Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Teplí policajti aneb i když se nic nestane tak se platí...

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska jel do práce máminým Saxem, v úůlce směny mi chcíp telefon, tak říkám fajn, dojedu si domů pro nabíječku. Cestou nazpátek koukám segra jde do školy, říkám, vezmu si a jedu. Saxo zkouším na sněhu jak drží, samo když nikde nejsou auta a v 20 - 30 km/h přes ručku zatáčky. No a poslední zatačka před vjezdem do školy (viz. obrázek) jsem si jich, ku*ev bílejch nevšim a zase přes ručku. Okamžitě zastavili, silniční kontrola a proč mě zastavili, tak říkám proč a oni že nedání přednosti v jízdě, že na to museli dupnout, že se báli atp. Přitom jak jsem je viděl tak jsem zastavil ještě před křižovatkou. Ale prostě mě chtěli zkásnout a jak jsem jel jenom na otočku všechny doklady jsem měl v práci. Tak na místě buď bloková pokuta (od novýho roku pevná sazba) 2.500,- :o nebo pak řízení - to jest prošetření 1500,- + 5 - 10 t. pokuta a na půl až rok bez papírů. Plus tam dopíšou že nemám u sebe zelenou kartu. Kdybych ty papíry měl asi bych z přestupkem nesouhlasil, ale takhle si mě ti parchanti pěkně vychutnali :bacha:bacha

post-0-14109604024949_thumb.jpg

Odesláno

To tě teda pěkně zkásli:bacha:bacha,oni jsi asi mysleli že jim tam normál vjedeš a ne že se skoro otočíš zpět k té škole......asi by mě to taky napadlo........

[upravil dne 5-1-09 Přema]

Odesláno

a ty se divis?

ne kazdy umi jezdit,a na snehu ma hodne lidi strach. panicky manevry jsou ty nejhorsi,tak nikoho nestras.

v D byl odsouzen zkusebni jezdec automobilky zato,ze na dalnici v levym dojel (200km/h) ridicku a tak ji vyblaznil,ze neustala uhnuti do praveho pruhu a zabila se!

je to dost:nevim,tisic by stacil.

Odesláno
Původně zaslal: p406b

a ty se divis?

ne kazdy umi jezdit,a na snehu ma hodne lidi strach. panicky manevry jsou ty nejhorsi,tak nikoho nestras.

v D byl odsouzen zkusebni jezdec automobilky zato,ze na dalnici v levym dojel (200km/h) ridicku a tak ji vyblaznil,ze neustala uhnuti do praveho pruhu a zabila se!

je to dost:nevim,tisic by stacil.

Já neřikám, že to bylo nějak moudrý, ale prostě jsem si jich nevšim a víc jak 30 km/h jsem vážně nejel, navíc jsem i na hranici křižovatky - v mým pruhu - zastavil. Trošku to hold zaonačili, že prej jsem se na ně řítil... ještě střílet mohli...

Odesláno

A abych nezapomněl asi to mám za to, že jsem v neděli v 5 ráno vytáh ženskou z na bok převrácenýho auta, když byla totálně v šoku a nevěděla ani čí je. Holt každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán...

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

A abych nezapomněl asi to mám za to, že jsem v neděli v 5 ráno vytáh ženskou z na bok převrácenýho auta, když byla totálně v šoku a nevěděla ani čí je. Holt každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán...

nene, to mas za to, ze jsi vezl segru do skoly, priste ji posli pesky! ;) no ale zvedli nam ty pokuty pekne, jen co je pravda. Pro normalniho cloveka dost velky love a pro prachaty prasata to je stejne malo, takze na to zase doplati akorat normalni clovek. :bacha

Odesláno

No, co k tomu říct, asi bych se strašně vymlouval, že jsem dostal smyk, ačkoli by mi bylo jasný, že jsem si to zpatlal sám...taky jedu občas blbnout, ale večer a někam mimo město..ideální nějaké parkoviště. Ale 2500....mno......

Odesláno

No, co k tomu říct, asi bych se strašně vymlouval, že jsem dostal smyk, ačkoli by mi bylo jasný, že jsem si to zpatlal sám...taky jedu občas blbnout, ale večer a někam mimo město..ideální nějaké parkoviště. Ale 2500....mno......

Odesláno

No pomohli a ochránili tě solidně, ale bez papírů + takováhla \"akcička\" se u nich s pochopením nesetkala tak nějak \"očekáváně\" podle mě...

Odesláno

to jo ten drift by jsi asi ukecal mit u sebe papiry.. ale je fakt ze to byly neaky sulinci asi nikdy nejely jen na otocku a nidky nezapomely peneznku proste chlapicí co myslí na všechno a pokud zrovna ne tak se všichni znaj tak proc by jse kontrolovaly...:super

Odesláno
:myslim že je to dost kruté od toho co ten b*bl ríkal, že od Nového roku bude PČR vlídnější, hodnější a lidštější!! Jinak na kluzkém povrchu se může stát cokoliv a předvídat se musí!!
Odesláno
Původně zaslal: budvar

No pomohli a ochránili tě solidně, ale bez papírů + takováhla \"akcička\" se u nich s pochopením nesetkala tak nějak \"očekáváně\" podle mě...

:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Jj to znám..za dobrotu na žebrotu:xvul

Bo borec nechal na střeše auta příruční tašku s komplet dokladama, odjel a mě spadla přímo před auto, no tak jsem mu zavolala na vizitku, kterou tam měl.

Borec celej šťastnej dorazil a že prej odměna, no nic jsem nechtěla, tak jsem ho vyprovodila stylem - však pár poctivců se na tomto světě najde a třeba mě jednou taky takto někdo pomůže...

A bum prásk, týden na to mě vykradli auto před mateřskou školkou. Pět minut než jsem zavedla dceru.

No paráda a já si říkám, že já blbec...škoda asi za 40 000,- a pan policajt říká, buďte slečno ráda, že jste ho nepřistihla při činu - taky by vám mohl ještě navíc ublížit.

No a jak to dopadlo? Ten blbec mě ukradl i doklady vč. bankovních karet - a cca 15 minut po vykradení, zkoušel vybrat. No ne nadarmo ja už měla karty zablokované a on smůlu...

Ale větší smůlu měl v tom, že se nechal u té zkoušky výběru z bankomatu - pěkně natočit na bezpečnostní kameru...

Tak aspoň jedno zadostiučinění...

A mě stálo tohle martýrium nervy při vyřizování nových dokladů - a btw. pokuta (že jsem si nehlídala svoje věci)

Takže mě okradli a já ještě musela zaplatit pokutu...

:o:o:o

[upravil dne 8/1/09 KIRRA]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...