Uďa Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Zdravím, potřeboval bych vědět, kde je dobrej servis a i levnen na namontování tažného zařízení, popřípadě kde to TZ koupit, namontovat bych ho zvládnul i sám.Mám P309, díky za info Citovat
rimmer Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Myslim, ze kvuli osvedceni si to musis nechat namontovat v servisu Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Nemusíš. Namontovat si to můžeš úplně klidně sám. Jen je třeba koupit to TZ s typovým listem, jinak ti jej nezapíšou... Citovat
VP605 Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 S tažným doporučuji mrknout se na www.brink.cz/ , vedou tažné i příslušenství a mají zastoupení po celé republice. Cena podle mne celkem dobré. Citovat
Uďa Odesláno 6. květen 2004 Autor Odesláno 6. květen 2004 oddie má pravdu, jednou jsem to montoval na fáčko a stačí mít ten list a v poho to přihlásej.Tedy snad se to nezměnilo :-) VP605 : dík za typ, jdu se podívat Citovat
olda Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Zkus www.sportjacht.cz,maj docela rozumný ceny. Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Shodou okolností jsem sháněl TZ na 309 pro kámoše z Brna a po hledání na netu jsem zjistil, že cena se pohybuje tak 4- 5000,- Kč, většinou včetně montáže a dokladu pro zápis na STK. Jinak se taky přikláním k tomu sportjachtu. Citovat
Jarda Muller Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Já jsem si koupil TZ od firmy Brázdil. Na 205 stál 2800,-Kč včetně dokladů.Namontoval jsem si ho sám a jel jsem na technickou kontrolu, kde mi za 100,-Kč udělali evidenční kontrolu s kontrolou elektrické časti. U technické se mi ptal, kdo ho montoval. Odpověděl jsem mu že autoservis, který nemá licenci na tuto značku.S papírem od te technické a papíry od výrobce jsem jel na přihlášení.Vše proběhlo hladce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.