Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Viděl jsem to ve zprávách - jako, chápu to.

Ale co když se mi zamaže během jízdy z myčky k policejní kontrole?

Už to vidím: \"Jo, páni policisté, já před chvíli vyrazil s čistým autem, ale jel jsem za náklaďákem, no a vidíte, RZ je špinavá, já za to nemůžu, to ten náklaďák.\"

Odesláno

to by jsi se jim taky nemusel líbit a mohli by za Tebou jet do té doby než se ta SPZ zašpiní. Myslím samozřejmě při špatném počasí.

Odesláno

Umím si představit obojí. Sám jsem si min. tejden kompletně umyl auto ve Švajcu a než jsem dojel do Prahy, tak by to bylo asi takový, jak ukazovali v tom shotu. Nebýt ovšem po cestě několik tankštelí, kde jsem mimo okna i RZ očistil.

Odesláno

To jsou jen výkřiky do tmy dobré na vyplnění hluchého místa ve zprávách - tato zpráva se objevuje s železnou pravidelností vždy s počátkem podzimních plískanic, letos se páni zpravodajci probudili o něco později. Každopádně moje zadní RZ je téměř pravidelně zadělaná (hlavně na dodávkách byla opravdu pod vysokou vrstvou prachu) a krom pokárání od policisty, když si musel bílou rukavičkou vyčistit proužek přes nálepku STK se mi jiného postihu nedostalo - a že jsem už po těch silnicích něco najezdil. Myslím si, že i když bych dostal jeden dvoulitrovej flastr ročně, tak mi špinavá RZ ušetří mnohem víc díky problematické identifikaci z radarových měřičů.

Vím, že mi tu budou někteří spílat či nadávat, ale prostě to tak je a zatím to fakt měnit nehodlám.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

To jsou jen výkřiky do tmy dobré na vyplnění hluchého místa ve zprávách - tato zpráva se objevuje s železnou pravidelností vždy s počátkem podzimních plískanic, letos se páni zpravodajci probudili o něco později. Každopádně moje zadní RZ je téměř pravidelně zadělaná (hlavně na dodávkách byla opravdu pod vysokou vrstvou prachu) a krom pokárání od policisty, když si musel bílou rukavičkou vyčistit proužek přes nálepku STK se mi jiného postihu nedostalo - a že jsem už po těch silnicích něco najezdil. Myslím si, že i když bych dostal jeden dvoulitrovej flastr ročně, tak mi špinavá RZ ušetří mnohem víc díky problematické identifikaci z radarových měřičů.

Vím, že mi tu budou někteří spílat či nadávat, ale prostě to tak je a zatím to fakt měnit nehodlám.

Mno.. Hned se do Tebe pustím... Ale na příkladu: Já teda problémy s radary nemám i s čistou RZ. ;-)
Odesláno

Medvěd - nebo před pokutou za jízda na červenou - logicky, berou to i když projíždíš v té chvíli, kdy tam ze žluté skočí červená.

Jenže někde jsou na semaforech kamery jak na přední, tak na zadní RZ.

Odesláno

zeptam se jinak, ci majetek je RZ? Muj, ne! A dava mi majitel RZ nejake prostresky abych mohl udrzovat jeho majetek v cistote? Nedava! Bohuzel druha vec je, jak mluvi litera zakona. Nicmene RZ zasadne nemeju a zatim prezivam

Odesláno

RZ mám čistou jedině když vyjedu z myčáku. Jinak ji taky zásadně nečistim a v tomhle počasí je absolutně nečitelná. Kucí už mě chytily několikrát a ani jednou neřekli ani popel.

Odesláno

to samé,když pěkně sněží. SPZ nejsou skoro vůbec vidět,natož aby byly trohu čitelné

Medvěd: že by okurková sezona?:myslim:D

[upravil dne 21/12/08 adraj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...