Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Vcera jsem narazil na tento uzasny kousek a musel jsem ho vyfotit ;)

v tom bych se styděl jezdit :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

foceno mobilem omluvte kvalitu (zejmena u druhe fotky) .. jinak jsem zvedav zda to proda :)

[upravil dne 12/3/11 18:56 Stibto]

post-28514-14109616046473_thumb.jpg

Odesláno

mně na tom Golfu nic zase tak nevkusnýho nepřipadá :myslim --> čti: \"postrádám brutál křídlo, brutál nárazníky, megahustokrutou koncovku výfuku nebo alespoň spoustu chromovaných pásků\". :D řekl bych, že je tady v tomhle vlákně spousta ošlivějších aut ;)

Odesláno
mně na tom Golfu nic zase tak nevkusnýho nepřipadá :myslim --> čti: \"postrádám brutál křídlo, brutál nárazníky, megahustokrutou koncovku výfuku nebo alespoň spoustu chromovaných pásků\". :D řekl bych, že je tady v tomhle vlákně spousta ošlivějších aut ;)

Taky jsem tim prispevkem nechtel aspirovat na vyherce souteze o nejhnusnejsi vlozene auto :aut:aut:aut Ale ten airbrush se mi moc nelibil tak jsem to dal proste sem, no

Odesláno

A vyděl někdo už favorita ve vojenské úpravě ???

Bylo to u paintballu, takže je to nějaká recese, ale můj prvotní šok byl takový, že jsem se musel prostě vrátit to fotnout :D

post-12226-14109616086547_thumb.jpg

Odesláno
Vcera jsem narazil na tento uzasny kousek a musel jsem ho vyfotit ;)

To poznám to je Fávo STIWRCTDIWR6G60R32GT3000 :super

Vyrobil sa iba 1 Kus . . . :mrk

Piča, jak to takto niekto môže spotvoriť ??? To je asi iba tak pre srandu, neee ??? :blicismajlik :blicismajlik :blicismajlik :blicismajlik :blicismajlik :blicismajlik :blicismajlik :blicismajlik :blicismajlik

Odesláno

neviem:myslim ci vkus alebo nevkus ale asik to druhe co vy na to poviete ?mne tam chybaju poriadne kola samozzrejme aj predni naraznik uz nemal byt origo ale nieaky tuningovi:D

post-30497-14109616316974_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...