Medvěd Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Tak z Tebe bude neplatič??? To Ti nezávidím, vymahači s ruským dialektem prý nejsou zrovna přátelská komunita
švejk Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 ackoliv koukam, ze se to tu zvrtlo, ja se prosim poslusne hlasim, ze prijedu :-) pokud budou bohove nakloneni. P.S. Pe.Tre, mas uz doma ten kontraband? :D
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 ahoooj Kamarádi Okolo 19.00 doklopííííítám i s mým klopýŤátkem
Pe.Tr Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: švejk ackoliv koukam, ze se to tu zvrtlo, ja se prosim poslusne hlasim, ze prijedu :-) pokud budou bohove nakloneni. P.S. Pe.Tre, mas uz doma ten kontraband? :D Kontrabant mám , jen tak nějak nevím jestli ti ho dovezu já nebo ta jak u mě bydlí
Neon Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Tak doklopýtám (snad) abych viděl zase po létech Voštíkovo Téčko, než se opět odporoučí k dvouletému zimnímu spánku ... Švejk: chceš tam nějak vzít ty věci, co chceš?? Ale asi Ti stejně ještě písnu SZ:papa
švejk Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Neon: na SZ uspesne odpovezeno Pe.Tr: no, muzete priject oba, ne? deti se ulozi ke spanku a prikurtuji k postelim
voštík Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: Neon Tak doklopýtám (snad) abych viděl zase po létech Voštíkovo Téčko, než se opět odporoučí k dvouletému zimnímu spánku ... Jen klopýtej, klopýtej. A ať neklopýtneš až budeš vstávat od klopýtače Tse takovejch téček už tu bylo, ale jen jedno má bílý křídlo .....A ke spánku jen tak nepůjde max půl roku teď (\"se tam nemá co posrat\") říkal vždycky, než šlápl naposled na brzdu..... [upravil dne 5/1/2009 voštík]
Pe.Tr Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 mam napad , mam vzit ponozky? vyzkousime je ?
Maverick Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Jen tak mimochodem, nebyl někdo z vás teď někdy na džbáně? Zajímalo by mě, kolik je tam sněku:mrk:mrk:mrk:D:D:D
MJSytic Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Snow Rally Nebo Snow slalom [upravil dne 6.1.09 MJSytic]
Maverick Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 A nebo taky snow cross:D Jen pak bacha na příslušníky s SS na dveřích [upravil dne 6.1.09 Mef]
agresssor Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Mef Jen tak mimochodem, nebyl někdo z vás teď někdy na džbáně? Zajímalo by mě, kolik je tam sněku:mrk:mrk:mrk:D:D:D Mrknu se za hodku az pojedu z prace:) hned sem pisnu jake to tam je:)
Maverick Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Mef Jen tak mimochodem, nebyl někdo z vás teď někdy na džbáně? Zajímalo by mě, kolik je tam sněku:mrk:mrk:mrk:D:D:D Mrknu se za hodku az pojedu z prace:) hned sem pisnu jake to tam je:) Super díkes:)
agresssor Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Takže právě sem se vrátil:) Na džbánu je to spiíše led a na tom snim jak už je to uježděné. řádilo nás tam asi 6:). Jinak já osobně si auto na ten plac nedám, když sem to viděl možná bych tam i o něj přišel:) . Jinak k věci SNÍH JE A ŘÁDIT SE DÁ BEZ PROBLÉMŮ:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa
Maverick Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 agresssor: To jsi mě celkem potěšil:D Tady na P-4 na blbnutí moc prostoru není
Guest Scratch Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 ja vcera radil s roomsterem v satalicich, jeste si takhle nicit pezota
John Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Mef agresssor: To jsi mě celkem potěšil:D Tady na P-4 na blbnutí moc prostoru není Ještě že kousek od baráku mám volný parkoviště a místa je tam opravdu dooost včera jsem tam řádil a dneska zase
Recommended Posts