vendelinek Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Ten Loprais má asi smůlu ,v loni,a letos zase České kamiony nabraly na Rallye Dakar ztrátu, Loprais opravuje tatru http://moto.sport.cz/clanek/142614-ceske-kamiony-nabraly-na-rallye-dakar-ztratu-loprais-opravuje-tatru.html Citovat
Medvěd Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Mě hlavně rozveseluje, že se tomu závodu neustále všude říká Dakar, když se jede v Jižní Americe Citovat
vix Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Medvěde, to máš stejný jako s Lopraisovou Tatrou. Otázka zní : Co je tam z Tatry? Podle mě má větší šanci na vítězství konfekční - a jednodušší - doprovodná šestikolka Citovat
buml Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 bohuzel, ale snad to jeste alespon trosku dozenou a hlavne doufejme ze uz si smulu vybrali az dokonce. Jinak na loprais.cz jeste ani nenapsali, co ze se jim presne stalo:( Medvede Dakar je jiz zavedena obchodni znacka a navic se jak to bude mozne chteji na africkej kontinent vratit. Myslim ze i Sabine by s touto veci souhlasil. Citovat
Netopýrka Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 No já Dakar sleduju vlastne každý rok ... poprvé mi bylo asi sedm, v Kongresovém v Praze byla velká výstava k soutěži, my si s bráchou koupili plakáty a každý večer jsme viseli očima na telce, až bude studio Sport a dozvíme se, jak si Tatrovky a Liazky vedou já měla nad postelí Tatru, bráška Liaz.... Jsem ráda, že Dakar jako jeden z nejstarších extrémních závodů pokračuje i přes ty průsery v severní Africe, podmínky v JA jsou stejně drsné a prostě závod dále existuje.... je to tradice.... a třeba se do Afriky vrátí... Citovat
buml Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 zdroj loprais.cz 21:15 V této chvíli je závodní vůz tažen asistencí \"Babča\" do bivaku v Puerto Madryn, kde proběhnou nezbytné opravy, aby se zítra mohl postavit na start třetí etapy. Citovat
vix Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 dneska je to už zábava - GPS a hurá (svět je malej) Citovat
Kurt Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 No, jestli jim to tam v tý divočině taky hlásí \"na konci ulice zahněte doleva\".... Citovat
kajvet Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Afrika je Afrika,doufám,že se to tam vrátí.... Kontrolní body ti GPSka neukáže:P Citovat
P.avel Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Mě hlavně rozveseluje, že se tomu závodu neustále všude říká Dakar, když se jede v Jižní Americe tradice je tradice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.