Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdrawim vsechny. Chtel bych se zeptat jestli by me nekdo mohl poradit kam umistit nejlepe CB stanici Allamatku 295 do 206ky. Vyroba je 2007. Protazeni kabelu od anteny jsem vyresil pod volantem prazdnou pruchodkou a napajeni je ze zapalovace. Poradil by nekdo kde by bylo nejlepsi mistecko na umisteni stanice?? A jak ji pridelat? :)

Odesláno
Původně zaslal: ares_406

Zdrawim vsechny. Chtel bych se zeptat jestli by me nekdo mohl poradit kam umistit nejlepe CB stanici Allamatku 295 do 206ky. Vyroba je 2007. Protazeni kabelu od anteny jsem vyresil pod volantem prazdnou pruchodkou a napajeni je ze zapalovace. Poradil by nekdo kde by bylo nejlepsi mistecko na umisteni stanice?? A jak ji pridelat? :)

videl jsem cb podel tunelu v takove fajn kapse z kozenky na strane spolujezdce

Odesláno

Taky jsem o tom uvažoval a zjistil jsem, že se CBčko do 206ky obecně umisťuje hodně blbě. Moc umístění mně nenapadlo; zboku na tunýlek bylo jedno z nich.

Odesláno

Prave. Resil jsem to tak ze jsem natvaroval plech a zatavil do gumi aby se o to nedalo porezat a dal na stojaka podel sedacky spolujezdce. Ale je to takove neprakticke prave :nevim

Odesláno

mozno blba otazka... ale na co vlastne sluzi to CB? nasiel som na nete nejake veci, ale nie som si isty ci to je to.. (nieco ako zvykli mat kamionisti v americkych filmoch... take ako vysielacka medzi sebou, ci co to je?)

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Taky jsem o tom uvažoval a zjistil jsem, že se CBčko do 206ky obecně umisťuje hodně blbě. Moc umístění mně nenapadlo; zboku na tunýlek bylo jedno z nich.

No jo, no - 206ka není tak úplně kamion

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...