PESEK79 Odesláno 2. květen 2004 Odesláno 2. květen 2004 Nevim cim to je,ale mam porad mokry koberec.Nejsem schopny ho nijak vysusit,ani horkovzdusnou pistoli.Vzdycky je suchy jen chvili..Nezalezi na tom,jestli prsi nebo ne,je mokry porad.Gumove koberce tam nemam a diru v podlaze taky ne..Vedou tam nejake trubky?Voda se mi ztraci jen trosku... Citovat
Petano Odesláno 2. květen 2004 Odesláno 2. květen 2004 no zadem uprostred palubky jsou trubky od chladice s vodou na topeni tak jestli ti to tam nekde lehce neprotika Citovat
PESEK79 Odesláno 2. květen 2004 Autor Odesláno 2. květen 2004 No jo,to me taky napadlo,ale zajimave je,ze je to mokre jen u sedacky ridice.. Citovat
olda Odesláno 2. květen 2004 Odesláno 2. květen 2004 Tak se podívej pod koberec,tam je nějakej filc nebo co to je,já to mám po zimě jak se nanosí sníh dovnitř a pak roztaje uplně nacucaný,pak to vzlíná do koberce. Citovat
rimmer Odesláno 2. květen 2004 Odesláno 2. květen 2004 on muze byt taky praskly radiator topeni a pres vydechy to nekde muze tect misto napravo, klidne nalevou stranu auta, tedy k ridici Citovat
oddie Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Podívej se na odtokové díry v prahu. Pokud se ucpou, může se v krajním případě stát, že se práh zaplní vodou - před pár lety jsem takhle z jedné 205-ky vypustil z prahu téměř 5 litrů vody. Citovat
Jarda Muller Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Měl jsem podobný problém, voda mi tekla z dveří po drátech (repro). Odpojil jsem repro a od te doby je klid.....Nemusi to být problém,ale zkus to. Citovat
Sepp Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 5!!! litru z prahu a ke vsemu jeste u 205-ky?? Tak to bych chtel videt - to musela byt bomba - nebyl majitel vasnivy rybar??? Treba to mel jako prepravku na ulovky :D:D Citovat
oddie Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Sepp: možná je to k nevíře, ale ten práh je dutý. A řekl bych, že by se do něj vešlo klidně víc než 5 litrů... Taky se mi takhle v autě objevovala voda, a nemohl jsem přijít na to kudy, okno přetěsněné, dveřní těsnění OK - přišel jsem na to až při jednom prudkém zabrzdění, když vody vody šplouchla dovnitř. Citovat
Sepp Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 A co priliv a odliv - to jsi nic nezpozoroval? :D:D Citovat
AKCZ Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Taky jsem se jednou trochu polekal kdyz mi kamos rekl u spolujezdce ze mu kape na nohu voda heh pak jsem zjistil ze mi kondenzuje voda od klimatizace Citovat
dapata Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Taky bych se prikalnel k te vode v prahu.Me to totiz taky v tehle mistech krasne sploucha....sploucha,je to slyset pri brzdeni,alespon nemusim jezdit k mori:D:D Citovat
Kik Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 A má někdo nějakej návod jak se dostat přes palubku k výměníku topení - poněvadž mě to teče asi někde tam, teď přes léto když se netopí tak ne, ale chtělo by to poopravit ... Citovat
olda Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Ale přes ten radiátor jde horká voda pořád,i když se v autě netopí,topení se zavírá klapkou,která ti nepustí teplej vzduch dovnitř,¨tak nevím,jestli je to radiátorem. Citovat
Kik Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 To je fuk, jestli to kape radiátorem, nebo nějakou trubkou, stejně musim tu palubku nejspíš celou včetně středovýho panelu a koberců vyndat .... :mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.