Nic nevyskočilo, ale bál jsem se . Přejel jsem kontakty smirglovým papírem, vyfoukal pilinky a dal znova dohromady. Od té doby mám klid. Citovat
Meldik Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=15637&page=1 ....zde se to resilo.....je to 406ka, ale postup je stejny.... Citovat
Guest DEEP Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Souhlasím s rolis7 (díky), rozebrat zhora. U konektorů jsem to měl rozebrané kvůli světelné houkačce a byly tam spínací kontakty na parkovačky+tlumená sv., přepínací kontakt tlumená-dálková sv. a sv. houkačka, nic víc. Pro Rom: sestava přepínače sv. a blinkrů je zhora a vespod uzavřena plast. víčky (spodní má v sobě integované kontakty pro připojení konektorů). Víčka jsou zacvaklá za plastové výstupky. Stačí postupně po obvodu opatrně odehnout plast víčka a vycvaknout z výstupků. U spodního musíš ještě uvolnit dva dráty (od houkačky) z plastového držáku. [upravil dne 14/1/09 DEEP] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.