.mycTD Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 z velkeho TP neni jasne vubec nic, bo tam urednice muze objektivne napsat jen datum prvni registrace. datum vyroby nema kde zjistit. btw. mininalne o rok omlazene jsou prakticky vsechny auta z dovozu, takze se tohoto kvuli tomu zbavovat je zbytecne. spis bych uplatnoval tu slevu, bo 90k za auto z r.99, potazmo jeste nepojizdne, je dost. [upravil dne 25|12|08 .mycTD] Citovat
OK406 Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Jak jsem četl kupní smlouvu, tak si koupil vozidlo ojeté a poškozené + bez STK:o !!! Pokud souhlasí VIN uvedené ve smlouvě + na vozidle + v techn.průkazu, tak jde o podvod. Doporučil bych ti se ted sebrat, vzít sebou vše od vozidla a jeli vozidlo pojízdné, tak jet na nejbližší stanici PČR a vše nahlásit a prokonzultovat.Je možné, že to bude pro ně známí firma!! Takže nečekat, jelikož čas ti běží!! Jinak by se mohlo jednat o §250 TZ. Je pravda, že si udělal chybu!! Ale jednej rychle. Pokud není vozidlo pojízdné, tak jej nafoť co nejlépe skrze důkazy např. VIN, čísla skel atd.. A uveď, že si podle VIN vozidlo ověřoval a to nesouhlasí!! Dej pak vědět, jak si dopadl a neboj se, hlavu ti neutrhnou!!! Citovat
Rainy Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Jenže v TP není nic o roku výroby napsáno. Není tam zhola nic,jen že byla první registrace v roke 2OO3 po ztrátě velkého technického průkazu. Tam se o žádný přeťuk nejedná a hlavně,je to jedno...to je jeho blbost a moje plus. Citovat
Guest servisman Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 nevím ale já mám ve velkém napsáno v dalších záznamech datum první registrace vozidla 04.01.1999 a to mne stačí Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 JJ, nevim naco si zatmavil tu prvny castku, ked si dole nechal vysku zalohy a potom doplatek Citovat
.mycTD Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 nevím ale já mám ve velkém napsáno v dalších záznamech datum první registrace vozidla 04.01.1999 a to mne stačí to je nejstarsi dolozitelna registrace. urednice ji opise z posledniho zahranicniho technicaku, ktery ji dovozce predlozi. jestli uz je to treti exemplar, bo prvni dva byly plny odshora dolu majiteli, uz nikdo neresi. Citovat
Guest servisman Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: OK406 Jak jsem četl kupní smlouvu, tak si koupil vozidlo ojeté a poškozené + bez STK:o !!! Pokud souhlasí VIN uvedené ve smlouvě + na vozidle + v techn.průkazu, tak jde o podvod. Doporučil bych ti se ted sebrat, vzít sebou vše od vozidla a jeli vozidlo pojízdné, tak jet na nejbližší stanici PČR a vše nahlásit a prokonzultovat.Je možné, že to bude pro ně známí firma!! Takže nečekat, jelikož čas ti běží!! Jinak by se mohlo jednat o §250 TZ. Je pravda, že si udělal chybu!! Ale jednej rychle. Pokud není vozidlo pojízdné, tak jej nafoť co nejlépe skrze důkazy např. VIN, čísla skel atd.. A uveď, že si podle VIN vozidlo ověřoval a to nesouhlasí!! Dej pak vědět, jak si dopadl a neboj se, hlavu ti neutrhnou!!! auto mu zabaví a nemá nic a bude čekat co dál .Soud se potáhne co vrazil do auta nikdo nezaplatí .Ale zkusit může všelico Citovat
Guest servisman Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: honza406 nevím ale já mám ve velkém napsáno v dalších záznamech datum první registrace vozidla 04.01.1999 a to mne stačí to je nejstarsi dolozitelna registrace. urednice ji opise z posledniho zahranicniho technicaku, ktery ji dovozce predlozi. jestli uz je to treti exemplar, bo prvni dva byly plny odshora dolu majiteli, uz nikdo neresi. papíry od auta mám a moje bylo vyrobeno 6.11.98 a registrace 4.1.99 což odpovídá Citovat
Rainy Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Co se dá dělat, prostě co je psáno je dáno a víc mě prý zajímat nemusí. V pondělí to postupuje právníkovi a snad uvidíme=) Jinak asi použiju zámého vymahačskou firmu,ať se s tim nemusim trápit Citovat
