Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Aerodynamika při couvání

Příprava na novodobý kombajn , či auto do přeplněných ulic .

Odesláno

má to sice jako dement ten spoiler..ale přece proč by musel jezdit sprinty na zpátečku?...je to předokolka a jde mu asi o to, aby se předek neodlepoval od země přeci :D

Odesláno

Tak chlapi, to nepoznáte funkcionalistickej desing? To není žádná prdel, protože TDičko má rychlejší ECU než HDi, tak to má taky daleko víc načepovaný a když už jede fest rychle, že třeba i překročí maximální rychlost (povolenou na okresce), tak potřebuje dostat na přední kola větší přítlak, (jinak by mu to samozřejmě hrabalo ještě na 4ku) a k tomu je to křídlo. Prostě tam posadí kamaráda z hospody, co má přes 100kg a pak to v kombinaci s tím křídlem a rychlostí prostě to auto tlačí víc než 100kilo k silnici! A pak mu to v těch 91km/h neprohrábne, takže se dostane časem spritnu z nuly na 100km/h pod 20 sekund. A to uznejte, že není sranda, jo, takový zrychlení:bojim

Odesláno

¨k tý fabii... vždycky mě fascinovalo proč ve škodovce usoudili že u spolujezdce bude lepší menší zrcátko, dost lidí si toho nevšimne ale mě to furt bije do uší ... chápu že u řidiče je část zrcátka zakřivená ale proč teda nedělali na druhý straně stejně veliký zrcátko ? O_o ... myslimže to bylo i na nějakých octáviích ale nejsem si jist ... jinak pěkný ulovky :D

Odesláno

Jo to zparchantělý zrcátko je celkem úlet, ja když to viděl zevnitř auta tak jsem myslel že mam něco s okem, furt jsem zkoumal co je tam divně že je to tak zkrácený, pak jsem zvenku toho pokroucence křivýho malýho viděl a bylo jasno:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...