Bobek1307 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Mám citroen evasion 2.1TD r.v.99. Odešel mi alternátor, nemáte ho někdo na prodej. Nemáte někdo zkušenosti s nákupem na stránkách EBAY. Děkuji . Citovat
vix Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Co zkusit repasi ? P.S.: Příště to hoď do sekce-servis nebo sekce-díly sháním. Citovat
Kurt Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Ale on si o něm chtěl s námi Pokecat, že? Bobek1307: na shánění dílů tu máme Inzerci na řešení technických problémů tu máme Servis. To pro příště. A teď k dotazu. Máme zkušenosti s nákupem na eBay, pokud si je chceš přečíst, máme nahoře odkaz Hledání - klikni, zadej do prvního okénka eBay a dole klikni na Hledání. Dále stačí číst. Ale obvykle není potřeba alternátor kupovat nový, stačí repase. Bohužel se na dálku těžko radí, ale pokud napíšeš alespoň přibližnou lokalitu tvého výskytu, mohli bysme poradit nějakého autoelektrikáře z okolí. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Alternátor je poměrně drahá součástka (nový)--u ojetého z vrakáče zas nevíš,co má za sebou a nějak levně ti ho asi taky nedaj... Nejlepší u altíku je REPASE v odborné dílně--není to tak drahé,vymění díly,které se opotřebovávají a po montáži repas altíku budeš mít dlouho pokoj... Citovat
Rotorhead Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 záleží co znamená \"odešel mi alternátor\", měl jsem podobný problém před vánocemi, kdy mi přesvědčovali \"odborníci\" u Peugeota, že si musím koupit celý alternátor. Potom co jsem jim vysvětlil \"některé souvislosti\", tak hezky vyměnili regulátor a alternátor funguje dál.... Citovat
Bobek1307 Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 zavada alt. prorazeny stator na kostru cena dilu 3200 kč cena noveho 6500 kč cenu na vrakovišti neznam jsem z Pelhřimova ceny z el. firmy.Starši asi ne. dik Citovat
Rotorhead Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 jestli máš možnost nový za 6500,- tak ho ber, mně nabízeli repasi za 13000,- Citovat
ozzy56 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Rotorhead jestli máš možnost nový za 6500,- tak ho ber, mně nabízeli repasi za 13000,- to by museli dát VŠECHNO nové--tak pitomou cenu repase jsem neviděl :o Citovat
vix Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Bych koupil na vrakáči za 1000-1500,- dobrý-jetý a nechal bych ho zrepasovat (uhlíky, ložiska, stočit komutátor + nějaká ta práce - dalších cca 1500,- ), resp. bych je nechal přeskládat v akci ze dvou jeden. A budeš mít slušný altík ještě na hodně dlouho. A zbyly by mi ještě 3500,-, které se dají prolít hrdlem. (chce to jen do toho investovat trochu času a energie) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.