Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Medvěde, to máš stejný jako s Lopraisovou Tatrou. :aut

Otázka zní : Co je tam z Tatry?

Podle mě má větší šanci na vítězství konfekční - a jednodušší - doprovodná šestikolka ;)

Odesláno

bohuzel, ale snad to jeste alespon trosku dozenou a hlavne doufejme ze uz si smulu vybrali az dokonce.

Jinak na loprais.cz jeste ani nenapsali, co ze se jim presne stalo:(

Medvede Dakar je jiz zavedena obchodni znacka a navic se jak to bude mozne chteji na africkej kontinent vratit. Myslim ze i Sabine by s touto veci souhlasil.

Odesláno

No já Dakar sleduju vlastne každý rok ... poprvé mi bylo asi sedm, v Kongresovém v Praze byla velká výstava k soutěži, my si s bráchou koupili plakáty a každý večer jsme viseli očima na telce, až bude studio Sport a dozvíme se, jak si Tatrovky a Liazky vedou :D já měla nad postelí Tatru, bráška Liaz....

Jsem ráda, že Dakar jako jeden z nejstarších extrémních závodů pokračuje i přes ty průsery v severní Africe, podmínky v JA jsou stejně drsné a prostě závod dále existuje.... je to tradice.... a třeba se do Afriky vrátí...

Odesláno

zdroj loprais.cz

21:15

V této chvíli je závodní vůz tažen asistencí \"Babča\" do bivaku v Puerto Madryn, kde proběhnou nezbytné opravy, aby se zítra mohl postavit na start třetí etapy.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Mě hlavně rozveseluje, že se tomu závodu neustále všude říká Dakar, když se jede v Jižní Americe

tradice je tradice :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...