Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem dneska videl na Pankraci pana Hicse se svym vytunidlem :D :D :D vypada to vazne pekne ty samolepy se lvem a napisem Peugeot, akorat jsem nestacil zahlidnout jestli koukal na telku nebo ne, ale rekl bych ze sl. clonu nemel spustenou a venoval se naplno rizeni :D

Odesláno

Co to tady čtu? :D:D:D To sem takhle nápadney? Cos dělal Ferry na Pankáči? Dey si na Peginu taky nějaky pokřik a budem se poznávat navzájem. Za jízdy na telku vskutku nečunim, ale po ránu v koloně příjde v hod. V 9:30:nula nula dávaj na ČT2 nový díly Pata a Mata....

No dobrá, trochu infantilní poznámka, ale pokud se Ferry vyskytuješ v týhle zaplivaný části Práglu častějc, taxe stav na kávu.... Sušenky nemám, taxi vem nějaký s sebou...:D:D

Odesláno

ja jsem byl za kamosem v Bauhausu a miril jsem uz do metra, kdyz tu vidim ... stribrna 405, pres cely zadek lev a na spodku dveri Peugeot, si rikam hegot to je Hics... :D

Ja jinak vystupuju az na Chodove, ale obcas se na Pankaci vyskytuju ... a kde te tam najdu az sezenu ty susenky :D ?

BTW Pat a Mat jsou vyborny, ... a ja porad kde beres tu inspiraci pro to tvoje kuteni :D :D :D

Odesláno
Napsán autorem destiny

Ja kdyz ho videl naposledy, tak jel z kopce, mel vyhozenej kvalt, sedel na zadnich sedackach a cumel na telku ve clone a bastil parek v rohliku! :D:D:D

Chceš taky telku do auta ? Stačí říct, Rádio s přehrávačem DVD a sluneční clona s telkou asi za patnáct zatím nemá majitele, mě se modré podsvícení vůbec nehodí.

Není to sice telka maková, ale taky dobrá.

Odesláno

Pat a Mat je moje studnice inspirací...

Je jasný, že tady zveřejňuju jenom věci co se povedou, ale taky mam po šuplikach pár \"nevydařenejch\" úletů. :D:D:D

A propo, asi si vezmu něco z toho nápadu od Destinyho. Vono řídit kárku rozvalenej na zadních cedačkách nejni zas až tak zlej nápad....koneckonců dyk já vlastně jezdim každej den tu samou trasu, tak proč to to auto nenaučit rovnou...:D:D:D

To Ferry. Az budes mit na Pankaci chvili casu, tak brnkni a ja tam sjedu, páč bych ti to asi nevysvetlil. Kdo tu byl, tak vi o cem mluvim. Jinak je to ulice U družstva Život...:D:D:D

Odesláno

Kdo tam byl tak ví:D:D:D,ale dá se to zvládnout i bez mapy... Akorát to Hics nemá stříbrný ale zlatý-tedy auto-jinak nevím,možná ještě ručičky...:D:D:D R.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...