Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

druha 406 scratch

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem,

predevcirem jsem byl kupovat neco na Harfe v Kate trading. Kdyz jsem nasedal do auta, zastavilo pred nami prudce auto. Z nej vylitnul chlapek a byl lehce v soku. Myslel si, ze mu nekdo ukradl auto. Normalne vyndal fotky, ktery mel u ridicaku a musim priznat, ze ma hodne podobnou 406 jako mam ja. Obdobny kridlo, barva, kola taky OZ ale klas. hliniky (ja mel v tu dobu uz origo puklice). Docela jsme pokecali, a uz je mi jasny, proc mi nekdo rika - tuhle jsem te videl tam a tam, a troubil jsem a ty nic. No asi jsem to nebyl ja :-D, ja mam ted jednoduchou poznavacku, dovjity kridlo, dvojity vyfuk a musim udelat nejakou zmenu abych se od pana odpodobnil :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Ahoj vsem,

predevcirem jsem byl kupovat neco na Harfe v Kate trading. Kdyz jsem nasedal do auta, zastavilo pred nami prudce auto. Z nej vylitnul chlapek a byl lehce v soku. Myslel si, ze mu nekdo ukradl auto. Normalne vyndal fotky, ktery mel u ridicaku a musim priznat, ze ma hodne podobnou 406 jako mam ja. Obdobny kridlo, barva, kola taky OZ ale klas. hliniky (ja mel v tu dobu uz origo puklice). Docela jsme pokecali, a uz je mi jasny, proc mi nekdo rika - tuhle jsem te videl tam a tam, a troubil jsem a ty nic. No asi jsem to nebyl ja :-D, ja mam ted jednoduchou poznavacku, dovjity kridlo, dvojity vyfuk a musim udelat nejakou zmenu abych se od pana odpodobnil :D

To Tě ještě měl vytáhnout z auta a nafackovat Ti:D:D:D:D:D

Odesláno

Znam.. take mi tady zacala jzdit jedna 306ka na prvni pohled stejna.. zasadni rozdil je v motoru 2.0 vs 1.4 :D Ale to nikdo nevidi takze se pak take nestacim divit kde vsude me kdo videl :super

PS: Dokonce jsem to uz udajne i prodaval ale to se jednalo jeste o jinou podobiznu :D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Ahoj vsem,

by si nedovolil. Pan jiste videl me na miste spoluzejdce a couval.)))

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Ahoj vsem,

no byl relativne drobneho vzrustu :D

kazdopadne kdyby to byla dvoumetrova hora, asi bych to okenko nestahoval :D

Odesláno

je fakt ze on ma starej model :-)

rozdil byl v tom, ze moje kridlo je tuplovane, on ma wrc klasiku :-), ale to pri pohledu z boku a zepredu nepoznas :D

Odesláno

je fakt ze on ma starej model :-)

rozdil byl v tom, ze moje kridlo je tuplovane, on ma wrc klasiku :-), ale to pri pohledu z boku a zepredu nepoznas :D

Ale zděšení to mohlo bejt parádní:D:D:D

Odesláno

no to jo, docela u toho koktal :D

Ptám se:

a) Řekl jsi mu o našem klubu???

b) Kdy se tedy pán zaregistruje, přijede na Džbán či jiný sraz ..... ?

c) Máme tedy blokovat nick Scratch 2???

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

no to jo, docela u toho koktal :D

Ptám se:

a) Řekl jsi mu o našem klubu???

b) Kdy se tedy pán zaregistruje, přijede na Džbán či jiný sraz ..... ?

c) Máme tedy blokovat nick Scratch 2???

No myslím Medvěde,že varianty A,B,C by byli velice zajímavé. Ostatně Scratchi taktéž by mě zajímalo zda o clubu ví.

[upravil dne 18/12/08 adraj]

• O 8 měsíců později...
Guest Scratch
Odesláno

fakt? Mas fotku prosim?

Medved a Adraj: o klubu vi, ale asi to neni spravnej typ na sraz. Kazdopadne jsem mu lipnul jednu cedulku s odkazem na nase stranky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...