MatrixChose Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Tak jsem dneska jel do práce máminým Saxem, v úůlce směny mi chcíp telefon, tak říkám fajn, dojedu si domů pro nabíječku. Cestou nazpátek koukám segra jde do školy, říkám, vezmu si a jedu. Saxo zkouším na sněhu jak drží, samo když nikde nejsou auta a v 20 - 30 km/h přes ručku zatáčky. No a poslední zatačka před vjezdem do školy (viz. obrázek) jsem si jich, ku*ev bílejch nevšim a zase přes ručku. Okamžitě zastavili, silniční kontrola a proč mě zastavili, tak říkám proč a oni že nedání přednosti v jízdě, že na to museli dupnout, že se báli atp. Přitom jak jsem je viděl tak jsem zastavil ještě před křižovatkou. Ale prostě mě chtěli zkásnout a jak jsem jel jenom na otočku všechny doklady jsem měl v práci. Tak na místě buď bloková pokuta (od novýho roku pevná sazba) 2.500,- nebo pak řízení - to jest prošetření 1500,- + 5 - 10 t. pokuta a na půl až rok bez papírů. Plus tam dopíšou že nemám u sebe zelenou kartu. Kdybych ty papíry měl asi bych z přestupkem nesouhlasil, ale takhle si mě ti parchanti pěkně vychutnali :bacha Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 To tě teda pěkně zkásli:bacha:bacha,oni jsi asi mysleli že jim tam normál vjedeš a ne že se skoro otočíš zpět k té škole......asi by mě to taky napadlo........ [upravil dne 5-1-09 Přema] Citovat
PnR Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 tjn takto to konci ked im manzelky rano pokazia ranajky.. Citovat
p406b Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 a ty se divis? ne kazdy umi jezdit,a na snehu ma hodne lidi strach. panicky manevry jsou ty nejhorsi,tak nikoho nestras. v D byl odsouzen zkusebni jezdec automobilky zato,ze na dalnici v levym dojel (200km/h) ridicku a tak ji vyblaznil,ze neustala uhnuti do praveho pruhu a zabila se! je to dost:nevim,tisic by stacil. Citovat
MatrixChose Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: p406b a ty se divis? ne kazdy umi jezdit,a na snehu ma hodne lidi strach. panicky manevry jsou ty nejhorsi,tak nikoho nestras. v D byl odsouzen zkusebni jezdec automobilky zato,ze na dalnici v levym dojel (200km/h) ridicku a tak ji vyblaznil,ze neustala uhnuti do praveho pruhu a zabila se! je to dost:nevim,tisic by stacil. Já neřikám, že to bylo nějak moudrý, ale prostě jsem si jich nevšim a víc jak 30 km/h jsem vážně nejel, navíc jsem i na hranici křižovatky - v mým pruhu - zastavil. Trošku to hold zaonačili, že prej jsem se na ně řítil... ještě střílet mohli... Citovat
MatrixChose Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 A abych nezapomněl asi to mám za to, že jsem v neděli v 5 ráno vytáh ženskou z na bok převrácenýho auta, když byla totálně v šoku a nevěděla ani čí je. Holt každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán... Citovat
p406b Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 jen jestli to nebyla tchyne jednoho z nich. Citovat
MatrixChose Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: p406b jen jestli to nebyla tchyne jednoho z nich. To ne, to byla dooost pěkná třicítka Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: MatrixChose A abych nezapomněl asi to mám za to, že jsem v neděli v 5 ráno vytáh ženskou z na bok převrácenýho auta, když byla totálně v šoku a nevěděla ani čí je. Holt každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán... nene, to mas za to, ze jsi vezl segru do skoly, priste ji posli pesky! no ale zvedli nam ty pokuty pekne, jen co je pravda. Pro normalniho cloveka dost velky love a pro prachaty prasata to je stejne malo, takze na to zase doplati akorat normalni clovek. Citovat
jarajarda Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 No, co k tomu říct, asi bych se strašně vymlouval, že jsem dostal smyk, ačkoli by mi bylo jasný, že jsem si to zpatlal sám...taky jedu občas blbnout, ale večer a někam mimo město..ideální nějaké parkoviště. Ale 2500....mno...... Citovat
jarajarda Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 No, co k tomu říct, asi bych se strašně vymlouval, že jsem dostal smyk, ačkoli by mi bylo jasný, že jsem si to zpatlal sám...taky jedu občas blbnout, ale večer a někam mimo město..ideální nějaké parkoviště. Ale 2500....mno...... Citovat
vix Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Plakát 1 Plakát 2 A tenhle se sem zatoulal To byli městští řezníci a cukráři, nebo státní ? Citovat
budvar Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 No pomohli a ochránili tě solidně, ale bez papírů + takováhla \"akcička\" se u nich s pochopením nesetkala tak nějak \"očekáváně\" podle mě... Citovat
zabit Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 ponauceni ... ber si sebou papiry a chovej se tak aby se ti ridici pruhovanych \"SS\" auticek nemohli po tobe vozit Citovat
Welis Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 to jo ten drift by jsi asi ukecal mit u sebe papiry.. ale je fakt ze to byly neaky sulinci asi nikdy nejely jen na otocku a nidky nezapomely peneznku proste chlapicí co myslí na všechno a pokud zrovna ne tak se všichni znaj tak proc by jse kontrolovaly... Citovat
OK406 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 že je to dost kruté od toho co ten b*bl ríkal, že od Nového roku bude PČR vlídnější, hodnější a lidštější!! Jinak na kluzkém povrchu se může stát cokoliv a předvídat se musí!! Citovat
s1600 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: budvar No pomohli a ochránili tě solidně, ale bez papírů + takováhla \"akcička\" se u nich s pochopením nesetkala tak nějak \"očekáváně\" podle mě... :D:D:D:D:D:D:D Citovat
KIRRA Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: MatrixChose A abych nezapomněl asi to mám za to, že jsem v neděli v 5 ráno vytáh ženskou z na bok převrácenýho auta, když byla totálně v šoku a nevěděla ani čí je. Holt každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán... Jj to znám..za dobrotu na žebrotu:xvul Bo borec nechal na střeše auta příruční tašku s komplet dokladama, odjel a mě spadla přímo před auto, no tak jsem mu zavolala na vizitku, kterou tam měl. Borec celej šťastnej dorazil a že prej odměna, no nic jsem nechtěla, tak jsem ho vyprovodila stylem - však pár poctivců se na tomto světě najde a třeba mě jednou taky takto někdo pomůže... A bum prásk, týden na to mě vykradli auto před mateřskou školkou. Pět minut než jsem zavedla dceru. No paráda a já si říkám, že já blbec...škoda asi za 40 000,- a pan policajt říká, buďte slečno ráda, že jste ho nepřistihla při činu - taky by vám mohl ještě navíc ublížit. No a jak to dopadlo? Ten blbec mě ukradl i doklady vč. bankovních karet - a cca 15 minut po vykradení, zkoušel vybrat. No ne nadarmo ja už měla karty zablokované a on smůlu... Ale větší smůlu měl v tom, že se nechal u té zkoušky výběru z bankomatu - pěkně natočit na bezpečnostní kameru... Tak aspoň jedno zadostiučinění... A mě stálo tohle martýrium nervy při vyřizování nových dokladů - a btw. pokuta (že jsem si nehlídala svoje věci) Takže mě okradli a já ještě musela zaplatit pokutu... :o:o [upravil dne 8/1/09 KIRRA] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.