Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak motory Ti přepíšou jen stený za stejný,ale za jiný obsah je to problém,ale starší motory maj číslo na štítku...Nebo si nech číslo vyškrtnout z techničáku,dneska už se neevidujou.

Odesláno

Číslo motoru se neeviduje, eviduje se pouze typ motoru, a ten musí souhlasit s údajem v TP. Změna typu motoru nepřichází v úvahu. Nicméně štítek s typem motoru je nýtovaný, takže jde přendat - ale např. motor 1,9D bych za 1,1i asi nevydával...

Odesláno

Bych taky neveřil, ale když jsem si sháněl po annoncích auto, tak nějaká mladá ženská měla inzerát na Peugeot 205 1.0 motor TU co byl na papírech 1.6 -))) A znalecky prohodila ze na technické se to nepozna -)))))

Odesláno

já mám pocit že zástavbu slabšího motoru místo silnějšího povolují, nebo aspoň povolovali, ale naopak nene.

jde o to že na to není stavěný podvozek a brzdy.

Odesláno

to Zoby :

tak to je presne muj pripad, i kdyz se to zda mozna divny, chci do toho dat slabsi motor, ale podstatne novejsi a min jetej:D takze s brzdama a podvozkem by nemel byt problem, no asi se budu muset zeptat uredniku :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...