snowboy Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Mate nekdo zkusenost s prepsanim motoru po vymene v TP? Myslim treba po vymene 1.4 za 1.9, nebo naopak. Je to mozne? Nebo se to neda? Diky Citovat
olda Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Tak motory Ti přepíšou jen stený za stejný,ale za jiný obsah je to problém,ale starší motory maj číslo na štítku...Nebo si nech číslo vyškrtnout z techničáku,dneska už se neevidujou. Citovat
oddie Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Číslo motoru se neeviduje, eviduje se pouze typ motoru, a ten musí souhlasit s údajem v TP. Změna typu motoru nepřichází v úvahu. Nicméně štítek s typem motoru je nýtovaný, takže jde přendat - ale např. motor 1,9D bych za 1,1i asi nevydával... Citovat
snowboy Odesláno 3. květen 2004 Autor Odesláno 3. květen 2004 To oddie : oddie a 1.4 za 1.9 Ti ? To je asi debilni dotaz, ze? Asi budu ten motor vymenit skutecne a to mne trochu desi ... Citovat
Sepp Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Jak rikas - uz se neeviduje, jen musi byt stejny typ motoru a obsah - skutecne bych chtel videt blazna co by dal stempl o shode 1,9 za 1,1 :D Citovat
mArda Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Bych taky neveřil, ale když jsem si sháněl po annoncích auto, tak nějaká mladá ženská měla inzerát na Peugeot 205 1.0 motor TU co byl na papírech 1.6 -))) A znalecky prohodila ze na technické se to nepozna -))))) Citovat
zoby Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 já mám pocit že zástavbu slabšího motoru místo silnějšího povolují, nebo aspoň povolovali, ale naopak nene. jde o to že na to není stavěný podvozek a brzdy. Citovat
snowboy Odesláno 3. květen 2004 Autor Odesláno 3. květen 2004 to Zoby : tak to je presne muj pripad, i kdyz se to zda mozna divny, chci do toho dat slabsi motor, ale podstatne novejsi a min jetej:D takze s brzdama a podvozkem by nemel byt problem, no asi se budu muset zeptat uredniku Citovat
Ráďa Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 oficiálně to NEJDE už jsme to tady probrali.Jenom výměna za STEJNÝ motor.Jestli je to za slabší,nebo silnější je úplně jedno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.