Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevim cim to je,ale mam porad mokry koberec.Nejsem schopny ho nijak vysusit,ani horkovzdusnou pistoli.Vzdycky je suchy jen chvili..Nezalezi na tom,jestli prsi nebo ne,je mokry porad.Gumove koberce tam nemam a diru v podlaze taky ne..Vedou tam nejake trubky?Voda se mi ztraci jen trosku...

Odesláno

Tak se podívej pod koberec,tam je nějakej filc nebo co to je,já to mám po zimě jak se nanosí sníh dovnitř a pak roztaje uplně nacucaný,pak to vzlíná do koberce.

Odesláno

Podívej se na odtokové díry v prahu. Pokud se ucpou, může se v krajním případě stát, že se práh zaplní vodou - před pár lety jsem takhle z jedné 205-ky vypustil z prahu téměř 5 litrů vody.

Odesláno

5!!! litru z prahu a ke vsemu jeste u 205-ky?? Tak to bych chtel videt - to musela byt bomba - nebyl majitel vasnivy rybar??? Treba to mel jako prepravku na ulovky :D:D:D

Odesláno

Sepp: možná je to k nevíře, ale ten práh je dutý. A řekl bych, že by se do něj vešlo klidně víc než 5 litrů...

Taky se mi takhle v autě objevovala voda, a nemohl jsem přijít na to kudy, okno přetěsněné, dveřní těsnění OK - přišel jsem na to až při jednom prudkém zabrzdění, když vody vody šplouchla dovnitř.

Odesláno

Taky jsem se jednou trochu polekal kdyz mi kamos rekl u spolujezdce ze mu kape na nohu voda heh pak jsem zjistil ze mi kondenzuje voda od klimatizace :D

Odesláno

A má někdo nějakej návod jak se dostat přes palubku k výměníku topení - poněvadž mě to teče asi někde tam, teď přes léto když se netopí tak ne, ale chtělo by to poopravit ... :papa

Odesláno

Ale přes ten radiátor jde horká voda pořád,i když se v autě netopí,topení se zavírá klapkou,která ti nepustí teplej vzduch dovnitř,¨tak nevím,jestli je to radiátorem.

Odesláno

To je fuk, jestli to kape radiátorem, nebo nějakou trubkou, stejně musim tu palubku nejspíš celou včetně středovýho panelu a koberců vyndat .... :mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...