Marcel505 Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Viděl jsem to ve zprávách - jako, chápu to. Ale co když se mi zamaže během jízdy z myčky k policejní kontrole? Už to vidím: \"Jo, páni policisté, já před chvíli vyrazil s čistým autem, ale jel jsem za náklaďákem, no a vidíte, RZ je špinavá, já za to nemůžu, to ten náklaďák.\" Citovat
.mycTD Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 tyvole vzdyt s touhle zpravou vyrukuji kazdy rok a vzdycky jsou stejne reakce. ma to smysl se nad tim pozastavovat? Citovat
adraj Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 to by jsi se jim taky nemusel líbit a mohli by za Tebou jet do té doby než se ta SPZ zašpiní. Myslím samozřejmě při špatném počasí. Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Umím si představit obojí. Sám jsem si min. tejden kompletně umyl auto ve Švajcu a než jsem dojel do Prahy, tak by to bylo asi takový, jak ukazovali v tom shotu. Nebýt ovšem po cestě několik tankštelí, kde jsem mimo okna i RZ očistil. Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 To jsou jen výkřiky do tmy dobré na vyplnění hluchého místa ve zprávách - tato zpráva se objevuje s železnou pravidelností vždy s počátkem podzimních plískanic, letos se páni zpravodajci probudili o něco později. Každopádně moje zadní RZ je téměř pravidelně zadělaná (hlavně na dodávkách byla opravdu pod vysokou vrstvou prachu) a krom pokárání od policisty, když si musel bílou rukavičkou vyčistit proužek přes nálepku STK se mi jiného postihu nedostalo - a že jsem už po těch silnicích něco najezdil. Myslím si, že i když bych dostal jeden dvoulitrovej flastr ročně, tak mi špinavá RZ ušetří mnohem víc díky problematické identifikaci z radarových měřičů. Vím, že mi tu budou někteří spílat či nadávat, ale prostě to tak je a zatím to fakt měnit nehodlám. Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: Medvěd To jsou jen výkřiky do tmy dobré na vyplnění hluchého místa ve zprávách - tato zpráva se objevuje s železnou pravidelností vždy s počátkem podzimních plískanic, letos se páni zpravodajci probudili o něco později. Každopádně moje zadní RZ je téměř pravidelně zadělaná (hlavně na dodávkách byla opravdu pod vysokou vrstvou prachu) a krom pokárání od policisty, když si musel bílou rukavičkou vyčistit proužek přes nálepku STK se mi jiného postihu nedostalo - a že jsem už po těch silnicích něco najezdil. Myslím si, že i když bych dostal jeden dvoulitrovej flastr ročně, tak mi špinavá RZ ušetří mnohem víc díky problematické identifikaci z radarových měřičů. Vím, že mi tu budou někteří spílat či nadávat, ale prostě to tak je a zatím to fakt měnit nehodlám. Mno.. Hned se do Tebe pustím... Ale na příkladu: Já teda problémy s radary nemám i s čistou RZ. ;-) Citovat
Marcel505 Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 Medvěd - nebo před pokutou za jízda na červenou - logicky, berou to i když projíždíš v té chvíli, kdy tam ze žluté skočí červená. Jenže někde jsou na semaforech kamery jak na přední, tak na zadní RZ. Citovat
buml Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 zeptam se jinak, ci majetek je RZ? Muj, ne! A dava mi majitel RZ nejake prostresky abych mohl udrzovat jeho majetek v cistote? Nedava! Bohuzel druha vec je, jak mluvi litera zakona. Nicmene RZ zasadne nemeju a zatim prezivam Citovat
Maverick Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 RZ mám čistou jedině když vyjedu z myčáku. Jinak ji taky zásadně nečistim a v tomhle počasí je absolutně nečitelná. Kucí už mě chytily několikrát a ani jednou neřekli ani popel. Citovat
adraj Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 to samé,když pěkně sněží. SPZ nejsou skoro vůbec vidět,natož aby byly trohu čitelné Medvěd: že by okurková sezona? [upravil dne 21/12/08 adraj] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.