Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čerpadýlko nepomůže.....toto už sem prošel......i vyměnil celé komplet potrubí......pomohlo až za origo čerpadlo dát ještě jedno obyč. mezi hadičky třeba z Avie 12V a a vložit ho za čerpadlo a připojit el. k původnímu, t.z. že origo čerpadlo čerpe vodu do druhého a tím se zvyšuje celkový tlak.......

HA to je co????????:P:P:P:P:P

Odesláno

btw a fakt to sříka dobře i při vyšší rychlosti? takže za orig čerpadlo dát ještě jedno? a dát místo orig silnější čerpadlo? Tahle varianta mě napadla hned jak jsem poprvní četl tohle téma.... :)

[upravil dne 1/3/10 ace11]

Odesláno

tiez som haluzil nad tymi tryskami, ci ich vymenit a ked ano tak za ake, lebo to striekalo vsade len nie na sklo. :myslim

ale potom som ich vycvakol z kapoty, doma oddelil cierny plast od oranzoveho, vyvaril v octe, poriadne prefukal

a namontoval. rozdiel je ohromujuci. :D konecne striekaju vsetky 4 rovnako a hlavne tam kam som ich nastavil.

a to uz som mal v plane kupovat nove cerpadlo, lebo som si myslel, ze chyba bude tam, ze nevladze.

Odesláno

Tak už mám 12v čerpadylko k ostřikovačum z Avie,máme plno dílu z ČSAO tak jsem tyhle moturky našel :) :) :) Tak jsem zvedavej,jestli to bude fungovat.... :D

Odesláno

Mně pro změnu už při koupi nefungovaly ostřikovače vůbec, takže včera jsem koupil motorek za 645 Kč v Peugeotu, večer vyměnil a už si to vesele ostřikuje, trysky jsou asi OK. :super

Akorát to odnesl chudák táta, který asistoval a snažil se pochytat vodu z nádobky, když jsem vytahoval motorek - byl chudák pěkně zlitej, prý nečekal, že to bude mít takový tlak. :D

Odesláno

Jenže ja si tam chci dát ještě jeden motůrek,protože to není pořád ono,když jedes vyšší rychlosti,tak to nestíhá - takže kdyby bylo tepleji,tak bych na to dnes mrknul... uvidim jak se mi bude chtít :)

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Bohužel je to celá sestava obj. č. 6439A2, cena 255,- Kč.

Este nieco by som sa chcel popytat ... da sa to objednat aj niekde online ak hej tak kde ? najblizsi peugeot diler je odomna asi 160 km tak tam nechcem ist len kvoli tomu. dakujem velmi pekne .

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat ohledně ostřikovače zadního skla. V čem je problém, když mi z něho neustále vytéká na sklo kapalina. Zdá se mi, že to teče kolem trysky usazené v tom plastu. Dá se to nějak řešit/opravit nebo koupit nové...?Díky

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Nechcem zakladat nocu temu tak to napisem sem...

Prestali mi ist ostrekovace xenonov na diagnostike PP2000 napisalo ze ostrekovac xenonu nieje pritomny ...

moze to byt poistkou?

Kde su umiestnen poistky? alebo ktory konektor skontrolovat?

Dakujem pekne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...