Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak pánové dnešní úlovek v Trutnově před Albertem...

Procházím kolem auta a vidim duplex na Getzu :D tak si říkam no coby.. jdu dál a vidím polepenou masku chrom páskou a to mi nedá to nevyfotit.. pak se vratim k zadku a teprve si všímám toho cirkusu co jsem přehledl kvůli vyfukům...

post-27709-14109616874628_thumb.jpg

Odesláno

to že si tam dal 1,3 12V bych neviděl jako nic hroznýho, kort když se ten motor do getze opravdu dával či dává. Ale ty čtyři koncovky jsou opravdu pecka:D

Odesláno

Je to optický klam, nebo jsou ty koncovky fakt na každé straně jinak daleko od středu? :myslim Podle mě jsou. Ale jinak je to teda dost brutální hustoprasárna :D

Odesláno

Přidám také něco - vkusnost celkového řešení je nepochybná, ale smysl pro detail - například uchycení dveřních lišť trhacími nýty, či okenních samořeznými šrouby a podobně si zaslouží obdiv

Prohlášení majitele \"už to vypadá dobře a jakmile bude teplo nahodíme ještě nějaký spojlery a bude to hotový ...\"

post-25417-14109616889086_thumb.jpg

Odesláno

jen aby sem někdo nedal mojí fotku... :D po bouračce na zadní dveře lem a práh s kapotou co byla pok kamionem,bez masky wrc křídlem a zavařenejma lištama ktrerý jsou pouze pod sprejem protože se mělo vše z jara dodělat ...ale bouračka mi vše zkazila a už nemám náladu do toho cpát prachy...takže kdyby někdo chctyil mě foťákem tak to není věcí nevkusu ale nedostatku peněz času a elánu současně ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...