Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty jo mě se u všech těch hustostrojů co tu jsou líbí ty lamino nárazníky, křídla, nasávače a doplňky za X tisíc a pak v tom utopený 13 plechotrony s poklicema z tesca... :potlesk:super

By mě zajímalo jestli se tak člověk rodí nebo je to nějaká nemoc..

Odesláno
Původně zaslal: wooody

ale todle nevypadá na plechotrony

No já měl na mysli spíš třeba 206 N1 WRC z předchozí, hlavně znám taky dost takovejch případů ze svýho okolí :D

Odesláno

No tak ten kdo si upraví Coupe tak je fakt magor to je zneuctění pana Pinnfarniny. Ten si myslím toto auto doladil k dokonalosti. Jenom ty kola jsou mizerie.

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

No tak ten kdo si upraví Coupe tak je fakt magor to je zneuctění pana Pinnfarniny. Ten si myslím toto auto doladil k dokonalosti. Jenom ty kola jsou mizerie.

No jo, no... podle těch kol to je typickej styl maníků, co tůní golfy a báwa. Tenhle si prostě koupil špatný auto. Límcový kola jsou na každým druhým báwu v sérii, k těm to tak nějak patří, ale Coupé bohužel vůbec nesluší. Ten zbytek taky ne (a to už jsem se přestal pozastavovat nad přítlačnými křídly u předohrabů). Moje představa pěkně poladěnýho Coupé je něco jako má Tom406, nebo @re.

Odesláno

Tak po nejakej chvili som tu zas s nejakou lahodkou, zistil som, ze svoje upravy interieru som zobral zo zleho konca, toto je moj novy idol:D:D:D:D

post-0-14109611025878_thumb.jpg

Odesláno

je to perfektnééé velmi sa my to pači a škodovke to pristane super ako z rozprávky velmi originálne aj pekne prevedené díky za tento príspevok a vobec za tento topik tu sa človek nikdy nenudí

Odesláno

noooo tak toto nema chybu s tou skodou. tak pani v tomto sa musite citit ako doma

v obyvaku :-) ale musi sa uznat praca je to precizna:D to musel robit niekto kto

pracuje v kobercovom priemysle :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...