Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidi, mám peugeot 307 1,6 16v 80Kw 3-door najeto 87 tis. měnil jsem spojku, rozvody ještě mě čeká olej. až vyměním olej tak tam šoupnu nové svíčky a to Denso iridium power, ještě přemýšlím o kitu sání a pak to celé sladit Ř.J. a chip nebo nějaký power box. Máte někdo něco vyzkoušeno, od jakého výrobce kit nebo u koho chipovat? Jaký je váš názor na tyto úpravy(powerbox se mi moc nezamlouvá, není to nic jiného než klamání řídící jednotky, to je jako si dát odpor na váhu vzduchu:-D) Díky za odpovědi

Odesláno

koukal jsem na www.maxpower.cz a 10kw+, 16 Nm+ to už by mělo být znát nebo ne? přece je rozdíl mít 80Kw nebo 90Kw a hlavně se krouták posunul do trochu nižších otáček

Odesláno
Původně zaslal: rosta12345

muj osobni nazor je ze u atmosferickych motoru je chip vetsinou vyhozeni penez

ja sa tiež priklanam k tomuto názoru.Je to na tebe ale ak už tak radšej chip než powerbox
Odesláno
Původně zaslal: rosta12345

muj osobni nazor je ze u atmosferickych motoru je chip vetsinou vyhozeni penez

plne souhlasim...jestli budes chipovat,tak nejdriv na brzdu,pak chip a pak znova brzda...a uvidis,ze ten \'\'chip\'\' je k nicemu,u seriovych atmosfer naproto k nicemu...

Odesláno
Původně zaslal: caffeone

super tak to je opravdu rada

:D:D,njn,s maloobjemovym atmosferickym motorem toho moc neudelas...a kdyz jo,tak za velky prachy...

Odesláno

stavím závodní škodovky a když dokážu u škodováckýho zázraku z 40 Kw udělat 80Kw pouze mechanickou úpravou, tak mi neříkej že u 1,6 která má 110 koní se s tím nedá hnout

Odesláno
Původně zaslal: caffeone

stavím závodní škodovky a když dokážu u škodováckýho zázraku z 40 Kw udělat 80Kw pouze mechanickou úpravou, tak mi neříkej že u 1,6 která má 110 koní se s tím nedá hnout

tak proc se ptas tady?...kdyz stavis zavodni auta,tak bys mohl vedet,ze chip ti u malyho astmatika nepomuze i kdybys chtel...muzes dat svody+komplet vyfuk,sani,ostrejsi vacky,kovany ojnice,odlehcit setrvak atd.pak chipnout...ale zazraky necekej...

Odesláno

Chcelo by to vyjadrenie niekoho kto chip ma na atmosfére či je to vobec poznat.Ale fakt si myslim že upravovat atmosferu je tzv. hodne peněz a malo muziky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...