Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Docetl jsem to az k tomu \"mozna nemam skoli jako vi\" dal uz mne to jaksi nebavilo .... Ale jako vtip dobry :super

Odesláno

Hele, fakt super popis káry... Škoda, že nemůže \"zaručyt\" ten nájezd... Bože, jak může takhle někdo psát???? Já mít ten iPhone, tak to snad i viměňým... :D:D:D

Odesláno

je tam specialni tuning paket styl ned for sped! originální práce, nikde nebudou 2 stejny, je to na zakazku.jen prevodovka ma neco za sebou a 4,5,6 jdou spatne zazrdait. pneu v poradku, je tam skoro slick ale drzi to pekne! vybava super: airbag, okna v eletrice, system stability, radio. INTERIER CELI LAKOVANY TUNING NA CERVENO! desing ala ferrari.

Není co dodat...šikovný tuning přidá na užitné hodnotě a zvedne cenu a sebevědomí

Odesláno

Kazdopadne bud je to zase recese nebo to opravdu psalo s prominutim hovado bez dokonceneho zakladniho vzdelani .... protoze nasekat tam vic hrubek nez je tam pismen je jedna vec, neprecist si to po sobe nez to prdnu na net je druha. OH MY GOD by se reklo ....

Odesláno

Mám takovej pocit, že sem to tu nedávno viděl, akorát od té doby tam přibyl začátek uinzerátu s ujištěníím o dokonalým stavu auta... Nicméně bych vsadil sadu žárovek na to, že je to FAKE:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...