Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jeste bych tu mel asi zminit zhruba 30 clenu, kterym byla v prosinci vyrobena karticka - vam bude darek zaslan spolecne s kartickou v prvni polovine ledna, prislo mi nevhodne posilat dva balicky na stejnou adresu par dni po sobe ;)

Odesláno

Ahoj vedení,moc děkuju za lvíčka,včera se mi objevil ve schránce:superA zrovna podobnej se mi na podzim zlomil,takze jste se trefili:potleskMějte se:papa

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Jéééééj. Levííík. Pošta je rýchlejšia ako banka. 29.12. poslané a 31.12 mám darček na stole. Veľmi pekne ďakujem.

to bude tim, ze jsou ted po vanocich rozjety a nacviceni z toho navalu :) proto jsem to take posilal az po jeziskovi, rikal jsem si ze to dojde nastejno jako kdybych to poslal pred nim :)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: pastorek

Jéééééj. Levííík. Pošta je rýchlejšia ako banka. 29.12. poslané a 31.12 mám darček na stole. Veľmi pekne ďakujem.

to bude tim, ze jsou ted po vanocich rozjety a nacviceni z toho navalu :) proto jsem to take posilal az po jeziskovi, rikal jsem si ze to dojde nastejno jako kdybych to poslal pred nim :)

Si šikula. Ďakujem.

Odesláno

a nejhodnejsi jsem byl stejne ja, protoze dneska mi postacka prinesla 3 lvicky :aut

panove Dodo, Matador a Ifopifo necht se o ne u me prihlasi do konce unora, nebo si je necham :D a nebo je prodame a venujeme vytezek na dobrocinne ucely :):roll

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

My u nás asi máme zabržděnou poštu, ještě se ke mě nedostala ani kartička natož dárek. :nevim

nemate, v tomto pripade je zdrzeni na nasi strane - karticky, ktere byly v prosinci vyrobeny se mely posilat taktez 28/12. Ale po diskuzi s Garfieldem nam prislo hloupe posilat na 32 adres ve stejny den dve obalky, a domluvili jsme se ze tedy vse posleme najednou. Jenze karticky jsou u Garfielda a lvicci u me, coz znamena drobny logisticiky problem :) Vzhledem k tomu, ze 7/1 je schuze vedeni, tak si tam veci predame a jeste v prvnim tydnu pujdou karticky i s darky jejich majitelum.

Snad je to takto pochopitelne a nebudete se na nas kvuli tomu zlobit, usetri to klubu nejakou tu korunu za postovne atd, a me treba vzdycky nastve, kdyz mi z nejake instituce prijdou tri dopisy ve stejny den, protoze utraceji zbytecne moje penize :)

Ta Tvoje je tedy v poradku vyrobena a ceka jen na pribaleni ke lvickovi.

V.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...