janci77 Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Zdrarec, keď naštartujem studený motor, tak sa mi pri pomalej jazde (otáčky motora okolo 2200) po nejakých 5 - 6 km, motor ohreje na teplotu 80C, potom sa otvorí termostat a teplota klesne na 75C v lete... lenže teraz v týchto mrazoch mi termostat otvorí tiež pri 80C, ale teplota klesne až na 70C... a kolíše od tých 70 do 74C... ale väčšinou je stále okolo 71C - v lete mám teplotu motora po zohriatí stále 75C a pri nejakých 90C mi spína saharu... - dnes som išiel ráno a bolo - 25C, nechal som vypnuté kúrenie, aby sa najprv zohrial motor a keď sa otvoril termostat, tak som pustil kúrenie naplno a aj po hodine a pol cesty nebolo v aute nejako teplo... - môže byť niečo s termostatom, alebo je príčinou toto mrazivé počasie... - viem, že o termostatoch tu toho bolo veľa popísané, ale väčšinou pre HDi a nie pre 1,9D... - hlavne mi ide o to, či je to normálne alebo nie niekde chyba Díkes za rady... Citovat
vix Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 vzhledem ke spotřebě HDi a \"mínusových\" mrazech ... i mě to blbě topí Citovat
janci77 Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 - joooj chlapi, tak to ste ma velice potešili... Díky.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Toz sory, do kureni se nerozumim, ale ked raz je ohrata voda na 70 - 75 stupnu, a dam na plnu kureni, tak neni mozne, aby v aute po nejakem case nebylo horko jak v pr...li Kdybych ja mnel kureni i ted v zime na plne pecky 1 a pul hodiny, tak bych v aute sedel v trenkach a potil bych se jak vul Ted kdyz nekam jedu, tak par KM za mestem stahuji kureni a rozepinam budnu ... Citovat
AnotherOne Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Ja som reagoval na tú nižšiu teplotu vody a jej kolísanie. jj to s tým kúrením je čudné, možno klapka zmiešavania vzduchu. Záleží sj na veľkosti vymenníka, v tých mrazoch nemusí stíhať ohrievať taký studený vzduch. Každopádne termostat sa zdá byť ok. [upravil dne 10.1.2009 AnotherOne] Citovat
pastorek Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: janci77 ... - dnes som išiel ráno a bolo - 25C, nechal som vypnuté kúrenie, aby sa najprv zohrial motor a keď sa otvoril termostat, tak som pustil kúrenie naplno a aj po hodine a pol cesty nebolo v aute nejako teplo... Termostat vyzerá byť v poriadku. V takýchto mrazoch skús na vyhriatie auta použiť vnútorný okruh vzduchu. Malo by to kúriť skorej a lepšie. Citovat
janci77 Odesláno 10. leden 2009 Autor Odesláno 10. leden 2009 - s tým kúrením to bude asi naozaj tak, že pri tom studenom vzduchu ho ten výmenník nestíha ohrievať, lebo keď je nejakých -5C, tak je v aute horúco... - vyskúšal som aj tú klapku, ale potom sa mi začali trochu zahmlievať okná, tak som to radšej dal, aby vzduch nasávalo z vonky... Citovat
AnotherOne Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 To je iná klapka. Klapku zmiešavania vzduchu ovládaš nastavovaním teploty. Citovat
MrVain Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: janci77 - s tým kúrením to bude asi naozaj tak, že pri tom studenom vzduchu ho ten výmenník nestíha ohrievať, lebo keď je nejakých -5C, tak je v aute horúco... - vyskúšal som aj tú klapku, ale potom sa mi začali trochu zahmlievať okná, tak som to radšej dal, aby vzduch nasávalo z vonky... teda skus ten vnutorny okruh ako písal pastorek a zníž otačky ventilatoru na 1 na 3-4ke to pri -20°C nestíha ohrievať Citovat
pastorek Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: MrVain Původně zaslal: janci77 - s tým kúrením to bude asi naozaj tak, že pri tom studenom vzduchu ho ten výmenník nestíha ohrievať, lebo keď je nejakých -5C, tak je v aute horúco... - vyskúšal som aj tú klapku, ale potom sa mi začali trochu zahmlievať okná, tak som to radšej dal, aby vzduch nasávalo z vonky... teda skus ten vnutorny okruh ako písal pastorek a zníž otačky ventilatoru na 1 na 3-4ke to pri -20°C nestíha ohrievať Zahmlievanie podstatne znížiš presmerovaním vzduchu na okno. Funguje to i pri vnútornom okruhu. Citovat
janci77 Odesláno 10. leden 2009 Autor Odesláno 10. leden 2009 - ešte by som sa rád opýtal, že či je dobré, že keď mám studený motor, tak mám vypnuté kúrenie (vzduch mi fúka na čelné sklo, 1. stupeň ventilátora a koliečko teploty úplne vypnuté) a až keď teplota vystúpi na 80C a otvorí sa termostat, tak vtedy až pustím teplotu naplno... - či to má nejaký vplyv na rýchlejšie ohriatie motora a tak... Citovat
pastorek Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Určite to má vplyv. Radiátor kúrenia je konštrukčne zhodný s chladičom, takže ak pustíš na neho prúd vzduch tak ochladíš vodu. Voda tam ide i tak ale nieje ochladzovaná. To kúrenie môžeš pustiť krátko pred otvorením termostatu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.