Vvitty Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Vážení členové Peugeot - clubu, vedeni tímto vyhlašuje konkurz na pořádání srazu v lete 2009 (cerven, ev. cervenec). Vsichni tak opet dostavate moznost ovlivnit, zda se nejaky ten sraz bude konat treba ve vasem okoli, a zaroven pripravit zajimavy vikend pro ostatni. Radni clenove pote vyberou nejlepsi nabidku. Vzhledem k tomu, ze jarni sraz se kona ve Strednich Cechach, nelze zasílat kandidátky pro konání srazu v tomto regionu. Do 15. unora lze zasilat prihlasky o poradani srazu, ktere budou obsahovat - datum konani a delku srazu (vikend, tridenni atp). - misto konani srazu (idealne vcetne odkazu na kemp, nebo alespon par fotek z mista - navrh programu, stravovani, atd - alespon ramcove informace - kontakt na organizacni team, at vime kdo za srazem stoji. Stejne jako u voleb, pravo poradat srazy maji pouze radni clenove, kteri jsou radnymi cleny nejmene jeden rok k datu uzaverky prihlasek. Toto lze nahradit podporou jinych radnych clenu, splnujicich delku clenstvi (viz volebni manual) Dosle prihlasky budou vedenim vyveseny 16.2 a az do 28.2. bude mozne hlasovat o miste srazu, a tedy i o poradatelich. Hlasovat mohou radni clenove stejne, jako ve volbach. Povinnosti pořadatele: - dodrzet navrhovany program, misto a dalsi slibene veci. - vcas a pravdive informovat o pripadnych zmenach - zajistit transparentnost ucetnictvi, vsechny platby tedy musi jit pres klubovy ucet a budou proplaceny na zaklade predlozenych dokladu Prava vedeni klubu - odvolat poradatele (a s tim i pripadne zmenit misto konani srazu) v pripade, ze neinformuje pravdive o priprave srazu, soustavne nereaguje na dotazy ucastniku atd. - proplacet pouze faktury a ucty, ktere maji opravnenou souvislost s poradanim srazu. pripadne vybery zaloh je nutno domluvit s vedenim predem. - dohlizet na prubeh organizace srazu (napr. overit si v jakem stavu je domluva s kempem, atp. - nechceme Vam kecat do organizace a naplne srazu, nicmene musime zajistit aby alespon zakladni veci byly v poradku a vcas domluveny) Kandidatky posilejte na tyto adresy (na vsechny v jedne kopii, je to pro kontrolu ztracenych mailu!). netopyrka@peugeot-club.com pe.tr@peugeot-club.com jirkap@peugeot-club.com vvitty@peugeot-club.com [upravil dne 11.1.09 Vvitty] [upravil dne 11/1/2009 Trundik] [upravil dne 11/1/09 Netopýrka] Citovat
Péťa Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: Vvitty Vzhledem k tomu, ze jarni sraz se kona ve Strednich Cechach, nelze zasílat kandidátky pro konání srazu v tomto regionu. Opravdu? Proč? Tady jsem to nenašel. Citovat
Medvěd Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Obávám se, že hledáš ve starém manuálu - nyní se jede podle manuálu, podle kterého se dělala kandidatura na jarní sraz. Tu kandidaturu vyhrál Pe.Tr a sraz v Mělníku, takže i já považuji za rozumné, aby nové kandidatury byly z jakéhokoli jiného kraje než středočeského. Citovat
Péťa Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Odkaz, který jsem uvedl, byl jediný manuál, který jsem pracně vyhledal. Pokud podmínka jiného kraje je v manuálu uvedena, pak to je v pořádku. Ale pokud taková není, nezaváděl bych před každým srazem nové úpravy manuálu. Podle mě by mělo být na vůli členů, který sraz si vyberou. Proč předem vyřazovat kandidátky, které mohou být kvalitní, ale mají pouze \"nevhodnou lokalitu\". Citovat
Péťa Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: Vvitty Kandidatky posilejte na tyto tri adresy (na vsechny v jedne kopii, je to pro kontrolu ztracenych mailu!). netopyrka@seznam.cz pe.tr@peugeot-club.com jirkap@peugeot-club.com vvitty@peugeot-club.com Ještě drobnost, opravdu jsou ty adresy tři? :rejp Citovat
Vvitty Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 2Peta: manual, na ktery odkazujes uz davno neplati, protoze se neosvedcil z ruznych duvodu. Aktualni verze vychazi z manualu, podle ktereho se konal predchozi vyber. Omezeni regionu je vec, kterou jsme zavedli po dlouhych debatach, argumentu je nekolik, hlavnim je motivace poradat srazy v ruznych regionech. Ve strednich cechach bude jeden sraz poradany na jare, proto jsme tento region pro leto vypustili. Dalsim duvodem je urcita vyhoda, kterou by srazy ve strednich cechach mely oproti ostatnim regionum - jsou uprostred republiky, takze uz tim ziskavaji vyraznou vyhodu oproti srazu v odlehlejsich koncinach. Je to bod, ktery byl do srazoveho manualu zarazen jako vysledek debaty o vyhodach a problemech minule verze srazoveho manualu. Nejedna se tedy o zcela novy manual, pouze o jeho upravenou verzi, kterou povazujeme za vhodnejsi. Adresy jsou ctyri. Puvodne tam ale byly uvedeny tri, rejpale [upravil dne 11.1.09 Vvitty] Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Peto i za stareho manualu bylo nepsaným pravidlem aby se velke srazy konaly vždy v jiném koutu republiky . Citovat
Péťa Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Tak, prosím, někde zveřejněte platný manuál. Takhle mám z celého dojem, že si vedení upravuje cokoliv k obrazu svému, jak se jim zrovna hodí. Já jsem pro pravidla (i taková, se kterými nemusím 100% souhlasit), ale ta pravidla musí být jednoznačně daná. Citovat
Vvitty Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 Pravidla pro konani letniho srazu jsou jednoznacne dana, a jsou vyvesena na zacatku tohoto vlakna. Debata nad tim, jak by mel srazovy manual vypadat, co vsechno by mel obsahovat a jak by mel byt provaden se vlece uz od dob minuleho vedeni. Prvnim vysledkem byl ten, na ktery odkazujes, ale proti nekolika bodum se ozvala vlna protestu, zejmena od lidi, kteri velke srazy poradali. Proto byl postupne upravovan az do podoby, podle ktere byl poradan konkurz na jarni sraz. Na zaklade pripominek clenu klubu mimo vedeni, zejmena lidi kteri nejake srazy poradali, byl pridan explicitne zmineny bod o omezeni regionu, kde se ma sraz konat. Pro poradani srazu podzimniho tedy zrejme bude vypusten region, ktery ziska poradatelstvi srazu letniho. Predpokladam, ze dalsi upravy mohou nasledovat podle toho, jak se nova verze technicky osvedci. Tohle je vyvoj, ktery povazuji za prirozeny - reagovat na pripominky a podnety, a upravit pripadne podminky pro poradani dalsich srazu (samozrejme pred jejich vyhlasenim, jako napr. ted). PS: V pripade, ze nebude zadna prihlaska mimo Stredni Cechy, je samozrejme mozne ze oslovime i pripadne zajemce z tohoto regionu. [upravil dne 11.1.09 Vvitty] Citovat
permonik7 Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Už je někde něco vyvěšeno? Tady ani na hlavní straně jsem nic nezaregistrovala. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.