Přejít na obsah

Pegi306

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Město
    Vodňany
  • Stát
    Česká republika

Pegi306's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny členy.Chtěl jsem se zeptat, zda někdo nevíte, kde bych na P306 1.4 benzín z r.98 našel palivový filtr. Pokud byste měl někdo dokonce ifoto, tak to by bylo úplně nejideálnější.Díky za každou odpověď.S pozdravem Pegi306
  2. A to místo by bylo kde?
  3. Klimu to nemá. Předběžně jsem se ptal a stojí od 120,- do 200,- , prý podle kvality papíru. cééž není nic, pokud to pomůže Od výroby tam nebyl, ale jelikož se ten filtr nabízí, určitě tam na něj někde místo bude.
  4. Zdravím všechny členy. Chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte, kde bych v benzínové 306ce z 98ého našel kabinový ( respektive pylový filtr ). Vždy když pustím ventilátor ( ať už to na teplý nebo studený vzduch ) alespoň na dvojku, vletí mi do kabiny kousky nějakýho bordelu ( seschlý mušky, kousky větviček nebo lístků, atd. ) . Chci se tedy podívat, zda ten můj pažoutek vůbec ten filtr má. Díky za vaše rady a návrhy. [upravil dne 17/4/11 22:01 Ferry]
  5. Pegi306

    Zadní sedadla (pásy)

    Slouží k zajištění těch držáků pro pásy. Zkrátka, aby ti neplandaly po sedačkách. :-)
  6. Eventuelně zkus vyndat zadní plato. Přikláním se ale spíš k té rezervě. Měl jsem stejný problém, vyřešeno natažením rozřízlé hadice na konstrukci držící rezervu. :-)
  7. Pegi306

    Kapota P 306

    eventuelně to může být pozůstatek mračítka...
  8. Pegi306

    Kliky dveří

    No musíš sundat tapec, tu pěnovou vložku ( pokud ji tam máš ) , odšroubovat dvě matky, vyháknout z táhla a pak se vyndavá do boku. Co se týče lišt, bude to trošku oříšek. Každý z úchytů je chycen jinak ( myslím tím, že některý se vyhakuje nahoru, některý dolu atd. ), tak opatrně ať některý nezlomíš.
  9. Pegi306

    zapojení předních mlhovek P306

    Díky všem za reakci. O víkendu se snad na to dostanu. Přepínací páčku mám pouze na zadní mlhovky. Chci to vyřešit přidáním vypínače vedle nastavování světel. Relátko co jsem si pořídil umožňuje ty tři polohy, tak to zkusím nějak vymyslet. :-)
  10. Zdravím všechny, pořídil jsem si přední mlhovky na svou 306 98 rok (nikdy tam nebyly) a potřeboval bych je teď optimálně zapojit. Neměl byste někdo schéma zapojení, eventuelně mohl byste někdo poradit jak na to? Mám k tomu i relátko, přes které se to má připojovat. Díky všem za reakci.
  11. Zdravím všechny, na Aukro jsem objevil plastový podběhy na hatchback. Vychází každý na 39,- + poštovný. Shánělo je hodně lidí. odkazy: http://www.aukro.cz/item535726401_plastovy_podbeh_peugeot_306.html http://www.aukro.cz/item535727012_plastovy_podbeh_peugeot_306.html http://www.aukro.cz/item535727459_plastovy_podbeh_peugeot_306.html http://www.aukro.cz/item535727864_plastovy_podbeh_peugeot_306.html [upravil dne 22/1/09 Pegi306]
  12. Zdravím, stalo se mi to také. je to tak rok a půl zpátky. Taky mi všude říkali, že je to relátkem.Vyměnil jsem je tedy, nějakou dobu to bylo ok, říkám si - super, ani to nebylo drahý.Po měsííci se to znova projevilo, vždy ale stačilo přepnout na dálkový a zpět a byl klid. Jelikož se to ale projevovalo čím dál tím častěji, napadly mě právě kontakty, sundal jsem tedy ten plast kolem volantu, povolil vruty uchycující páčku, odpojit konektory a pak už ji stačilo jen vyndat. Nejsem si teď 100% jistý, ale myslím, že jsem ji rozebíral od konektorů. Nic nevyskočilo, ale bál jsem se . Přejel jsem kontakty smirglovým papírem, vyfoukal pilinky a dal znova dohromady. Od té doby mám klid.
  13. ---- Co se vyhřívání zadního skla týče, já to mám tak, že po jednom stlačení se rozsvítí žárovička uvnitř \"čudlíku\" a běží, dokud to buď opětovně nestisknu a nebo dokud nevypnu klíček )
  14. Pegi306

    Polep

    Tuto firmu mohu doporučit, výborné jednání, rychlá reakce, možnost tvorby i na zakázku
  15. Pegi306

    306 - audio (zadne repro)

    Ano kabely jsem vedl podél již vedených kabelů u prahu.Natažení trvalo cca 20 minut. Musel jsem demontovat bezpačnostní pás, respektive pouze matku vedle sedačky, nevypadalo by to jinak dobře. Jinak pokud se chceš dostat k tunelu musel bys vyndat sedačky, abys kobereček dokázal vyhnout natolik, aby ses k tunelu dostal. Teda aspoň podle mě , nezkoušel jsem to.
×
×
  • Vytvořit...