aka Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 salina to urcite nemela, tam jezdej jen tramvaje....
.mycTD Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 vsak prave. my to tu v salinach mame:P navic byly beztak zamlzeny okna...
.mycTD Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 pravda, neco tam hlaholilo, jak na nadrazi. jenze to uz vyzaduje moc soustredeni:roll
aka Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 a neprislo ti dvacet minut na jednu zastavku nejak moc?
.mycTD Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 si delam prdel, jel jsem ze siskova;) a dokonce jsem vedel uplne presne, ktera to je. akorat, ze ta to prave nebyla:myslim tak jsem si furt rikal, ze to musi byt ta dalsi, ta dalsi, ta dalsi... to neni jen tak, objezdit po praze vsechny moravske kamarady:D
Medvěd Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: .mycTD to neni jen tak, objezdit po praze vsechny moravske kamarady:D A pak tu pražákům nemá být těsno .................... Kdybys i se svými moravskými kamarády zústal v tom městečku v zatáčce mezi Prahou a Vídní, nemuseli bychom vymýšlet zóny parkování a další pokrokové kroky vedoucí k tomu, aby se nám v naší Praze bydlelo aspoň trochu ucházejícně:D:D Tučně zvýrazněné berte prosím jako fór, opravdu NEJSEM nacionalista.
.mycTD Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Kdybys i se svými moravskými kamarády zústal v tom městečku v zatáčce mezi Prahou a Vídní, nemuseli bychom vymýšlet zóny parkování a další pokrokové kroky vedoucí k tomu, aby se nám v naší Praze bydlelo aspoň trochu ucházejícně ...tak pravil clovek z mesta, kde se bez rustiny obejdu zatim alespon na uradech:super
Dundee Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: .mycTD ...tak pravil clovek z mesta, kde se bez rustiny obejdu zatim alespon na uradech:super No nevim, kolega na jednom úřadě strávil 14,5 hodiny (Smíchov)
Dundee Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Vrátil se chvilku před půlnocí... EDIT: Byl na magistrátu... [upravil dne 8/1/2009 Dundee]
Vvitty Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 neco jako \"pujdu nakupovat, jen musim pockat az zavrou\" ?
MJSytic Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Já děkuji Ferrymu za budíky (jsou fakt kráááásný) a Dundeemu za spešl odvoz až před vchod do baráku v nejluxusnější 405 na území ČR
Petra XSI Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Sraz byl opět příjemnej a docela jsem i koukala jak se zlepšilo jídlo. Ale všechny varuju, nikdy si tam nedávejte teplou nugátovou čokoládu..........přirovnala bych to ke granku zalitým vodou, v poměru půl lžičky granka a hrnek vody:roll
John Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI Sraz byl opět příjemnej a docela jsem i koukala jak se zlepšilo jídlo. Ale všechny varuju, nikdy si tam nedávejte teplou nugátovou čokoládu..........přirovnala bych to ke granku zalitým vodou, v poměru půl lžičky granka a hrnek vody:roll JJ taky jsem to řikal hned,že mi jídlo přišlo o dost lepší..a ad nugátová čokoláda.. náhodou jsi se při tom tvářila,že ti to hooodně chutná :D REJP
Petra XSI Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: John Původně zaslal: Petra XSI Sraz byl opět příjemnej a docela jsem i koukala jak se zlepšilo jídlo. Ale všechny varuju, nikdy si tam nedávejte teplou nugátovou čokoládu..........přirovnala bych to ke granku zalitým vodou, v poměru půl lžičky granka a hrnek vody:roll JJ taky jsem to řikal hned,že mi jídlo přišlo o dost lepší..a ad nugátová čokoláda.. náhodou jsi se při tom tvářila,že ti to hooodně chutná :D REJP Protože v tom okamžiku jsem se dozvěděla, že budu řídit a tak jsem si říkala, že se mi po tom třeba udělá špatně......no neudělalo.......
MirasCC Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Takže tě řízení neminulo? Já si cestou ze srazu dal oblížďku na Letný, je to tam príma, všem doporučuju
Petra XSI Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Takže tě řízení neminulo? Já si cestou ze srazu dal oblížďku na Letný, je to tam príma, všem doporučuju Neminulo...... Co myslíš, že je príma na Letný? Myslíš to staveniště?
Recommended Posts