Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bože, chytrej rádoby tuzinkář se vkusem houpacího koně, jdi spát a nebo si jdi vyleštit svůj bakelitovej narazník, protože máš nějaky divný touhy, tady nejsme na takovy chytrolíni zvědaví, kámo je mi 16 a sám vidím, že ty auta sou totalně hnusný, možna si dali kus práce s tim ale totalně bez vkusu.

Takže radči mlč, nebudem si tu kazit přijemnou a vtipnou atmosféru nějakym ..... ,)

Edit sorry za chyby, je už moc pozdě.. :D

[upravil dne 8/9/13 23:04 od Feelly]

Odesláno
Bože, chytrej rádoby tuzinkář se vkusem houpacího koně, jdi spát a nebo si jdi vyleštit svůj bakelitovej narazník, protože máš nějaky divný touhy, tady nejsme na takovy chytrolíni zvědaví, kámo je mi 16 a sám vidím, že ty auta sou totalně hnusný, možna si dali kus práce s tim ale totalně bez vkusu.

Takže radči mlč, nebudem si tu kazit přijemnou a vtipnou atmosféru nějakym ..... ,)

:super:super:potlesk:potlesk

Super, díky za to že tě tu máme, jako opravdu, nedělám si srandu.

Se musim smát, prej divný touhy:D:D:D

[upravil dne 8/9/13 23:05 od Radek Hurvajz]

Odesláno

nerikam ze se mi libi vsechny ty radoby tuning auta... ale par kousku nestoji za kritiku... a pokud vim,tak bys mel jit chrupkat ty,rano bys mel vstavat a jit do skoly,abys sem tam toho chytrolina pochopil... takze dobrou:papa

Odesláno

Radku- Děkuju... :) Tohle potěší, nejsem jako všichni v tomhle věku.. Taky sem na sebe docela pyšnej..:)

A ještě sem pobavil, to potěší :D

Peu306- Kámo takže ty mi určitě nebudeš říkat kdy mam jít spat, řekl bych, že to pozná sám, sem na to dost starej a to že tě setřel 16 letej kluk, za to já nemužu, ale asi to bolí. :)

Jdi, než se ztrapníš víc, dobrou. :)

[upravil dne 8/9/13 23:07 od Feelly]

Odesláno
Hele a co maj nárazníky společnýho se sníženim auta? :D:D

treba to,ze jsou tuning narazniky se zachovanim vysky auta,a tuning narazniky ktery jsou prodlouzeny oproti originalnimu dilu... je videt ze tu kritizujou sami inteligentni lidi co o tom vi h.........

Odesláno

Jo kámo a tos slyšel kde? :D

Je uplně jedno jakej tam maš narazník vole, jde o to jak si to auto snížiš a když maš prodlouženej narazník a nesniženy auto tak to vypadá jak vzducholoď tak co to tu kvokáš za sračky :D

Odesláno
Radku- Děkuju... :) Tohle potěší, nejsem jako všichni v tomhle věku.. Taky sem na sebe docela pyšnej..:)

A ještě sem pobavil, to potěší :D

Peu306- Kámo takže ty mi určitě nebudeš říkat kdy mam jít spat, řekl bych, že to pozná sám, sem na to dost starej a to že tě setřel 16 letej kluk, za to já nemužu, ale asi to bolí. :)

Jdi, než se ztrapníš víc, dobrou. :)

[upravil dne 8/9/13 23:07 od Feelly]

ty sis zacal :-D

Odesláno
Jo kámo a tos slyšel kde? :D

Je uplně jedno jakej tam maš narazník vole, jde o to jak si to auto snížiš a když maš prodlouženej narazník a nesniženy auto tak to vypadá jak vzducholoď tak co to tu kvokáš za sračky :D

Jezisi,tohle nema smysl... bav se s volem o sobote kdyz jde v patek na porazku:-D

Odesláno

Já? :D

Koukni se o stránku vedle, ja tu hájim lidi, který pro mě něco znamenaj, jsme tu CLUB a jsme tu jako RODINA a myslim si, že víš jak to v rodinách chodí tak proto jsem napsal to co sem napsal ! :)

Takže tak. :)

Odesláno

Tohle nemá cenu, on nás ma za magory... je nás tu proti němu víc.. a on si myslí, že tu kvokame nevim co..

Achjo, zabíte to někdo než to naklade vajíčka ty vole.. -.- Kde mam ten biolit... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...