Guest Scratch Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Ahoj vsem, predevcirem jsem byl kupovat neco na Harfe v Kate trading. Kdyz jsem nasedal do auta, zastavilo pred nami prudce auto. Z nej vylitnul chlapek a byl lehce v soku. Myslel si, ze mu nekdo ukradl auto. Normalne vyndal fotky, ktery mel u ridicaku a musim priznat, ze ma hodne podobnou 406 jako mam ja. Obdobny kridlo, barva, kola taky OZ ale klas. hliniky (ja mel v tu dobu uz origo puklice). Docela jsme pokecali, a uz je mi jasny, proc mi nekdo rika - tuhle jsem te videl tam a tam, a troubil jsem a ty nic. No asi jsem to nebyl ja :-D, ja mam ted jednoduchou poznavacku, dovjity kridlo, dvojity vyfuk a musim udelat nejakou zmenu abych se od pana odpodobnil Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Teď si vem, kdyby byl trošku prudší jako ty jak by to dopadlo když by si myslel že si mu to auto opravdu vzal.... Citovat
Lentilka Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 by mě zajmalo jak by se tvářil kdyby ti dal jednu dvě a pak se teprv ptal:D Citovat
jarajarda Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: Scratch Ahoj vsem, predevcirem jsem byl kupovat neco na Harfe v Kate trading. Kdyz jsem nasedal do auta, zastavilo pred nami prudce auto. Z nej vylitnul chlapek a byl lehce v soku. Myslel si, ze mu nekdo ukradl auto. Normalne vyndal fotky, ktery mel u ridicaku a musim priznat, ze ma hodne podobnou 406 jako mam ja. Obdobny kridlo, barva, kola taky OZ ale klas. hliniky (ja mel v tu dobu uz origo puklice). Docela jsme pokecali, a uz je mi jasny, proc mi nekdo rika - tuhle jsem te videl tam a tam, a troubil jsem a ty nic. No asi jsem to nebyl ja :-D, ja mam ted jednoduchou poznavacku, dovjity kridlo, dvojity vyfuk a musim udelat nejakou zmenu abych se od pana odpodobnil To Tě ještě měl vytáhnout z auta a nafackovat Ti:D:D:D:D:D Citovat
AKCZ Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Znam.. take mi tady zacala jzdit jedna 306ka na prvni pohled stejna.. zasadni rozdil je v motoru 2.0 vs 1.4 Ale to nikdo nevidi takze se pak take nestacim divit kde vsude me kdo videl PS: Dokonce jsem to uz udajne i prodaval ale to se jednalo jeste o jinou podobiznu Citovat
Miss Scratch Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Scratch Ahoj vsem, predevcirem jsem byl kupovat neco na Harfe v Kate trading. Kdyz jsem nasedal do auta, zastavilo pred nami prudce auto. Z nej vylitnul chlapek a byl lehce v soku. Myslel si, ze mu nekdo ukradl auto. Normalne vyndal fotky, ktery mel u ridicaku a musim priznat, ze ma hodne podobnou 406 jako mam ja. Obdobny kridlo, barva, kola taky OZ ale klas. hliniky (ja mel v tu dobu uz origo puklice). Docela jsme pokecali, a uz je mi jasny, proc mi nekdo rika - tuhle jsem te videl tam a tam, a troubil jsem a ty nic. No asi jsem to nebyl ja :-D, ja mam ted jednoduchou poznavacku, dovjity kridlo, dvojity vyfuk a musim udelat nejakou zmenu abych se od pana odpodobnil To Tě ještě měl vytáhnout z auta a nafackovat Ti:D:D:D:D:D by si nedovolil. Pan jiste videl me na miste spoluzejdce a couval.))) Citovat
Béďa Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 taky tohle znam, kamarad ma auto ktere je tu 2x v uplne stejnem provedeni, folie, kola atd. takze automaticky zdravim a divim se ze nereaguje.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Scratch Ahoj vsem, predevcirem jsem byl kupovat neco na Harfe v Kate trading. Kdyz jsem nasedal do auta, zastavilo pred nami prudce auto. Z nej vylitnul chlapek a byl lehce v soku. Myslel si, ze mu nekdo ukradl auto. Normalne vyndal fotky, ktery mel u ridicaku a musim priznat, ze ma hodne podobnou 406 jako mam ja. Obdobny kridlo, barva, kola taky OZ ale klas. hliniky (ja mel v tu dobu uz origo puklice). Docela jsme pokecali, a uz je mi jasny, proc mi nekdo rika - tuhle jsem te videl tam a tam, a troubil jsem a ty nic. No asi jsem to nebyl ja :-D, ja mam ted jednoduchou poznavacku, dovjity kridlo, dvojity vyfuk a musim udelat nejakou zmenu abych se od pana odpodobnil To Tě ještě měl vytáhnout z auta a nafackovat Ti:D:D:D:D:D no byl relativne drobneho vzrustu kazdopadne kdyby to byla dvoumetrova hora, asi bych to okenko nestahoval Citovat
Marcel505 Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Tak tyhle problémy nemám... Scratch: Aby nechtěl autorské poplatky, že jsi to od něj obšlehl! Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 je fakt ze on ma starej model :-) rozdil byl v tom, ze moje kridlo je tuplovane, on ma wrc klasiku :-), ale to pri pohledu z boku a zepredu nepoznas Citovat
jarajarda Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Původně zaslal: Scratch je fakt ze on ma starej model :-) rozdil byl v tom, ze moje kridlo je tuplovane, on ma wrc klasiku :-), ale to pri pohledu z boku a zepredu nepoznas Ale zděšení to mohlo bejt parádní:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 no to jo, docela u toho koktal Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Původně zaslal: Scratch no to jo, docela u toho koktal Ptám se: a) Řekl jsi mu o našem klubu??? b) Kdy se tedy pán zaregistruje, přijede na Džbán či jiný sraz ..... ? c) Máme tedy blokovat nick Scratch 2??? Citovat
adraj Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Scratch no to jo, docela u toho koktal Ptám se: a) Řekl jsi mu o našem klubu??? b) Kdy se tedy pán zaregistruje, přijede na Džbán či jiný sraz ..... ? c) Máme tedy blokovat nick Scratch 2??? No myslím Medvěde,že varianty A,B,C by byli velice zajímavé. Ostatně Scratchi taktéž by mě zajímalo zda o clubu ví. [upravil dne 18/12/08 adraj] Citovat
čakom Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 dvojníka Scratche jsem potkal v mimoni:) Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 fakt? Mas fotku prosim? Medved a Adraj: o klubu vi, ale asi to neni spravnej typ na sraz. Kazdopadne jsem mu lipnul jednu cedulku s odkazem na nase stranky Citovat
čakom Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 bohužel fotku nemám. ségra si vzala na víkend foták a já odjel do mimoně bez fotáku:( Citovat
čakom Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 tady jedna s velkým křídlem ale starej model v zelené http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/peugeot/406/7352166 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.