Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak z Tebe bude neplatič???

To Ti nezávidím, vymahači s ruským dialektem prý nejsou zrovna přátelská komunita

Odesláno

ackoliv koukam, ze se to tu zvrtlo, ja se prosim poslusne hlasim, ze prijedu :-) pokud budou bohove nakloneni.

P.S. Pe.Tre, mas uz doma ten kontraband? :D :D

Odesláno
Původně zaslal: švejk

ackoliv koukam, ze se to tu zvrtlo, ja se prosim poslusne hlasim, ze prijedu :-) pokud budou bohove nakloneni.

P.S. Pe.Tre, mas uz doma ten kontraband? :D :D

Kontrabant mám , jen tak nějak nevím jestli ti ho dovezu já nebo ta jak u mě bydlí :D

Odesláno

Tak doklopýtám (snad) abych viděl zase po létech Voštíkovo Téčko, než se opět odporoučí k dvouletému zimnímu spánku ... :aut

Švejk: chceš tam nějak vzít ty věci, co chceš?? Ale asi Ti stejně ještě písnu SZ:papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Tak doklopýtám (snad) abych viděl zase po létech Voštíkovo Téčko, než se opět odporoučí k dvouletému zimnímu spánku ... :aut

Jen klopýtej, klopýtej. A ať neklopýtneš až budeš vstávat od klopýtače :aut

Tse takovejch téček už tu bylo, ale jen jedno má bílý křídlo :)

.....A ke spánku jen tak nepůjde :) max půl roku teď (\"se tam nemá co posrat\") říkal vždycky, než šlápl naposled na brzdu.....

[upravil dne 5/1/2009 voštík]

Odesláno
Původně zaslal: Mef

Jen tak mimochodem, nebyl někdo z vás teď někdy na džbáně? Zajímalo by mě, kolik je tam sněku:mrk:mrk:mrk:D:D:D

Mrknu se za hodku az pojedu z prace:) hned sem pisnu jake to tam je:)

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Jen tak mimochodem, nebyl někdo z vás teď někdy na džbáně? Zajímalo by mě, kolik je tam sněku:mrk:mrk:mrk:D:D:D

Mrknu se za hodku az pojedu z prace:) hned sem pisnu jake to tam je:)

Super díkes:)
Odesláno

Takže právě sem se vrátil:) Na džbánu je to spiíše led a na tom snim jak už je to uježděné. řádilo nás tam asi 6:). Jinak já osobně si auto na ten plac nedám, když sem to viděl možná bych tam i o něj přišel:) . Jinak k věci SNÍH JE A ŘÁDIT SE DÁ BEZ PROBLÉMŮ:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Guest Scratch
Odesláno

ja vcera radil s roomsterem v satalicich, jeste si takhle nicit pezota :D

Odesláno

agresssor: To jsi mě celkem potěšil:D Tady na P-4 na blbnutí moc prostoru není:(

Ještě že kousek od baráku mám volný parkoviště a místa je tam opravdu dooost :) včera jsem tam řádil a dneska zase :D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...