Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud jsou stanovena nějaká pravidla pro fungování čehokoli, bylo by záhodno (a to zejména nováčky) se s těmito pravidly seznámit a dodržovat je - anarchii tu snad nikdo nechceme.

Odesláno

Věci se dají řešit diskusí, domluvou. Smazání, bez dalšího vysvětlení, věci neřeší. Nováček alex & marci po upozornění ochotně změnil název tematu. Původní příspěvky jsou ovšem ztraceny.

Odesláno

Hlásí mu to \"energy saving\" nějak moc často, snad pořád???

Zatím jsem jen popisoval normální správnou funkci, aby napsal, kdy se mu to chová jinak.

[upravil dne 21.12.2008 P607Olda]

Odesláno

Nepoviem, keby sa niekoľko krát do dňa našlo zopár ľuďí, ktorí by toto robili....ale stane sa to raz za čas.

Čo si potom ľudia pomyslia, ak tu prídu prvý krát a ich vec sa hneď zmaže? Budú tu mať chuť prísť ešte raz?

Odesláno

Pardon: Prostě a jednoduše k tématu pokud už to může být takhle když jsem dnes dojel domů a vypl jsem zapalování tak se mi automaticky shasly světla ale nevypl se mi ten středový display co je v něm navigace spotřeba atd a taky nejde vypnout rádio nebo lépe cd ukazuje to že je zaplé ale cd to nenačte a když ho chci zesílit nebo zeslabit tak se mi objeví ten název co je v nadpisu.Ale na tom panelu jde vše ovládat jako by bylo nastartované

[upravil dne 21/12/08 alex & marci]

Odesláno
Původně zaslal: alex & marci

Pardon: Prostě a jednoduše k tématu pokud už to může být takhle když jsem dnes dojel domů a vypl jsem zapalování tak se mi automaticky shasly světla ale nevypl se mi ten středový display co je v něm navigace spotřeba atd a taky nejde vypnout rádio nebo lépe cd ukazuje to že je zaplé ale cd to nenačte a když ho chci zesílit nebo zeslabit tak se mi objeví ten název co je v nadpisu.Ale na tom panelu jde vše ovládat jako by bylo nastartované

Tak to mi nic nepřipomíná...
Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Původně zaslal: Edison

To je asi to vlákno \"vedle\", co? Taky jsem tam něco napsal... Snad se moc nepletu.

Jaké \"vedle\"? Nenašel jsem ho.

Tady: . Ale jak se zdá, tak to je něco jiného.
Odesláno

To je asi to vlákno \"vedle\", co? Taky jsem tam něco napsal... Snad se moc nepletu.

Jaké \"vedle\"? Nenašel jsem ho.

Tady: . Ale jak se zdá, tak to je něco jiného.

Ne, tady bylo vlákno \"Prosím o pomoc\" (což je sice blbý nadpis, ale lze to léčit), s předběžným popisem tohoto problému.

Odesláno

P607Olda: Jo tak já to tedy zkusím ale až zítra po tmě bych to asi nezvládl a máš pravdu že je i v zadním kufru.Jen doufám že to do rána ůplně nevycucne baterku.

Odesláno

Moje rada jen odpojit baterii na pár minut. Ale v kufru je prý ještě jedna, tu raději neodpojovat. Jinak nevím. Poradí hnusoba?

Ďakujem za slovo :)

Odpojiť batériu v kufri na pár minút...Povedal by som, že to nie je nič nezvyčajné na 607čke že zamrzne rádio a display.

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Moje rada jen odpojit baterii na pár minut. Ale v kufru je prý ještě jedna, tu raději neodpojovat. Jinak nevím. Poradí hnusoba?

Odpojiť batériu v kufri na pár minút...Povedal by som, že to nie je nič nezvyčajné na 607čke že zamrzne rádio a display.

Jak to myslíš? Odpojit obě baterie najednou? Anebo odpojit jen tu v kufru a přední mít zapojenou?

Odesláno

Původně zaslal: hnusoba

Jak to myslíš? Odpojit obě baterie najednou? Anebo odpojit jen tu v kufru a přední mít zapojenou?

Stačí odpojiť batériu vzadu...Tá je pre napájanie rádia, displaya a pod....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...