Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím přatele,

chceme s brachou trošku vylepšit počítač.Prvně sme přemyšleli jen o procesoru teď koketujem s myšlenkou nová zakladní deska,procesor,grafika.

A moje otazká zní za kolik bych mohl +- prodat staré komponenty.

Zakladní deska->MSI K9MM-V - VIA K8M800....

Grafika->Nvidia Geforce 7600GT

Procesor->AMD Athlon 64 Processor 3000+

+Giga ramek:D

Kolik to muže mít cenu?

Odesláno

3kila deska

3kila procesor

5kil grafika (edit: to jsem asi přehnal:D)

2kila ramka pokud je to 1GB v kuse

Já bych za to víc, jak 1500,- nedal:aut

[upravil dne 1.1.09 MJSytic]

Odesláno

Tak ja to skusim napsat na slovensky ...

Procesor je AM2 jka, novy stoji se zarukou neco malo nad 1100SK s DPH ckou, tj tych 500 az 600Sk bych za to dal...

Deska , za tu bych dal tolik co za procak, nakolko obdobni desky rovnaky znacky se prodavaji taky kolem tech 1 000 az 1200 Sk

Co se tyce grafika, tu MJ Sytic podcenil, nakolko 7300 GT cka, se prodava nova za 1352 SK s DPH, toz za tuhle grafarnu bych dal neco cca kolem 800SK. Ale je to otazny, neni 7600 GT jak 7600 GT, treba napsat vyrobce, ramku, mhz procesora a ramky...

Za ramku bych nedal ani ty 2 kila. Nova 1GB DDR2 800MHZ od Aceru stoji 300SK s DPH, od Kingstonu 320 SK :)

Toz moje naceneni :)

Odesláno

No vidíš, už máš dva odhady:o. Pesimistický a optimistický. Reálná cena bude někde v průměru :D (stejně se toho nezbavíš, je toho v bazarech móóóóč a nakonec budeš rád, že to prodáš za tu cenu, co jsem psal já:aut)

Odesláno

Ty ramky jsou dvě 512 a jsou u setu jako bonus:-D Bo ramky už mame jiné.

Tohle by měl byt nastupce:

procík

Je to dobrá volba?:myslim

Poraď te prosím co vzít za procík.

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

No vidíš, už máš dva odhady:o. Pesimistický a optimistický. Reálná cena bude někde v průměru :D (stejně se toho nezbavíš, je toho v bazarech móóóóč a nakonec budeš rád, že to prodáš za tu cenu, co jsem psal já:aut)

Nevím co je na něm optimistickeho:-D je to ve slovenských korun:-D ja nato nějak netlačím když tak vyměním jenom procesor a zbytek zustane.:cool:

Odesláno

Misaku, osobne kdyz chces sedalt na X2 jku, tak men len processor... Zbytek bych nemenil.

Osobne mam taky X2, a tych 6000 + je naprosto zbytecnych, na tu desku a tvuj PC. Dal bych tam max 5000+

A kdyz uz menit aj dosku, tak bych jel jednoznacne do X4 ky se socketom AM2+, na slovensky zacina od 3850 SK ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Procesor je AM2 jka, novy stoji se zarukou neco malo nad 1100SK s DPH ckou, tj tych 500 az 600Sk bych za to dal...

Deska , za tu bych dal tolik co za procak, nakolko obdobni desky rovnaky znacky se prodavaji taky kolem tech 1 000 az 1200 Sk

Co se tyce grafika, tu MJ Sytic podcenil, nakolko 7300 GT cka, se prodava nova za 1352 SK s DPH, toz za tuhle grafarnu bych dal neco cca kolem 800SK. Ale je to otazny, neni 7600 GT jak 7600 GT, treba napsat vyrobce, ramku, mhz procesora a ramky...

Za ramku bych nedal ani ty 2 kila. Nova 1GB DDR2 800MHZ od Aceru stoji 300SK s DPH, od Kingstonu 320 SK :)

:xvul Nezabudol si, že už je rok 2009? Kde máš ceny v Euro? :P:blablabla

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Původně zaslal: Lubk0

:xvul Nezabudol si, že už je rok 2009? Kde máš ceny v Euro? :P:blablabla

Dualni cennik je az do konce roku 2009 :D:P

Odesláno

Vzhledem k tomu že deska podporuje jen 2GB RAM, FSB 800 MHz, a má pouze AGP slot, tak bych měnil i desku, ale to je otázka peněz protože pak budeš potřebovat i grafiku do PCIex. Ale na druhou stranu s novou grafikou, pamětima a procákem zas budeš mít dělo;)

[upravil dne 1/1/09 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Vzhledem k tomu že deska podporuje jen 2GB RAM, FSB 800 MHz, a má pouze AGP slot, tak bych měnil i desku, ale to je otázka peněz protože pak budeš potřebovat i grafiku do PCIex. Ale na druhou stranu s novou grafikou a procákem zas budeš mít dělo;)

mame 4Gb ram a bere 3.5Gb, ano deska byla brana schvalně s AGP protože sem dobře koupil grafiku ktera za tyden shořela a ja dostal uplně novou tu co mam teď.A myslím že to je celkem solidní grafika a najít lepšiho nastupce už bude cenově hodně vysoko:( Ale bylo by to paradní to zas jo:D

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Vzhledem k tomu že deska podporuje jen 2GB RAM, FSB 800 MHz, a má pouze AGP slot, tak bych měnil i desku, ale to je otázka peněz protože pak budeš potřebovat i grafiku do PCIex. Ale na druhou stranu s novou grafikou a procákem zas budeš mít dělo;)

mame 4Gb ram a bere 3.5Gb, ano deska byla brana schvalně s AGP protože sem dobře koupil grafiku ktera za tyden shořela a ja dostal uplně novou tu co mam teď.A myslím že to je celkem solidní grafika a najít lepšiho nastupce už bude cenově hodně vysoko:( Ale bylo by to paradní to zas jo:D

3,5GB bere proto že 32bit system víc nevezme, no pokud neni pravda ty 2GB co pišou na alze tak pak jo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...