Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: maguli70

Mate někdo skušenosti s vyměnou palivoveho filtru, mně palubni počitač napsal:DIESEL ADDITIVA MINIMUM LEVEL a oběvilase ikonka na palubovce. Pochopil jsem že musim vyměnit palivovej filtr ALE JAK NA TO??????????? PORADITE,PROSIM, NĚKDO?!:myslim

pochopils spatne , je potreba dolit aditivum do nadrzky. tzn ze mas hdi motor s fap filtrem ze

Odesláno

Napiš co máš přesně za motor a musíš s tím asi do peugeota,aditivum se přimíchává samo do nafty a to potom pomáhá při čištění FAP filtru......víš vůbec co to je FAP??????

Odesláno

Neviem prečo si to zeditoval, teraz to vlákno nemá hlavu. Tá hláška sa ti objavila asi ponatankovaní, že? Čím skór choď do servisu naplniť to aditívum, aby si potom nemusel ešte ísť aj na nútenú regeneráciu FAPu. Automatická regenerácia totiž nemôže prebiehať pokiaľ sa spaľuje nafta bez aditíva.

Odesláno

Záleží jakej rok výroby to máš a jakej druh aditiva jestli DPX nebo Eloys. Osobně jsem to kolegovi dolejval před práci na parkingu a on si pak jen zajel na diag nastavit novej interval km na hlášku. Měl DPX a stálo to tři litry přes známého, jinak je to cca o 1500 dražší. Jinak než jsem o začal dolívat, ještě tam aditivum měl sice nadně ale měl, čili hladina není hlídána senzorem. Funguje to tak, že při natankování to snímá pohyb plováku a podle množství dotankování to tam vstříkne patřičnou dávku aditiva, prej pro usporu toho aditiva je dobré tankovat od oka po plnou, jinak to přesně neodhadne kolik bylonatankováno a množství vstříknutého aditiva je pak nepřesné a prej ubývá rychleji. Tankování do 10litrů to prej nezaznamenává vůbec ( údajně odchylka pro náklon vozidla ).

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...