gen.Migen Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 Ja vim co je padani nafty:-) Ale nemyslim si, že by se to přez balonek dostavalo zpět do nadrže, a když rano přijdu, tak za balonkem v tom prvnim filtru je nafta, takže se to musi odehravat mezi tim filtrem a vstřikama. Babo rad:-) Neni to nic zavažnyho a ani se mi ted nechce do toho montovat v tom mrazu. Citovat
marko306 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 skus este ze ked budes pumpickou tlakovat sustavu ci ti niekde neslzi nafta ako to tlakujes. Pisal si ze viac ako 20hod tak potom ti to nestartne, tak asi nebude velka netesnost. Co mas privod paliva do cerpadla tak ako ti ide hadicka? Ide smerom hore? Lebo ja to mam tak. Mne ide hadicka z cerpadla hore do palivoveho filtra ten mam najvissie z celej palivovej sustavy. Cez prepad mi nabralo vzduch ten sa dostal do cerpadla a kedze to je nizsie ako filter tak nafta isla dole a vzduch logicky hore do filtra. To je moj nazor. Mozno som napisal blbost ale ine vysvetlenie nemam ked viem ze ten prepad bol v prdeli som to vymenil a ide to. A tiez som videl cez hadicku ako tam behaju bublinky. A ty ked sa postavis dole cumakom tak je mozne ze ti zrovna tu netesnost zaleje nafta a tym padom trochu upcha a vzduch ti tam nenasaje ale ak sa postavis opacne zacne nasavat vzduch a je to v... Ak som zle napisal opravte ma. Citovat
bubakkaja Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: zzipCZ hups:D:aut [upravil dne 3/1/09 zzipCZ] Tak to byl hodnotny prispevek. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: marko306 skus este ze ked budes pumpickou tlakovat sustavu ci ti niekde neslzi nafta ako to tlakujes. Pisal si ze viac ako 20hod tak potom ti to nestartne, tak asi nebude velka netesnost. Co mas privod paliva do cerpadla tak ako ti ide hadicka? Ide smerom hore? Lebo ja to mam tak. Mne ide hadicka z cerpadla hore do palivoveho filtra ten mam najvissie z celej palivovej sustavy. Cez prepad mi nabralo vzduch ten sa dostal do cerpadla a kedze to je nizsie ako filter tak nafta isla dole a vzduch logicky hore do filtra. To je moj nazor. Mozno som napisal blbost ale ine vysvetlenie nemam ked viem ze ten prepad bol v prdeli som to vymenil a ide to. A tiez som videl cez hadicku ako tam behaju bublinky. A ty ked sa postavis dole cumakom tak je mozne ze ti zrovna tu netesnost zaleje nafta a tym padom trochu upcha a vzduch ti tam nenasaje ale ak sa postavis opacne zacne nasavat vzduch a je to v... Ak som zle napisal opravte ma. je to tak nějak jak píšeš--jinak by ten rozdíl ve startu při náklo- nu auta nebyl... Citovat
gen.Migen Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Až bude chvili času, tak to vyfotim. Ale je pravda, že v hadičce směrem od filtru do čerpadla běhaji miniaturni bublinky. Ale zajimavy je, že to pada jen při mrazu, od doby co se mi to prvně stalo, bylo i počasi když nebyl mráz, a schvalně sem nejezdil, a auto chytlo na brnk. Takže jen pokud jsou mrazy:) Je jasne, že je tam někde malinka netěsnost. Uvidime čim to nakonec bude, ale nemam vytapěnou garaž, tak se mě to fakt ted dělat nechce:) Citovat
zzipCZ Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 jak tady někdo už psal muže to být přepadem na vstřikovačích mě to taky dělalo na 405 a byla prasklá hadička přepadu vstřikovače a nafta tam netekla jen to bylo lehce masný Citovat
marko306 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: gen.Migen Až bude chvili času, tak to vyfotim. Ale je pravda, že v hadičce směrem od filtru do čerpadla běhaji miniaturni bublinky. Ale zajimavy je, že to pada jen při mrazu, od doby co se mi to prvně stalo, bylo i počasi když nebyl mráz, a schvalně sem nejezdil, a auto chytlo na brnk. Takže jen pokud jsou mrazy:) Je jasne, že je tam někde malinka netěsnost. Uvidime čim to nakonec bude, ale nemam vytapěnou garaž, tak se mě to fakt ted dělat nechce:) ono je aj to ze cez zimu alebo teda pri minusovich teplotach sa material stahuje a tym padom aj hadicky a tesnenia zostavaju tvrdsie a vznikaju netesnosti. Je pravda ze je zima teraz na robotu ale ked hovoris ze ti to robi len pri minus tak ked bude teplo nic nezistis lebo ti to uz robit nebude. Ale to je vsetko len na tebe. Mne to vadilo ja tiez nemam garaz ja som si to spravil a mam pokoj na dusi:D Citovat
pepekpepek Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Zdravim,ja bych rek ze kdyby padala nafta tak to dela porad ne? A ne jen pri vice nez -4... kazdopadne mam ten samej problem s 2.0 hdi old,jak je -5 a vic tak startuju i 20 vterin a pak chvili pekne coudi a taky mi z toho dobre neni:bojim Citovat
