ares_406 Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Zdrawim vsechny. Chtel bych se zeptat jestli by me nekdo mohl poradit kam umistit nejlepe CB stanici Allamatku 295 do 206ky. Vyroba je 2007. Protazeni kabelu od anteny jsem vyresil pod volantem prazdnou pruchodkou a napajeni je ze zapalovace. Poradil by nekdo kde by bylo nejlepsi mistecko na umisteni stanice?? A jak ji pridelat? Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: ares_406 Zdrawim vsechny. Chtel bych se zeptat jestli by me nekdo mohl poradit kam umistit nejlepe CB stanici Allamatku 295 do 206ky. Vyroba je 2007. Protazeni kabelu od anteny jsem vyresil pod volantem prazdnou pruchodkou a napajeni je ze zapalovace. Poradil by nekdo kde by bylo nejlepsi mistecko na umisteni stanice?? A jak ji pridelat? videl jsem cb podel tunelu v takove fajn kapse z kozenky na strane spolujezdce Citovat
Fakir Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Taky jsem o tom uvažoval a zjistil jsem, že se CBčko do 206ky obecně umisťuje hodně blbě. Moc umístění mně nenapadlo; zboku na tunýlek bylo jedno z nich. Citovat
ares_406 Odesláno 12. leden 2009 Autor Odesláno 12. leden 2009 Prave. Resil jsem to tak ze jsem natvaroval plech a zatavil do gumi aby se o to nedalo porezat a dal na stojaka podel sedacky spolujezdce. Ale je to takove neprakticke prave Citovat
mindwipe Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 mozno blba otazka... ale na co vlastne sluzi to CB? nasiel som na nete nejake veci, ale nie som si isty ci to je to.. (nieco ako zvykli mat kamionisti v americkych filmoch... take ako vysielacka medzi sebou, ci co to je?) Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Fakir Taky jsem o tom uvažoval a zjistil jsem, že se CBčko do 206ky obecně umisťuje hodně blbě. Moc umístění mně nenapadlo; zboku na tunýlek bylo jedno z nich. No jo, no - 206ka není tak úplně kamion Citovat
OK2 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 ZDRAVIM PANOVE A DAMY jestli chcete vedet neco vic o CB tak doporucuji http://cb.penguin.cz/index.php ja osobne pouzivam umisteni dle toho clanku http://cb.penguin.cz/view.php?cisloclanku=2008070002 je to sice prehledne ale trosku hur se stim jezdi zalezi na zvyku;) pekny vecer preje VOJTA Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.