Radek Hurvajz Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 Tady jedna už z mých dříve ulovených fotek před Kauflandem. Nevim co ho vedlo k tomu aby zaparkoval takhle ale docela síla když má místa všude okolo:D Citovat
automale Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 bolo klzko sa mu to pri dobrzdovani nepodarilo odhadnut ale skor si myslim ze vsade bol poprasok snehu a nebolo vidiet namalovane sipky a ciary a kedze za volantom bol niekto kto sa vie 100% orientovat pichol to presne - do stredu [upravil dne 24.7.2012 19:49 od automale] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 No ale parkoviště i Kauflandu ma stromečky a ostruvky vždy mezi parkovacím polem, takže tam je jasný kam se postavit. Bud to byl někdo kdo v životě neviděl takový parkoviště a prostě to tam takhle zahodil, a nebo to byl nějakej magor co mu to je fuk Citovat
ozzy56 Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 at si každý zaparkuje jak chce, samozřejmě tak, aby nezablokoval jiné auto u superhyper zaparkuju většinou daleko od vchodu, kde kolem není nikdo...,po nákupu je kolem mojí popelnice chumel aut,přestože široko daleko je plno místa , asi mi tam dali silné magnety Citovat
automale Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 prostě to tam takhle zahodil tato cast vety to presne vystihla Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 Budu muset pořidit nějaký samolepky tohoto typu a vozit je sebou :D Občas je neuvěřitelný co lidi dokážou http://www.parkujesjakzmrd.cz/ Ja je mam, uz asi rok Vybral jsem si napis \"P - Parkuju jak debil\" a jen tady u nas jsem je uz nekolikrat pouzil Jeden vytecnik co parkoval prdeli SUVcka skoro v krizovatce schytal 2x za sebou serii \"bocni sklo u ridice + bocni sklo u spolujezdce + obe vnejsi zpetna zrcatka\". Hhhhh.... Uz tam neparkuje Citovat
shark734 Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 po nákupu je kolem mojí popelnice chumel aut,přestože široko daleko je plno místa , asi mi tam dali silné magnety presne toto sa deje aj mne, ci uz parkujem v nejakom markete alebo v robote...druhy den v novej robote a nejaky zmdr mi drbol do dveri:grr Citovat
JardaMoj Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 kdyz je na parkovisti hodne mista, tak taky STOJIM JAKO KOKOT, aby mi ty ostatni kokoti co se narvou 5 cm od auta, neomlatili lak! tak a ted se do me pustte. Citovat
Agia Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 Vždycky, když vidim ty fotky aut v prostoru, vzpomenu si na to, jak sem musela onehdá zaparkovat já. Večer nebylo nikde místo, jen poslední v řadě, která už zužuje pak výjezd, ale běžně se tam parkuje (čáry nikde). Dopoledne jdu nakoupit a co nevidim, stojim jako kráva prakticky uprostřed cesty v prostoru, protože lidi odjeli a trochu se to posunulo. Podotýkám, že za mnou je eště dost místa na vyjetí. [upravil dne 25/7/12 00:11 od Agia] Citovat
Edison Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 To jsem právě chtěl podotknout: Mnohdy člověk zaparkuje podle ostatních, nebo jak se dá a pak se změní celá situace, leč to poslední auto, které jako poslední zůstalo pak stojí právě totálně v offside. Navíc snadno dojde k tomu, že jedna sada aut odjede, jiná sada přijede a zaparkuje naprosto jinak, takže ten jeden jediný poslední pak vypadá jak tuplovanej... Takže bych to kolikrát na onoho nesváděl Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Vsak ja to znam .. Na ctyrce kde pracuju jsou takova parkoviste hned 3. K veceru si takhle jdu k autu a co nevidim - okolo nic a ja stojim uplne uprostred.. Ale to,co jsem zminoval byla trosku jina situace Citovat
Goldinka Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Agia: jo tohle miniparkovišťátko před tou placatou garáží je na parkování prťavý ještě jak tam dali inteligentně doprostřed ty popelnice - na fotce by byly vlevo, nedivim se ti, že si to tam takhle postavila . Tam jsou kolikrát zaparkovaný auta naprosto úchvatně až tam půjdu se psem tak se schválně mrknu . Já jsem vždycky parkovala (a parkuju) kolmo hned u hlavní a když tam nebylo místo tak sem si zajela do makovskýho a tam se už něco našlo málokdy se stane, že je volno hned u konečný před barákem, ačkoli tuhle jsem se tam v klidu nasáčkovala a bylo tam volno až do večera, takže paráda k autu blízko Btw ty si z řep?? nebo sem se na to už ptala (skleroza...) [upravil dne 25/7/12 22:00 od Goldinka] Citovat
Agia Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Goldinka: Jojo, navíc tam bejvali dva invalidi, teď už je tam \"jen\" jeden a dva přesunuli na ty místa před barákem. Jednoho inteligentně k těm keřům, takže permanentě stojí metr za svojí čárou, aby moh vystoupit. Parkování je tu prostě legrace. Jj, sem z Řep. Minule sem dokonce chytla normální místo a nemusela sem jezdit dozadu a otáčet se. Ale za to sem stála vedle dodávky, která se někomu nelíbila. Tak po ní hodil vejce. Na střechu. Rozprsklo se. Zlaťucha vypadal zleva jak poflusanej. Moc hezký. Citovat
Mildík Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Parkování v Praze je alchymie když parkuju služebákem někde na sídlišti, kolmo a šoupaj tam lidi auta i podélně, před ty kolmý, tak nechám vystrčenej čumák, stalo se mi , že jsem za 10 minut přišel k autu a debil tam nechal za 1, a, já tam vykys ještě hodinu. Troubení zbytečný, spíš, je člověk za blbce. Sice se pak omluvil, že si to neuvědomil, taky mu možná hnulo svědomím, když jsem mu řekl, že mám pohotovost, a, jak by mu bylo, kdyby jeho matka visela ve výtahu, a, já tam nemohl jet :D MP komici, prej nic nenadělaj, no zoufalství. :D:roker Citovat
Goldinka Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Agia: tak vejce je furt ještě dobrý ale je fakt jestli to bylo pod barákem tak docela odvážný tam to hlídaj důchodci z oken před našim barákem u konečné parkoviště právě není jako vyloženě jako je u všech ostatních baráků takže tam je to prostě o štěstí jestli je místo někde poblíž a nebo náhodou omylem hned u zastávky, jenže tam se člověk zase bojí aby mu to nějakej bezďák nepoblil nebo nějakej feťáček neposkákal... JO jo řepy ) Stejnak se tam ráda vracim Citovat
Guest bostich Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 U mě před barákem. V celým parkovišti pro cca 20 aut stály 3. Já soused a tenhle expert Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 To vypadá jako že se lekl semaforů a utekl od toho, to snad není možný aby někdo takhle zaparkoval, je normální? Citovat
Guest bostich Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 Taky jsem to nějak nepochopil... gúúgl :takhle to parkoviště vypadá z druhý strany. Místa je víc než dost Možná se lekl hasiče ve výloze... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.