Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, měl bych dotaz ohledně předních světel 306 rv96. Mají žárovky H1+H1. Již mají hodě malou svítivost (asi díky zestárlé plast. cloně) a chtěl bych je vyměnit za nová svetla.Jenže jedno svetlo H1 je o cca1500Kč dražší než na H4.Neřešil již nekdo tento problém. Lze nějak zamenitH1 zaH4světlo??Co kabeláž?A pod? Predem díky

Odesláno

Ja mel uplne ten samej problem,vysviceny svetla se zlutou clonou,nove me staly 1800,-(obě),puvodni byly H1,tedka H4,jenom se prendaji sklapeci motorky(zadnej problem) a koupis si zarovky,tot vse

Odesláno

Je to tak. Páčka z H1 musí preč a nahradiť páčkou pre H4. Ak sa nevymení, tak to bude svietiť ako spomínal ODDIE a paraboly si ugriluješ:roker (55+65W). Čo sa týka ceny nová páčka u nás cca 2000.- Sk. Tak si treba premyslieť čo je jednoduchšie a na čom sa ušetrí:myslim.

[upravil dne 15/1/09 rolis7]

Odesláno

Zdarec,já mám druhý problém-mám páčku asi z H4,světla mám H1+H1 a svítí mi na dálkový jen jedna žárovka na každém světle.Nemáte někdo čistě schéma přepínací páčky světel?Vyřešil bych tento problém přes relé,aby mě šly na dalkový všechny žárovky.Nechce se mi pracně páčku proměřovat multimetrem!

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Stačí dať po jednej dióde v priepustnom smere z diaľkových na stretávacie na každú stranu jednu.

Dík,to mě hned nenapadlo,jsem sice elektrikář,ale spíš silnoproud,ale vím přesně jak to myslíš.Jinak páčka ovládá silový obvod,nebo jen ovládací do relé?Jde mi o to jak mám dat výkonné diody.
  • O 1 rok později...
Odesláno

Tak oprášim starý téma

dneska jsem jel po tmě domu a zdálo se mi,že ty moje světla H4 nějak málo svítěji,jestli by to bylo tim,že bylo mokro a trochu poprchávalo?:myslim

Nebo by ty žárovky už měly taky něco za sebou a chtěly by vyměnit:myslim

A vubec,jak dlouho takový žárovky vydržeji svítit aby bylo pěkně vidět kam jedu?Mám je tam původní,co jsme to auto koupili,musim zaklepat,ťuk,ťuk,ťuk , ale měnil jsem za tu dobu co ho máme jednu žárovku a to byla přední mlhovka :)

Odesláno

Ja mám H7+H7...H1 sú v hmlovkách, ak sa nemýlim...ja som spokojný...ale svetlá sú origo a nič nie je vyšedivené...ale ak máš H4, tak za to veľa nedáš, ke´d kúpiš new žiarovky, ale kúp nejaké značkové, mne sa celkom osvedčili obyč NARVY. Napr:

http://www.ges.cz/-auto-h4-12v-narva-range-power-+50-ges05114111.html

Lebo aj v literatúre sa píše, že staršie žiarovky už nemajú takú svietivosť...

Odesláno

zdar,omlouvám se za muj stary příspěvek...Mám v autě H7+H7.Zapojil jsem tenkrát světla přes rele,aby se nevypalovala páčka.jinak všechny čtyři světla na dálkový je pěkná palba:o

Odesláno

Tak ted nevim jak to vlastně je a kdo má pravdu,dneska sem se v práci zmínil o tech světlech a bylo mi řečíno,že to je parabolou a ne žárovkama:myslim

mám teda ty žárovky koupit nebo ne?:myslim

je tady někdo s timdle zkušenej?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...