Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale on si o něm chtěl s námi Pokecat, že? ;)

Bobek1307: na shánění dílů tu máme Inzerci

na řešení technických problémů tu máme Servis.

To pro příště. A teď k dotazu.

Máme zkušenosti s nákupem na eBay, pokud si je chceš přečíst, máme nahoře odkaz Hledání - klikni, zadej do prvního okénka eBay a dole klikni na Hledání. Dále stačí číst.

Ale obvykle není potřeba alternátor kupovat nový, stačí repase. Bohužel se na dálku těžko radí, ale pokud napíšeš alespoň přibližnou lokalitu tvého výskytu, mohli bysme poradit nějakého autoelektrikáře z okolí.

Odesláno

Alternátor je poměrně drahá součástka (nový)--u ojetého z vrakáče zas nevíš,co má za sebou a nějak levně ti ho asi

taky nedaj...

Nejlepší u altíku je REPASE v odborné dílně--není to tak drahé,vymění díly,které se opotřebovávají a po montáži repas

altíku budeš mít dlouho pokoj...:papa

Odesláno

záleží co znamená \"odešel mi alternátor\", měl jsem podobný problém před vánocemi, kdy mi přesvědčovali \"odborníci\" u Peugeota, že si musím koupit celý alternátor. Potom co jsem jim vysvětlil \"některé souvislosti\", tak hezky vyměnili regulátor a alternátor funguje dál....

Odesláno
Původně zaslal: Rotorhead

jestli máš možnost nový za 6500,- tak ho ber, mně nabízeli repasi za 13000,- :nevim

to by museli dát VŠECHNO nové--tak pitomou cenu repase jsem

neviděl :o:o

Odesláno

Bych koupil na vrakáči za 1000-1500,- dobrý-jetý a nechal bych ho zrepasovat (uhlíky, ložiska, stočit komutátor + nějaká ta práce - dalších cca 1500,- ), resp. bych je nechal přeskládat v akci ze dvou jeden.

A budeš mít slušný altík ještě na hodně dlouho.

A zbyly by mi ještě 3500,-, které se dají prolít hrdlem. ;)

(chce to jen do toho investovat trochu času a energie)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...