caffeone Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: s1600 Původně zaslal: caffeone stavím závodní škodovky a když dokážu u škodováckýho zázraku z 40 Kw udělat 80Kw pouze mechanickou úpravou, tak mi neříkej že u 1,6 která má 110 koní se s tím nedá hnout tak proc se ptas tady?...kdyz stavis zavodni auta,tak bys mohl vedet,ze chip ti u malyho astmatika nepomuze i kdybys chtel...muzes dat svody+komplet vyfuk,sani,ostrejsi vacky,kovany ojnice,odlehcit setrvak atd.pak chipnout...ale zazraky necekej... jo jenže škoda je trošku jinde a co já vím jaké máte zkušenosti s úpravou těchto motorů Citovat
caffeone Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: antal Chcelo by to vyjadrenie niekoho kto chip ma na atmosfére či je to vobec poznat.Ale fakt si myslim že upravovat atmosferu je tzv. hodne peněz a malo muziky no právě, na to jsem se tady chtěl někoho zeptat Citovat
MatrixChose Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: caffeone Původně zaslal: s1600 Původně zaslal: caffeone stavím závodní škodovky a když dokážu u škodováckýho zázraku z 40 Kw udělat 80Kw pouze mechanickou úpravou, tak mi neříkej že u 1,6 která má 110 koní se s tím nedá hnout tak proc se ptas tady?...kdyz stavis zavodni auta,tak bys mohl vedet,ze chip ti u malyho astmatika nepomuze i kdybys chtel...muzes dat svody+komplet vyfuk,sani,ostrejsi vacky,kovany ojnice,odlehcit setrvak atd.pak chipnout...ale zazraky necekej... jo jenže škoda je trošku jinde a co já vím jaké máte zkušenosti s úpravou těchto motorů Máme pouze zkušenosti s lidmi jako ty, co to chtěli, ale pak se na to vykašlali, když zjistili ty přibližný ceny. Hledej a najdeš, je toho tady tuny... Citovat
s1600 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: caffeone Původně zaslal: s1600 Původně zaslal: caffeone stavím závodní škodovky a když dokážu u škodováckýho zázraku z 40 Kw udělat 80Kw pouze mechanickou úpravou, tak mi neříkej že u 1,6 která má 110 koní se s tím nedá hnout tak proc se ptas tady?...kdyz stavis zavodni auta,tak bys mohl vedet,ze chip ti u malyho astmatika nepomuze i kdybys chtel...muzes dat svody+komplet vyfuk,sani,ostrejsi vacky,kovany ojnice,odlehcit setrvak atd.pak chipnout...ale zazraky necekej... jo jenže škoda je trošku jinde a co já vím jaké máte zkušenosti s úpravou těchto motorů Máme pouze zkušenosti s lidmi jako ty, co to chtěli, ale pak se na to vykašlali, když zjistili ty přibližný ceny. Hledej a najdeš, je toho tady tuny... asi tak,je to ale skoda,99% lidi to vzda... Citovat
caffeone Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: caffeone Původně zaslal: s1600 Původně zaslal: caffeone stavím závodní škodovky a když dokážu u škodováckýho zázraku z 40 Kw udělat 80Kw pouze mechanickou úpravou, tak mi neříkej že u 1,6 která má 110 koní se s tím nedá hnout tak proc se ptas tady?...kdyz stavis zavodni auta,tak bys mohl vedet,ze chip ti u malyho astmatika nepomuze i kdybys chtel...muzes dat svody+komplet vyfuk,sani,ostrejsi vacky,kovany ojnice,odlehcit setrvak atd.pak chipnout...ale zazraky necekej... jo jenže škoda je trošku jinde a co já vím jaké máte zkušenosti s úpravou těchto motorů Máme pouze zkušenosti s lidmi jako ty, co to chtěli, ale pak se na to vykašlali, když zjistili ty přibližný ceny. Hledej a najdeš, je toho tady tuny... opravu děkuji za povzbuzení a rady do mého boje za koňmi, je vidět že jste fandové, a že na peugeot nedáte dopustit:( Citovat
Béďa Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 nediv se temto odpovedim, kazdou chvili se tu objevi podobne tema a tak jsou na to nekteri uz trosku haklivy.. nicmene souhlasim s klukama ze pouze samotny cip na atmosferu je blbost, pokud s tim autem planujes neco vic tak nezacinej urcite od cipu.. Citovat
MatrixChose Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: caffeone opravu děkuji za povzbuzení a rady do mého boje za koňmi, je vidět že jste fandové, a že na peugeot nedáte dopustit:( A teď jsi to trefil na hřebík.. nedáme dopustit, ale tak, jak vyjel z fabriky.. To je z většiny to nejlepší Citovat
s1600 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: caffeone opravu děkuji za povzbuzení a rady do mého boje za koňmi, je vidět že jste fandové, a že na peugeot nedáte dopustit:( A teď jsi to trefil na hřebík.. nedáme dopustit, ale tak, jak vyjel z fabriky.. To je z většiny to nejlepší Text moje slova.. Citovat
