Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Hele, proč chceš koupit origo prahy na 306? Nebyli by lepší nějaký ťuningový?? Než trapný seriový? Citovat
Peu306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 pokud by tam byli i lepsi narazniky tak jo,jenze nechci auto snizovat... Citovat
Peu306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 ja nevim,ale asi nepobiras... precti si posledni 2-3 prispevky a pak se mozna budem mit o cem bavit...:papa:potlesk:super Citovat
Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Bože, chytrej rádoby tuzinkář se vkusem houpacího koně, jdi spát a nebo si jdi vyleštit svůj bakelitovej narazník, protože máš nějaky divný touhy, tady nejsme na takovy chytrolíni zvědaví, kámo je mi 16 a sám vidím, že ty auta sou totalně hnusný, možna si dali kus práce s tim ale totalně bez vkusu. Takže radči mlč, nebudem si tu kazit přijemnou a vtipnou atmosféru nějakym ..... ,) Edit sorry za chyby, je už moc pozdě.. [upravil dne 8/9/13 23:04 od Feelly] Citovat
poldiss Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Hele a co maj nárazníky společnýho se sníženim auta? :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Bože, chytrej rádoby tuzinkář se vkusem houpacího koně, jdi spát a nebo si jdi vyleštit svůj bakelitovej narazník, protože máš nějaky divný touhy, tady nejsme na takovy chytrolíni zvědaví, kámo je mi 16 a sám vidím, že ty auta sou totalně hnusný, možna si dali kus práce s tim ale totalně bez vkusu. Takže radči mlč, nebudem si tu kazit přijemnou a vtipnou atmosféru nějakym ..... ,) :super:potlesk:potlesk Super, díky za to že tě tu máme, jako opravdu, nedělám si srandu. Se musim smát, prej divný touhy:D:D:D [upravil dne 8/9/13 23:05 od Radek Hurvajz] Citovat
Peu306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 nerikam ze se mi libi vsechny ty radoby tuning auta... ale par kousku nestoji za kritiku... a pokud vim,tak bys mel jit chrupkat ty,rano bys mel vstavat a jit do skoly,abys sem tam toho chytrolina pochopil... takze dobrou:papa Citovat
Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Radku- Děkuju... Tohle potěší, nejsem jako všichni v tomhle věku.. Taky sem na sebe docela pyšnej.. A ještě sem pobavil, to potěší Peu306- Kámo takže ty mi určitě nebudeš říkat kdy mam jít spat, řekl bych, že to pozná sám, sem na to dost starej a to že tě setřel 16 letej kluk, za to já nemužu, ale asi to bolí. Jdi, než se ztrapníš víc, dobrou. [upravil dne 8/9/13 23:07 od Feelly] Citovat
Peu306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Hele a co maj nárazníky společnýho se sníženim auta? :D treba to,ze jsou tuning narazniky se zachovanim vysky auta,a tuning narazniky ktery jsou prodlouzeny oproti originalnimu dilu... je videt ze tu kritizujou sami inteligentni lidi co o tom vi h......... Citovat
Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Jo kámo a tos slyšel kde? Je uplně jedno jakej tam maš narazník vole, jde o to jak si to auto snížiš a když maš prodlouženej narazník a nesniženy auto tak to vypadá jak vzducholoď tak co to tu kvokáš za sračky Citovat
Peu306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Radku- Děkuju... Tohle potěší, nejsem jako všichni v tomhle věku.. Taky sem na sebe docela pyšnej.. A ještě sem pobavil, to potěší Peu306- Kámo takže ty mi určitě nebudeš říkat kdy mam jít spat, řekl bych, že to pozná sám, sem na to dost starej a to že tě setřel 16 letej kluk, za to já nemužu, ale asi to bolí. Jdi, než se ztrapníš víc, dobrou. [upravil dne 8/9/13 23:07 od Feelly] ty sis zacal :-D Citovat
Peu306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Jo kámo a tos slyšel kde? Je uplně jedno jakej tam maš narazník vole, jde o to jak si to auto snížiš a když maš prodlouženej narazník a nesniženy auto tak to vypadá jak vzducholoď tak co to tu kvokáš za sračky Jezisi,tohle nema smysl... bav se s volem o sobote kdyz jde v patek na porazku:-D Citovat
Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Já? Koukni se o stránku vedle, ja tu hájim lidi, který pro mě něco znamenaj, jsme tu CLUB a jsme tu jako RODINA a myslim si, že víš jak to v rodinách chodí tak proto jsem napsal to co sem napsal ! Takže tak. Citovat
poldiss Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Feelly: trochu vznášedlo no :D Takže to je špatně, když mám na autě kratší pružiny a měl bych tam radši dát delší nárazníky jo? :D:D Citovat
koblih69 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Prosímtě Radku, půjde tohle na novém fóru nějak filtrovat? Třeba že by se udělal nějakej IQ test a bez toho se nedalo přispívat? Citovat
Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Tohle nemá cenu, on nás ma za magory... je nás tu proti němu víc.. a on si myslí, že tu kvokame nevim co.. Achjo, zabíte to někdo než to naklade vajíčka ty vole.. -.- Kde mam ten biolit... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 :D:D Ty voe, Feelly kam na to chodíš, mam zachvat smichu:D:D [upravil dne 8/9/13 23:18 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.