Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, Brady mě taky napadl při pohled una první fotku, ale mám dojem, že on byl od Kolína a tohle má Pardubickou registračku, takže už to bude asi \"z druhé ruky\". :D

Odesláno

je to možny že už to přes par lidí přešlo. ale podle fotek z boku bych řekl že je to jeho. je to špatne nalakovany a jdou videt přechody.

Odesláno

Jo, bude to jeho. Jen by mě zajímalo, jestli v tom nechal ten kompresor, co dotoh zastavoval, ale mám dojem, že musel mít kvůli tomu výřez v kapotě. :myslim

Edit:

[upravil dne 17.1.2013 17:27 od Stifler]

Odesláno

Ono je to vždy bohužiaľ tak... Taká Škoda 110R, Rapid (ten starý), 406 Coupé alebo trebárs Porsche 924. Nakúpia si to \"za pár korún\", \"vytunia\" to, riadne dojebú, doprasia, rozbijú niekde alebo v žalostnom stave predajú a o 10 rokov sú z tých áut originálnom \"zberateľké rarity\", pretože v pôvodnom, zachovalom stave neexistujú.

Odesláno

Tantor-BN: jj. kdo vi jak to auto dopadlo. bylo to předelavany na kompresor. pak tam chtel davat turbo (nebo dve) no a pak se to ani nejak nedodelalo.

pro ty co maji jiný strankovaní je to přispevek Zasláno 27.7.2008 v 19:52

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...