Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak na nový rok, tak doufám , že né po celý rok :bojim

Ráno 53km od Prahy jsem nastartoval, že jako vyhřeju auto pro těhotnou manželku a po 5ti min. šílenej rachot z motoru. Odešel alternátor - doprovázeno hláškou o nedobíjení a po té i hláškou na téma airbag a ABS :blicismajlik

Naštěstí jsem měl ještě kupń od Kooperativy na odtah do 50 km zdarma, takže dojezd do Prahy za 160KČ.

Jaký doporučujete postup s alternátorem ? Dělá se nějaká repase ? Na kolik mě to asi přijde ? Dík

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Mám tady alternátor z 2.0i turbo, odpoledne ti ho vyfotim, jestli bys chtěl;)

No nechce se mi moc dělat pokusy. Buď bych chtěl koupit novej a nebo repasovanej se zárukou. Pak taky potřebuju mít jistotu, že je to ten správný...

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: MatrixChose

Kup si v autokelly za cca 3000,- novej a máš klid :papa

alternátor jsem nikde nenašel v autokelly jinak co jsem koukal pokud má klima a má altík 150A tak stojí 18000 :(

BOSCH

Nabíjecí proud 150 A - napětí = 14 V BOSCH-0986044400 dodavatel 1 15.432,77 18.365,00

V e-catu ho taky nevidím, ale v papírovým byl už někdy v listopadu. Jinak mě repase vyšla na 1500,- bez diody

Odesláno

alternátor jsem nikde nenašel v autokelly jinak co jsem koukal pokud má klima a má altík 150A tak stojí 18000 :(

BOSCH

Nabíjecí proud 150 A - napětí = 14 V BOSCH-0986044400 dodavatel 1 15.432,77 18.365,00

V e-catu ho taky nevidím, ale v papírovým byl už někdy v listopadu. Jinak mě repase vyšla na 1500,- bez diody

Takže doporučuješ vymontovat a odnést na repasi ? Dík

Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

BOSCH

To záleží. Ten z Kelly je fungl novej a se zárukou, ale zase noname a já osobně bych mu tolik nevěřil, Bosch je Bosch. Taky ale můžeš mít alťas alá Mitsubishi a tam je repase drahá. Taky se vyndává krapet jinak než u Favorita, chvíli to dá. Za mě nechat udělat repas, ale u člověka kdo to chvíli dělá a dělá poctivě.

Odesláno

Původně zaslal: -=Michal=-

BOSCH

To záleží. Ten z Kelly je fungl novej a se zárukou, ale zase noname a já osobně bych mu tolik nevěřil, Bosch je Bosch. Taky ale můžeš mít alťas alá Mitsubishi a tam je repase drahá. Taky se vyndává krapet jinak než u Favorita, chvíli to dá. Za mě nechat udělat repas, ale u člověka kdo to chvíli dělá a dělá poctivě.

Máš prosím nějaké doporučení v Praze ?

Odesláno
Původně zaslal: Radek V.

Takhle po netu se to urcuje spatne ale je to urcite alternator? Nemuze to byt treba remenice?

Hned jak to začlo chrastit, tak přestalo jít dobíjení. Na pohled vypadá vše OK

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

no já mám jeden altík doma nevyužitý presne na tvoje autíčko... ale je to dialka..:papa

Nakonec jedu do KOUDELKA & MA, Papírenská ulice na Praze 6. Odtáhnu tam auto (mám to za bukem), udělají repasi a v klídku další den odjedu. Nebudu muset alespoň nic montovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...