Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jak se oteplilo,tak po večerním silném mrazu se po výjezdu ozývalo cvakání relé-bzučení z poj skříně.Když jsem tohle auto koupil tak to dělalo při vypínání zapalování před vytažením klíčku-to jsem vyřešil,že jsem dal jiné relé z vrak.-všechny co mi tam dali zdarma.Ničemu se u staré 306 nedivím-je to jenom stroj,akorát by mě zajímalo,jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti atd...

Odesláno

ze se vam do toho vmesuju, nekolikrat jsem to delal....chce to, treba smirgl papirem, zbrousit tu kulicku na valecku....aby to byla zase kulicka, pze bude opotrebovana........az to pomuze.....:papa

Odesláno

Taky sem to čistil. Nic to není, stačí oddělat dekl kolem volantu, odpojit konektory a rozebrat. Nic by nemělo vylítnout (ale stajně bacha!). Za půl hoďky neí co řešit :super :super

Zdá se že je to docela obvyklej problém :myslim

Mě to dělalo už při koupi. Ten vocas v bazaru: \"To je na 100% špatný relátko, to nic není. Vyměním to a vy si pro něj v pondělí přijeďte\". Přijel jsem, nedělalo to. Při cestě domů to zase začalo :grr

Pak jsem náhodou strčil do páčky blinkru a párkrát to zacvakalo - závada byla objevena :)

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Taky sem to čistil. Nic to není, stačí oddělat dekl kolem volantu, odpojit konektory a rozebrat. Nic by nemělo vylítnout (ale stajně bacha!). Za půl hoďky neí co řešit :super :super

Zdá se že je to docela obvyklej problém :myslim

Mě to dělalo už při koupi. Ten vocas v bazaru: \"To je na 100% špatný relátko, to nic není. Vyměním to a vy si pro něj v pondělí přijeďte\". Přijel jsem, nedělalo to. Při cestě domů to zase začalo :grr

Pak jsem náhodou strčil do páčky blinkru a párkrát to zacvakalo - závada byla objevena :)

Spínač je potřeba rozebrat zhora(jakoby od páčky) nebo zespodu (od kontaktů konektorů)??? Mám stejný problém.
Odesláno

A je možné že mi ta páčka nejde rozebrat. Pač mi to cvaká taky a v létě když jsem ji vyndal tak mi nešla rozebrat?

Odesláno

Zdravím,

stalo se mi to také. je to tak rok a půl zpátky.

Taky mi všude říkali, že je to relátkem.Vyměnil jsem je tedy, nějakou dobu to bylo ok, říkám si - super, ani to nebylo drahý.Po měsííci se to znova projevilo, vždy ale stačilo přepnout na dálkový a zpět a byl klid. Jelikož se to ale projevovalo čím dál tím častěji, napadly mě právě kontakty, sundal jsem tedy ten plast kolem volantu, povolil vruty uchycující páčku, odpojit konektory a pak už ji stačilo jen vyndat. Nejsem si teď 100% jistý, ale myslím, že jsem ji rozebíral od konektorů. Nic nevyskočilo, ale bál jsem se :) .

Přejel jsem kontakty smirglovým papírem, vyfoukal pilinky a dal znova dohromady. Od té doby mám klid. :super

Odesláno

Souhlasím s rolis7 (díky), rozebrat zhora. U konektorů jsem to měl rozebrané kvůli světelné houkačce a byly tam spínací kontakty na parkovačky+tlumená sv., přepínací kontakt tlumená-dálková sv. a sv. houkačka, nic víc. Pro Rom: sestava přepínače sv. a blinkrů je zhora a vespod uzavřena plast. víčky (spodní má v sobě integované kontakty pro připojení konektorů). Víčka jsou zacvaklá za plastové výstupky. Stačí postupně po obvodu opatrně odehnout plast víčka a vycvaknout z výstupků. U spodního musíš ještě uvolnit dva dráty (od houkačky) z plastového držáku.

[upravil dne 14/1/09 DEEP]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...