Čeněk Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Zdravím všechny. Měním přední destičky na P405 Garling. Při demontáže jsem narazil na problém. U kola je vyveden konektor na kontrolu destiček, ale někdo ustřihl proti konektor na destičkách. Ptám se proč a jak ověřit, že kontrola funguje. Budu dávat Ferodo kotouče i destičky a chci vědět zda kontrola funguje. Díky za rady. Ještě je mi divné, jaktože některé destičky jiných výrobců mají konektor vyvedený z každé destičky to znamená dva. U kola je jen jeden konektor? Citovat
Dave_k Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 No ten konektor z auta by měl mít 2 zdířky. Pro každou destičku sólo. A pak už je to jen jeden drát, protože jde o to kdy se dotkne drát v destičce kotouče, sepne to okruh a rožne se kontrolka. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Čeněk Zdravím všechny. Měním přední destičky na P405 Garling. Při demontáže jsem narazil na problém. U kola je vyveden konektor na kontrolu destiček, ale někdo ustřihl proti konektor na destičkách. Ptám se proč a jak ověřit, že kontrola funguje. Budu dávat Ferodo kotouče i destičky a chci vědět zda kontrola funguje. Díky za rady. Ještě je mi divné, jaktože některé destičky jiných výrobců mají konektor vyvedený z každé destičky to znamená dva. U kola je jen jeden konektor? Kontrolku overíš tak, že drôt priložíš na kostru. Citovat
Čeněk Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Dave_k No ten konektor z auta by měl mít 2 zdířky. Pro každou destičku sólo. A pak už je to jen jeden drát, protože jde o to kdy se dotkne drát v destičce kotouče, sepne to okruh a rožne se kontrolka. Dave byl jsem na to mrknout a je to takto: z auta vedou dva drátky v kabelu, u kola se dělí a z jednoho vznikne konektor ( s jednou dírkou ) a druhý drát jde přímo na kostru - našroubovaný na nápravnici. A teď babo raď........ Citovat
Dundee Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Je tam jen jeden konektor, na zapojení obou bys musel mít \"rozdvojku\", ale je to zbytečný A kontrolka se vyzkouší tak, že tu plošku na destičce opřeš třeba o kotouč. Mě se povedlo u Ferodo destiček tu kontrolní plošku z destičky při prudkym brždění urvat, takže jsem si nakonec zničil kotouče (páč jsem čekal, kdy se rozsvítí kontrolka a hlavně jsem nepředpokládal, že budou desky po 42 tis. km totálně v háji) Citovat
pastorek Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Ja mám na aute iba jeden kábel na každú stranu. Doštičku s káblom dávam k valčeku lebo tá sa opotrebováva väčšinou viacej. Citovat
Grave Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: Neon Konektor je první, co šmiknu ... ;) Hm, koukám, že to dělaj všichni jenž s tím měli co dočinění a my naivky, kteří to objevíme jak ameriku si to musíme zase honem zapojit ...než nás to začne též srát a šmiknem to pak taky Citovat
Čeněk Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: Neon Konektor je první, co šmiknu ... ;) A pročpak............:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.