Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

si delam prdel, jel jsem ze siskova;)

a dokonce jsem vedel uplne presne, ktera to je. akorat, ze ta to prave nebyla:myslim tak jsem si furt rikal, ze to musi byt ta dalsi, ta dalsi, ta dalsi...

to neni jen tak, objezdit po praze vsechny moravske kamarady:D

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

to neni jen tak, objezdit po praze vsechny moravske kamarady:D

A pak tu pražákům nemá být těsno ....................

Kdybys i se svými moravskými kamarády zústal v tom městečku v zatáčce mezi Prahou a Vídní, nemuseli bychom vymýšlet zóny parkování a další pokrokové kroky vedoucí k tomu, aby se nám v naší Praze bydlelo aspoň trochu ucházejícně:D:D:D

Tučně zvýrazněné berte prosím jako fór, opravdu NEJSEM nacionalista.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Kdybys i se svými moravskými kamarády zústal v tom městečku v zatáčce mezi Prahou a Vídní, nemuseli bychom vymýšlet zóny parkování a další pokrokové kroky vedoucí k tomu, aby se nám v naší Praze bydlelo aspoň trochu ucházejícně

...tak pravil clovek z mesta, kde se bez rustiny obejdu zatim alespon na uradech:super

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

...tak pravil clovek z mesta, kde se bez rustiny obejdu zatim alespon na uradech:super

No nevim, kolega na jednom úřadě strávil 14,5 hodiny (Smíchov):myslim

Odesláno

Já děkuji Ferrymu za budíky (jsou fakt kráááásný:mrk) a Dundeemu za spešl odvoz až před vchod do baráku v nejluxusnější 405 na území ČR :super

Odesláno

Sraz byl opět příjemnej a docela jsem i koukala jak se zlepšilo jídlo. Ale všechny varuju, nikdy si tam nedávejte teplou nugátovou čokoládu..........přirovnala bych to ke granku zalitým vodou, v poměru půl lžičky granka a hrnek vody:roll

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Sraz byl opět příjemnej a docela jsem i koukala jak se zlepšilo jídlo. Ale všechny varuju, nikdy si tam nedávejte teplou nugátovou čokoládu..........přirovnala bych to ke granku zalitým vodou, v poměru půl lžičky granka a hrnek vody:roll

JJ taky jsem to řikal hned,že mi jídlo přišlo o dost lepší..a ad nugátová čokoláda.. náhodou jsi se při tom tvářila,že ti to hooodně chutná :D :D :D REJP :ticho

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: Petra XSI

JJ taky jsem to řikal hned,že mi jídlo přišlo o dost lepší..a ad nugátová čokoláda.. náhodou jsi se při tom tvářila,že ti to hooodně chutná :D :D :D REJP :ticho

Protože v tom okamžiku jsem se dozvěděla, že budu řídit a tak jsem si říkala, že se mi po tom třeba udělá špatně......no neudělalo.......

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Takže tě řízení neminulo? :)

Já si cestou ze srazu dal oblížďku na Letný, je to tam príma, všem doporučuju :aut

Neminulo......:(

Co myslíš, že je príma na Letný? Myslíš to staveniště?:roll

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...