Ferry Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 tak jsem dneska videl na Pankraci pana Hicse se svym vytunidlem :D vypada to vazne pekne ty samolepy se lvem a napisem Peugeot, akorat jsem nestacil zahlidnout jestli koukal na telku nebo ne, ale rekl bych ze sl. clonu nemel spustenou a venoval se naplno rizeni Citovat
destiny Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Ja kdyz ho videl naposledy, tak jel z kopce, mel vyhozenej kvalt, sedel na zadnich sedackach a cumel na telku ve clone a bastil parek v rohliku! :D:D Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 :D tak to on asi jen po meste dava vetsi pozor na silnici Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 skoda ze jsem nemel s sebou fotak, bych ho vycvaknul Citovat
Hics Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Co to tady čtu? :D:D To sem takhle nápadney? Cos dělal Ferry na Pankáči? Dey si na Peginu taky nějaky pokřik a budem se poznávat navzájem. Za jízdy na telku vskutku nečunim, ale po ránu v koloně příjde v hod. V 9:30:nula nula dávaj na ČT2 nový díly Pata a Mata.... No dobrá, trochu infantilní poznámka, ale pokud se Ferry vyskytuješ v týhle zaplivaný části Práglu častějc, taxe stav na kávu.... Sušenky nemám, taxi vem nějaký s sebou...:D Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 ja jsem byl za kamosem v Bauhausu a miril jsem uz do metra, kdyz tu vidim ... stribrna 405, pres cely zadek lev a na spodku dveri Peugeot, si rikam hegot to je Hics... Ja jinak vystupuju az na Chodove, ale obcas se na Pankaci vyskytuju ... a kde te tam najdu az sezenu ty susenky ? BTW Pat a Mat jsou vyborny, ... a ja porad kde beres tu inspiraci pro to tvoje kuteni :D Citovat
destiny Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Dobry postreh Puvodne jsem myslel, ze ma Hics kompletni serial Kutil Tim na DVD, ale Pat a Mat jsou prece jen trochu vynalezavejsi nez Tim Citovat
vector Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Napsán autorem destiny Ja kdyz ho videl naposledy, tak jel z kopce, mel vyhozenej kvalt, sedel na zadnich sedackach a cumel na telku ve clone a bastil parek v rohliku! :D:D Chceš taky telku do auta ? Stačí říct, Rádio s přehrávačem DVD a sluneční clona s telkou asi za patnáct zatím nemá majitele, mě se modré podsvícení vůbec nehodí. Není to sice telka maková, ale taky dobrá. Citovat
Hics Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Pat a Mat je moje studnice inspirací... Je jasný, že tady zveřejňuju jenom věci co se povedou, ale taky mam po šuplikach pár \"nevydařenejch\" úletů. :D:D A propo, asi si vezmu něco z toho nápadu od Destinyho. Vono řídit kárku rozvalenej na zadních cedačkách nejni zas až tak zlej nápad....koneckonců dyk já vlastně jezdim každej den tu samou trasu, tak proč to to auto nenaučit rovnou...:D:D To Ferry. Az budes mit na Pankaci chvili casu, tak brnkni a ja tam sjedu, páč bych ti to asi nevysvetlil. Kdo tu byl, tak vi o cem mluvim. Jinak je to ulice U družstva Život...:D:D Citovat
destiny Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Tyyyy fole, Druzstvo Zivot, no to je ulet Citovat
Kik Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 No jasně a těch družstev je tam povícero - Ideál, U družstva Práce .... :D Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Ty seš nějakej znalej, na to že nési z Prahy Citovat
Roman Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Kdo tam byl tak ví:D:D,ale dá se to zvládnout i bez mapy... Akorát to Hics nemá stříbrný ale zlatý-tedy auto-jinak nevím,možná ještě ručičky...:D:D R. Citovat
white Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 No vskutku kvalitní konverzace. To jsem se pěkně pobavil. Vážně. Tenhle den za moc nestál, ale večer u kompu na netu je fajn. Citovat
Bimbo Odesláno 9. květen 2004 Odesláno 9. květen 2004 :D:Djá myslel že si děláte prdel s tou ulicí a vono to fakt existuje.Jsem sice z práglu ale tyhle názvy z dob Komančů neznám.No to čumim:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.