gen.Migen Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Co ja vim, tak v zimě pada nafta častěji než v letě, ale přez toto odbornik nejsem. Zaleži jak ti to chyta, z myho je poznat že to fakt nema naftu, ale znovu se opakuji, jen když stojí auto dýl, čím dýl, tím víc spadne, ale do dne to nakopnu nabrnk. Beztak to bude prkotina a nekde netesnost, jak tady všichni radí. Citovat
atsor Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Jsem na to nějak podobně.Dneska jsem šel na startovat 406 Td 66kw 98,stojí ve stodole takže zima mráz je stejný jak venku.Tak jsem nažhavil a po zhasnutí kontrolky jsem ještě tak 5 vteřin počkal a pak jsem chvíli točil a tvářilo se jako by jo ale nějak to nechtělo chytnout(točil jsem tak 6-8 vteřin) a tak jsem toho nechal a nažhavil jsem znova a pak to chytlo a z výfuku vyšel tmavý kouř. a pak se vše uklidnilo a jel jsem.Nevím co s tím,jestli mě padá nafta nebo nevím.Poraďte,nedá mi to spát.Teďka to půjdu vyskoušet znova. Citovat
gen.Migen Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Zkus to pak postavit někam na kopec čumakem dolu. Ale tohle děla, že pada nafta. Prostě je někde netěsnost. Ale pokud si to rano už nastartoval, tak ted ti to chytne vpoho, možna až zase zitra rano by byl problem. Nebo před startem zkus načepovat balonkem, ja tohle zkusim zitra jak pojedu. Pak dam vědět. myslim že se to tu vyřeší Citovat
atsor Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Teďka jsem to šel vyskoušet a v poho.Tak nevím.Uvidím co uděla ráno Citovat
marko306 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 ono vecsinou ked uz nastartujete tak motor je tepli a te tesnenia a gumicky zostanu zas pruzne a roztiahnu sa, ale ako sa to ochladi tak zas stuhnu a uz nemaju taku pruznost stiahnu sa a vznikne mala netesnost a uz nasava vzduch. O tych naklonoch je to rozpisane niekde horevyssie. Citovat
gen.Migen Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Před chvili sem to cely rozkuchal, mačkal na balonek, sledoval netesnosti a nic sem nenašel, tak sem utahl svorky na hadičkach, a jednu hadici jsem dal jak tu psal kolega trošku víc do sklonu aby od filtru do čerpadla byla ve spádu. Přepadovy hadičky mam vpořadku, balonek sem dal výš, a první filtřík přitáhl drátkem níž, aby tam byl taky sklon, ted se mi zda, že už mi tam nejezdi velke bubliny, tak uvidim rano nebo za par dni:) Pokud to nezabere, budu v mrazech parkovat při delším stání na kopečku:) Citovat
trollik Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Tak jsem si tu početl. Mám stejný problém:-). O víkendu budu zkoušet. Zkusím ráno načepovat a uvidíme. Citovat
Burisek Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 no já nevím sice stojím skoro všude na rovině,ale jelikož mám mech.Bosch tak můžu jen hádat..... ale nevím jestli to nebude dělat u gen.Migen to netěsné čerpadlo...... fakt nevím,ale pokud zde víc lidí píše že s tím mají problémy ??? nevím,pro začátek bych skusil vyměnit všechny hadičky na přepadech a od filtru k čerpadlu,nevím co tam máte,ale já tam měl takové umělé bílé Tčko a v tom mi to když jsem měl ještě Lucase moc netěsnilo,byla tam taková malá prasklina,okem málo viditelná , tak jsem to odendal a napojil čistě na novou komplet celou hadičku k čerpadlu a bylo to v cajku..... ale nevím balonek pokud nekape tak by na to neměl mít vliv.....,eventuelně ještě projít celou cestu od nádrže k balonku jestli někde něco netěsní a eventuelně natáhnout novou hadičku..... faktem je,že jsem všechny hadice po změně čerpadla měl jiné..... takže netuším [upravil dne 28/1/09 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: trollik Tak jsem si tu početl. Mám stejný problém:-). O víkendu budu zkoušet. Zkusím ráno načepovat a uvidíme. koukám z Brodu,to je kousek,takže skoro přespolní Citovat
BV406 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 no, jak jsem slysel to startovani, tak mi to pripomnelo naseho byvaleho partnera 1,9 diesel a tam byl problem s malymi tlaky..... Citovat
Burisek Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 taky jsem to poslechl,tak nevím jestli tlaky,ale takhle mi to nějak startovalo když jsem měl špatný žhavky !! Strašně dlouhu to točilo,koukal jsi se na ně ?? Ale ty tlaky s tím můžou bejt spojený !! Citovat
Kroky01 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Jeste jedna vec, je tam spousta tech plastovych tecek, myslis, ze by byl problem to tecko uplne vyhodit?dal bych tam nejradsi vzdycky jeden kus hadicky, cim min spoju, tim lip si myslim. Kdyz cerpadlo saje, stejne mu asi nepujde o nejakej idealni spad ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.