Mišak Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Zdravím přatele, chceme s brachou trošku vylepšit počítač.Prvně sme přemyšleli jen o procesoru teď koketujem s myšlenkou nová zakladní deska,procesor,grafika. A moje otazká zní za kolik bych mohl +- prodat staré komponenty. Zakladní deska->MSI K9MM-V - VIA K8M800.... Grafika->Nvidia Geforce 7600GT Procesor->AMD Athlon 64 Processor 3000+ +Giga ramek:D Kolik to muže mít cenu? Citovat
MJSytic Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 3kila deska 3kila procesor 5kil grafika (edit: to jsem asi přehnal:D) 2kila ramka pokud je to 1GB v kuse Já bych za to víc, jak 1500,- nedal:aut [upravil dne 1.1.09 MJSytic] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Tak ja to skusim napsat na slovensky ... Procesor je AM2 jka, novy stoji se zarukou neco malo nad 1100SK s DPH ckou, tj tych 500 az 600Sk bych za to dal... Deska , za tu bych dal tolik co za procak, nakolko obdobni desky rovnaky znacky se prodavaji taky kolem tech 1 000 az 1200 Sk Co se tyce grafika, tu MJ Sytic podcenil, nakolko 7300 GT cka, se prodava nova za 1352 SK s DPH, toz za tuhle grafarnu bych dal neco cca kolem 800SK. Ale je to otazny, neni 7600 GT jak 7600 GT, treba napsat vyrobce, ramku, mhz procesora a ramky... Za ramku bych nedal ani ty 2 kila. Nova 1GB DDR2 800MHZ od Aceru stoji 300SK s DPH, od Kingstonu 320 SK Toz moje naceneni Citovat
MJSytic Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 No vidíš, už máš dva odhady:o. Pesimistický a optimistický. Reálná cena bude někde v průměru (stejně se toho nezbavíš, je toho v bazarech móóóóč a nakonec budeš rád, že to prodáš za tu cenu, co jsem psal já) Citovat
Mišak Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Ty ramky jsou dvě 512 a jsou u setu jako bonus:-D Bo ramky už mame jiné. Tohle by měl byt nastupce: procík Je to dobrá volba? Poraď te prosím co vzít za procík. Citovat
Mišak Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: MJSytic No vidíš, už máš dva odhady:o. Pesimistický a optimistický. Reálná cena bude někde v průměru (stejně se toho nezbavíš, je toho v bazarech móóóóč a nakonec budeš rád, že to prodáš za tu cenu, co jsem psal já) Nevím co je na něm optimistickeho:-D je to ve slovenských korun:-D ja nato nějak netlačím když tak vyměním jenom procesor a zbytek zustane. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Misaku, osobne kdyz chces sedalt na X2 jku, tak men len processor... Zbytek bych nemenil. Osobne mam taky X2, a tych 6000 + je naprosto zbytecnych, na tu desku a tvuj PC. Dal bych tam max 5000+ A kdyz uz menit aj dosku, tak bych jel jednoznacne do X4 ky se socketom AM2+, na slovensky zacina od 3850 SK ... Citovat
hnusoba Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: Lubk0 Tak ja to skusim napsat na slovensky ... Procesor je AM2 jka, novy stoji se zarukou neco malo nad 1100SK s DPH ckou, tj tych 500 az 600Sk bych za to dal... Deska , za tu bych dal tolik co za procak, nakolko obdobni desky rovnaky znacky se prodavaji taky kolem tech 1 000 az 1200 Sk Co se tyce grafika, tu MJ Sytic podcenil, nakolko 7300 GT cka, se prodava nova za 1352 SK s DPH, toz za tuhle grafarnu bych dal neco cca kolem 800SK. Ale je to otazny, neni 7600 GT jak 7600 GT, treba napsat vyrobce, ramku, mhz procesora a ramky... Za ramku bych nedal ani ty 2 kila. Nova 1GB DDR2 800MHZ od Aceru stoji 300SK s DPH, od Kingstonu 320 SK Toz moje naceneni Nezabudol si, že už je rok 2009? Kde máš ceny v Euro? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: Lubk0 Tak ja to skusim napsat na slovensky ... Procesor je AM2 jka, novy stoji se zarukou neco malo nad 1100SK s DPH ckou, tj tych 500 az 600Sk bych za to dal... Deska , za tu bych dal tolik co za procak, nakolko obdobni desky rovnaky znacky se prodavaji taky kolem tech 1 000 az 1200 Sk Co se tyce grafika, tu MJ Sytic podcenil, nakolko 7300 GT cka, se prodava nova za 1352 SK s DPH, toz za tuhle grafarnu bych dal neco cca kolem 800SK. Ale je to otazny, neni 7600 GT jak 7600 GT, treba napsat vyrobce, ramku, mhz procesora a ramky... Za ramku bych nedal ani ty 2 kila. Nova 1GB DDR2 800MHZ od Aceru stoji 300SK s DPH, od Kingstonu 320 SK Toz moje naceneni Nezabudol si, že už je rok 2009? Kde máš ceny v Euro? Dualni cennik je az do konce roku 2009 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Vzhledem k tomu že deska podporuje jen 2GB RAM, FSB 800 MHz, a má pouze AGP slot, tak bych měnil i desku, ale to je otázka peněz protože pak budeš potřebovat i grafiku do PCIex. Ale na druhou stranu s novou grafikou, pamětima a procákem zas budeš mít dělo;) [upravil dne 1/1/09 Radek Hurvajz] Citovat
Mišak Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Vzhledem k tomu že deska podporuje jen 2GB RAM, FSB 800 MHz, a má pouze AGP slot, tak bych měnil i desku, ale to je otázka peněz protože pak budeš potřebovat i grafiku do PCIex. Ale na druhou stranu s novou grafikou a procákem zas budeš mít dělo;) mame 4Gb ram a bere 3.5Gb, ano deska byla brana schvalně s AGP protože sem dobře koupil grafiku ktera za tyden shořela a ja dostal uplně novou tu co mam teď.A myslím že to je celkem solidní grafika a najít lepšiho nastupce už bude cenově hodně vysoko:( Ale bylo by to paradní to zas jo:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: Mišak Původně zaslal: Radek Hurvajz Vzhledem k tomu že deska podporuje jen 2GB RAM, FSB 800 MHz, a má pouze AGP slot, tak bych měnil i desku, ale to je otázka peněz protože pak budeš potřebovat i grafiku do PCIex. Ale na druhou stranu s novou grafikou a procákem zas budeš mít dělo;) mame 4Gb ram a bere 3.5Gb, ano deska byla brana schvalně s AGP protože sem dobře koupil grafiku ktera za tyden shořela a ja dostal uplně novou tu co mam teď.A myslím že to je celkem solidní grafika a najít lepšiho nastupce už bude cenově hodně vysoko:( Ale bylo by to paradní to zas jo:D 3,5GB bere proto že 32bit system víc nevezme, no pokud neni pravda ty 2GB co pišou na alze tak pak jo Citovat
Dundee Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Mišak: Pokud jsou ty RAMky fakt jako bonus, tak bych je vzal (i za mírnej úplatek) Na kolika MHz jedou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.