permonik7 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Ahoj, strašně se mi mlží okna, i když topím. Mlží se všechna okna, nejvíc zadní. Napadá někoho co s tím, nebo čím to může být? Díky. Citovat
olda Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Mě se taky dost zamlžovali,po umytí všech oken byl klid,tak nevím,jestli to ve fabrice něčím patlaj. Citovat
permonik7 Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 To je dost možné, protože mi na okně nedržela navigace. Měla jsem z toho pocit, jako kdyby to bylo mastny - když jsem to umývala. Zatím jsem všechna okna umyla jednou nějakým přípravkem proti zamlžování a nepomáhá to. Asi to chce vzít spíš něčím odmašťovacím...? Citovat
olda Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Umyl jsem to Clinem,takovým,co dáš trochu do kýble s vodou a pak jsem to myl švédskou utěrkou. Citovat
Radek V. Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 ....a nemas nahodou zapnutou vnitrni cyrkulaci vzduchu? Pri te se mlzi okna jako blazen, pak to byva zanesenym pylovym fitrem, ale u takhle noveho auta toto vylucuji. Citovat
permonik7 Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Nene tím to není, mlží se to i když není zapnutá vnitřní cirkulace vzduchu. Dělá to pořád nezávisle na tom, jaký okruh je zapnutý, či kolik lidí je v autě Citovat
permonik7 Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Myslíš, že by byl znečištěný?? To auto je 14dní staré - nebo spíš nové. Že by se to až tak rychle zaneslo? Citovat
permonik7 Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 A věříš, že by mě to ani nepřekvapilo?? Sotva jsem dojela domů od Domanskýho, druhej den jsem valila do servisu dolít olej do posilovačů řízení Fungl nové auto a pak si jednu nedej:D Citovat
sekaj Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: honza406 a co kabinový filtr ?? Tím to neni.Mě to taky dělá,ale podle mího na tak velký prostor klimatizace holt nestačí.Vlhkost se vysráží na oknech a je to.Jediný jak to řešit je (nedejchat). [upravil dne 1.1.2009 sekaj] Citovat
permonik7 Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Tohle co píšeš o klimatizaci dělá taťkovi, který má climatronic. Což je zřejmá příčina mlžení. Ale já mám manuální klimu, kterou mám v zimě vypnutou...jestli to teda je vypnuty když mi nesvítí kontrolka AC:myslim A to topím jak blázen a stejně v tom autě není teplo. Olivka topila tak, že se tam nedalo vydržet a teď mám topení pořád na maximální teplotu a je tam tak nějak akorát. A musím mít ventilátor na stupni 2, jinak je tam vyloženě chladno. V Olivce jsem měla taky manuální klimu, topila jsem a okna se mi nikdy nemlžila. [upravil dne 1/1/09 permonik7] Citovat
sekaj Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: honza406 vezmu podobné velikostí jako 406 break a okna se mi nemlží 307,308 auto C segmentu =nedostatečně dimenzovaný klima systém 406 auto D segmentu (vyšší třída)=zvětšený výkon klima systému 307, 406=cca.stejný obytný prostor [upravil dne 1.1.2009 sekaj] [upravil dne 1.1.2009 sekaj] Citovat
permonik7 Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 307 - nemlžila se 308 - mlží se Proč? Citovat
Escaper Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Jen tak se ptam 206 je v jakem segmentu?? V praci jezdim s corsou a ta topi jak blba. 308 je rekl byc h vyssi trida nez corsa a ta 308 netopi ani z poloviny tak, to ja jezdivam v bunde coz se mi v 307 nestavalo... Citovat
sekaj Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: permonik7 307 - nemlžila se 308 - mlží se Proč? Mé skušenosti s 307mou-mlží se . Přední NO. Zadní YES Pro zadní prostor špatně řešená ventilace. [upravil dne 1.1.2009 sekaj] Citovat
permonik7 Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Tak to mně ne, ani když jelo plné auto, nezamlžilo se to. Když se netopilo, tak se to trošku rosilo, ale tohle se vyloženě mlží i když topím jak najatá A máte někdo nějaký nápad co s tím? Teda kromě otevření oken..to bych asi zmrzla. Citovat
sekaj Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Tak mě leda nápadá suché,bezbarvé silikonové mazadlo ve spreji,rozleštit (odpuzuje vodu).Mohlo by zanechat na okně povlak a mohlo by zabránit onomu mlžení.NEVYSKOUŠENO. Citovat
permonik7 Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Zkusím to, co psal Olda a pak budu pokračovat. Třeba něco zabere;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Silikon na okna, proboha néé, zbláznili jste se, to udělá na okně takovej bordel že pokud proti tobě někdo posvítí tak uplně oslepneš Na odmlžení dobře zabírá klimatizace, vysouší vzduch který jde dovnitř, jenže pokud mrzne tk ji nezapneš. Jinak příčina mlžení oken bude taky třeba v tom že je v autě mokro, muže do něj zatékat, muže týct topení atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.