caffeone Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Zdravím lidi, mám peugeot 307 1,6 16v 80Kw 3-door najeto 87 tis. měnil jsem spojku, rozvody ještě mě čeká olej. až vyměním olej tak tam šoupnu nové svíčky a to Denso iridium power, ještě přemýšlím o kitu sání a pak to celé sladit Ř.J. a chip nebo nějaký power box. Máte někdo něco vyzkoušeno, od jakého výrobce kit nebo u koho chipovat? Jaký je váš názor na tyto úpravy(powerbox se mi moc nezamlouvá, není to nic jiného než klamání řídící jednotky, to je jako si dát odpor na váhu vzduchu:-D) Díky za odpovědi Citovat
MatrixChose Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Tak máš benzín že tam chceš cpát svíčky? A jestli přepsat data v jednotce nebo ji klamat vyjde nastejno... Citovat
rosta12345 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 muj osobni nazor je ze u atmosferickych motoru je chip vetsinou vyhozeni penez Citovat
MatrixChose Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Tak to žádnej chip nedávej, nemá to cenu Citovat
caffeone Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 koukal jsem na www.maxpower.cz a 10kw+, 16 Nm+ to už by mělo být znát nebo ne? přece je rozdíl mít 80Kw nebo 90Kw a hlavně se krouták posunul do trochu nižších otáček Citovat
antal Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: rosta12345 muj osobni nazor je ze u atmosferickych motoru je chip vetsinou vyhozeni penez ja sa tiež priklanam k tomuto názoru.Je to na tebe ale ak už tak radšej chip než powerbox Citovat
MatrixChose Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 A co za to chtěj? Myslím, že to víc než +10% nebude, což je 8kW a to není žádná sláva. Citovat
s1600 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: rosta12345 muj osobni nazor je ze u atmosferickych motoru je chip vetsinou vyhozeni penez plne souhlasim...jestli budes chipovat,tak nejdriv na brzdu,pak chip a pak znova brzda...a uvidis,ze ten \'\'chip\'\' je k nicemu,u seriovych atmosfer naproto k nicemu... Citovat
caffeone Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 no chtěj za to dost asi kolem 8 tis. tak se tam podívej Citovat
caffeone Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 tak mi porďte čím tomu motoru pomůžu, svody? výfuk? sání? odlechčené řemenice? Citovat
s1600 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: caffeone super tak to je opravdu rada :D,njn,s maloobjemovym atmosferickym motorem toho moc neudelas...a kdyz jo,tak za velky prachy... Citovat
caffeone Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 stavím závodní škodovky a když dokážu u škodováckýho zázraku z 40 Kw udělat 80Kw pouze mechanickou úpravou, tak mi neříkej že u 1,6 která má 110 koní se s tím nedá hnout Citovat
Demo Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 prestante tunit ty maly objemy, sila v atmosfere? znam.... jmenuje se to V8 Citovat
s1600 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: caffeone stavím závodní škodovky a když dokážu u škodováckýho zázraku z 40 Kw udělat 80Kw pouze mechanickou úpravou, tak mi neříkej že u 1,6 která má 110 koní se s tím nedá hnout tak proc se ptas tady?...kdyz stavis zavodni auta,tak bys mohl vedet,ze chip ti u malyho astmatika nepomuze i kdybys chtel...muzes dat svody+komplet vyfuk,sani,ostrejsi vacky,kovany ojnice,odlehcit setrvak atd.pak chipnout...ale zazraky necekej... Citovat
caffeone Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 hm, děkuji za rady, myslel jsem že vás to baví a ne že při snaze o větší výkon si kupujete nová auta:( Citovat
antal Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Chcelo by to vyjadrenie niekoho kto chip ma na atmosfére či je to vobec poznat.Ale fakt si myslim že upravovat atmosferu je tzv. hodne peněz a malo muziky Citovat
Demo Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 urcite by se dalo udelat hodne veci, ale na ukor zivotnosti motoru... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.