Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: destiny

2 wooody: Super, tak je to auto na závody. Každopádně když si vezmu práci jakou tomu věnoval, kolik to stálo peněz a celkového úsilí a může s tím jen sprintovat pár metrů, pro mě osobně mi uniká smysl takové věci. Rozhodně ale nic proti tomu, když si takhle někdo hraje. Osobně bych vyrobit takovou věc nedokázal, ale taky bych jí ani nechtěl ;)

Tématem tohoto vlákna je lidský nevkus. Fabia sama o sobě nevkusný auto po stránce designu a ta čajčkova je oprvadu nepěkná.... a je mi jedno, že ty díry v haubně a různé nasávače či vystrčené turbo mají opodstatnění. Pro mě je to hnusný auto (ikdyž auto je věc, která osádku bezproblému přepraví z Prahy do Jihlavy :D )

souhlasím s tímto názorem, do závodního auta to má daleko ...když si to představím jak asi \"závodí\" vedle pětkovýho báwa v kombíku na dálnici jedoucího z víkenového výletu tak mi přirovnání k závodnímu autu přijde směšný

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

souhlasím s tímto názorem, do závodního auta to má daleko ...když si to představím jak asi \"závodí\" vedle pětkovýho báwa v kombíku na dálnici jedoucího z víkenového výletu tak mi přirovnání k závodnímu autu přijde směšný

se podívej na video. z čeho myslíš že to je? z dálnice?

[upravil dne 23.7.2009 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...