vix Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Já bych ho nepodceňoval, třeba on to zrovna dá Citovat
Demo Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 1.6 16V - 110 PS standard 110 PS / 5750 ot. + 147 NM / 3900 ot. po chipu 122 PS / 5850 ot. + 166 NM / 3700 ot. prevzato z nejake chip kseftu za cca 7 tkc s dph, to bych love radsi propil [upravil dne 6.1.2009 Demo] Citovat
s1600 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 ja tomu nejak neverim,tyhle firmy strasne vobkladaj... Citovat
Demo Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 osobne bych do toho nesel... proste objem nicim nenahradis Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: caffeone Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: caffeone Původně zaslal: s1600 Původně zaslal: caffeone stavím závodní škodovky a když dokážu u škodováckýho zázraku z 40 Kw udělat 80Kw pouze mechanickou úpravou, tak mi neříkej že u 1,6 která má 110 koní se s tím nedá hnout tak proc se ptas tady?...kdyz stavis zavodni auta,tak bys mohl vedet,ze chip ti u malyho astmatika nepomuze i kdybys chtel...muzes dat svody+komplet vyfuk,sani,ostrejsi vacky,kovany ojnice,odlehcit setrvak atd.pak chipnout...ale zazraky necekej... jo jenže škoda je trošku jinde a co já vím jaké máte zkušenosti s úpravou těchto motorů Máme pouze zkušenosti s lidmi jako ty, co to chtěli, ale pak se na to vykašlali, když zjistili ty přibližný ceny. Hledej a najdeš, je toho tady tuny... opravu děkuji za povzbuzení a rady do mého boje za koňmi, je vidět že jste fandové, a že na peugeot nedáte dopustit:( Ber to tak ze ludia tuto sa snazia uvazovat logicky. Proste ked chces auto, tak uplne jednoduse te vyjde lacnejsie 307 cku prodat,a koupit neco s vetsim motorem, treba peugeot. Ono uprav se da spravit tuna, ako bolo napisane muzes dat svody+komplet vyfuk,sani,ostrejsi vacky,kovany ojnice,odlehcit setrvak atd.pak chipnout lenze kolko to vsetko stoji ? Samotny chip sa ty zda drahy, co povies na kvalitne nove zvody ? Za vsetko toto vydas neskutecne velky prachy a teprv ostanes na vykonu mozna 100 KW, co ma dnes skoro kazdej 2.0 ickovej motor ... Pokud chces mat silny auto, je mnohem mene nakladne poridit ine auto, s vetsim motorem. Ne ze to je mene nakladne, ale taky nemusis rozmyslat na zivotnostou tvyho motora a hlavne to pak prodas, protoze kdybych mal kupovat auto po cloveku ktory to daval chipovat, menil zvody a podobne, tak by som daval od takeho auta ruky prec. Priatelska rada je, predaj 307 a kup za mensi prachy, alebo totozne 406 Coupe V6 3.0 i a mas postarane... Auto myslim ze krajsie, pre sportovu jazdu urcite konfortnejsie a aj menej kazove ako 307 A tiez sa priklanam, chipovat atmosfericky motor su vyhodene peniaze. Citovat
Mischelin Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 týýý jooo z 87kw na 98 ...... jen chip:o:D Citovat
Guest scorpi Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 a co rikate na nacipovani 2,0HDi 80kw???To uz ma vetsi vyznam ja nad tim prave take premyslim Citovat
Demo Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 dalsi raketak na naftu??? v prvni rade pujde do prdele spojka.... Citovat
-=Michal=- Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: caffeone hm, děkuji za rady, myslel jsem že vás to baví a ne že při snaze o větší výkon si kupujete nová auta:( No já třeba věnuju hodně zbytkového času rodině a když mi i tak zbude nějaká minuta na vejmysly s autama, tak se dívám na mobile.de do sekce Subaru Forester, ale né níž než 2,5XT . To je mi rodinnej tutzing jak má bejt i bez vyhozenejch bankovek z okna, jako tomu je o čípování lowendu Citovat
Guest scorpi Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 ja jsem puvodne mel mit subaru forester ale kdyz jsem to videl hned jsem to zamitnul takova krabicka na kolech Citovat
-=Michal=- Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: scorpi ja jsem puvodne mel mit subaru forester ale kdyz jsem to videl hned jsem to zamitnul takova krabicka na kolech Ty nový už jdou designově jak venku, tak uvnitř, ale je pravda, že se od Peugeotu ještě mají co učit. Já hlavně ulítávám na tý technice. Symetrické AWD a další vychytávky se jen těžko ignorují :-) Obdobně vidím Toyoty. Design taky zaostává, ale kvalita tuším, že je o řád výš než celej Peugeot. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.