Guest servisman Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 tak pak dej vědět co a jak jsi dopadl Citovat
vendelinek Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Taky sem zvědavej jak to dopadne,držim pěsti ať ti to dobře dopadne,dej potom vědít Citovat
Demo Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 kdo napsal tuto kupnu smlouvu, kde ani podle jakeho zakona se to pise... Citovat
Rainy Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 To víte ,že dám !!! Snad se ke mně alespoň jednou přikloní to štěstíčko !! A ještě jednou díky moc !!!:super Citovat
Guest servisman Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 jen na okraj píše se SVINĚ a ne sfině ,žádnou sfingu v tom nevidím Citovat
Rainy Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 jen na okraj píše se SVINĚ a ne sfině ,žádnou sfingu v tom nevidím To se používá u nás =D To raději vysvětlovat nebudu :D Citovat
OK406 Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: Rainy Jenže v TP není nic o roku výroby napsáno. Není tam zhola nic,jen že byla první registrace v roke 2OO3 po ztrátě velkého technického průkazu. Tam se o žádný přeťuk nejedná a hlavně,je to jedno...to je jeho blbost a moje plus. Copak ti to už nebylo na začátku divné to jejich jednání?? Osobně byh zálohu nedával, navíc, pokud bylo auto bez STK + poškozené!! I když je smlouva napsaná ,,vychcaně\", tak naděje je vždy. Měl si se zde na fóru zeptat, než si auto koupoval. A jak ti píši v prvním příspěvku, pokud je auto ,,levota\" tak jestli ti je ,,abaví\" ted a nebo později a nedej bože v cizině, tak je lepší ted, dokud firma (prodávající( existuje a je možnost jej stíhat + občansko soudní cestou získat zpět peníze!! Chce to právníka, který by ti poradil co a jak. Jen na nic nečekej!! Citovat
pet1410928981 Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: Rainy Původně zaslal: honza406 jen na okraj píše se SVINĚ a ne sfině ,žádnou sfingu v tom nevidím To se používá u nás =D To raději vysvětlovat nebudu :D Citovat
pet1410928981 Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Tu \"sfini\" dovedu pochopit, ale když student VŠ napíše \"podstivost\" místo poctivost tak uvažuju nad tím, co to je za škola. Jinak je mi ho samozřejmě líto hlavně při stavu vymahatelnosti práva u nás (asi bude opravdu jistější ta vymahačská firma). Citovat
Fusion Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Vymahačská firma na co? Co budou vymáhat když nebylo rozhodnutý o nějaké částce? Nebo myslíš vydírat? Nechci se zastávat bazaru ale kupující měl možnost si všechno prohlídnout zkontrolovat, možná i odvést do servisu na prohlídku. Bazar bude tvrdit, že ten rok mají z papírů od pův. majitele nebo tak něco takže podle mě neuspěješ. Edit: nebo tam rovnou pošli ukrajince ať je pobodají nebo vytáhnou na ně pistole. Udělej si s bazarem pro zábavu takovou malou válku. To bude zajímavější počteníčko než nějaký tahanice s právníkem. [upravil dne 25/12/2008 Fusion] Citovat
P607Olda Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Kašli na to a jezdi. Ty nervy za to nestojí. Taky je teoretická možnost zabavení auta, anebo jeho zablokování. Koupil jsi za 90 t. auto kombi, HDi s klimou, což je dobrá kupní cena. Upřímně - pokud se tedy jedná o nový model, v těch rocích výroby není až takový rozdíl, dokonce mám pocit, že ty první vyrobené v r.99 byly docela pečlivě dělané (mám jeden takový). PS: prodávající Ti stejně řekne, že o ničem nevěděl, v TP je zapsán rok výroby a víc nezkoumal. Takže klid a hezké svátky. [upravil dne 25.12.2008 P607Olda] Pro zajímavost - není to náhodou tento prodejce? Pan Tůma, [upravil dne 25.12.2008 P607Olda] [upravil dne 25.12.2008 P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.