kecod Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 stale mi svieti diagnostika bol som stym uz aj servise a neviedia ani najst pri motore tu zastrcku na diagnostiku. ze to este taky motor ani nevidely.ma to karburator ziaden strek. je to 1.4 ka.1989,svieti to len ked idem napriklad 100 alebo ked trosk avytocim motor.a este by som chcel vediet kde sa napaja podtlak z rozdelovaca diky. Citovat
kecod Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 ten podtlak som napojil priamo na vyvod z karburatoru na to bolo kedysi pripojene take daco co tahalo sktiacu klabku to som odpojil lebo mi blbliotacky volnobezne na volnobehu.a zaslepil som to a prdvcerom som prisiel n a to ze nemam napojeny podtlak.a bol vadny.tak som ho menil al e nezohnal som ziadny tak som tam dal z embecky 120. hned to ma lepsi tah.aj t menej zere.ale nenapojil tsom to cez ten ventil podlaku ale priamo co isla hadicka z karburatora.ale ta diagnostika stale svieti. Citovat
Maverick Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Tu překopávku na karburátor máš na svědomí ty? Citovat
kecod Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 nie to je od vyrobi je to solex karburator ale neni to strek.dakde som cital ze tychto aut sa vela nevyrobilo.mozem to odfotit a poslat to tu. Citovat
AnotherOne Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 NIe je tá kontrolka teplota lambda sondy - katalyzátora? Citovat
kecod Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 niekto mi vravel ze je to diagnosticka kontrolka. Citovat
Maverick Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 AnotherOne: Není. Je to kontrolka diagnostiky. Jen nevím co tam má co svítit, když je to karbec. Tohle přeci nemůže mít žádnou elektroniku. Vždycky jsem měl zato, že karbec je čistě mechanické záležitost:myslim Citovat
kecod Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 a ked dam vyblikat zavadu klucikom tak ani nevyblika zaciatok proste nic.moc aut som na nete nenasiel z takymto karburatorom.bez streku Citovat
Pája Rybišár Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Hmno tak to vypada na elektronicky regulovanej karbej...treba jako u Fáčka Ecotronic...no tak to je radost....asi nej by bylo začit shanět klasický jednokomorový solex či weber... Citovat
vinorak Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: Mefisto86 AnotherOne: Není. Je to kontrolka diagnostiky. Jen nevím co tam má co svítit, když je to karbec. Tohle přeci nemůže mít žádnou elektroniku. Vždycky jsem měl zato, že karbec je čistě mechanické záležitost:myslim že by to byla ta nejhorší možnost, a to vzácný motor s \"řízeným\" karburátorem určený pro švýcarsko 1,4 TU3CP ? Nejde to opravit a akorát se to sere:myslim [upravil dne 12.12.2008 vinorak] Citovat
Pája Rybišár Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 PS:to dole červeny s třema vodiči bude určo potencionmetr co sníma uhel natočení š.k A co je to tam ten modrej podtlakovej ovladač??není tam urvana trubička pro hadici na podtlak?? Citovat
kecod Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 tak to ze by bola chyba ze je vadnyy karburator? preto mi to svieti? ta kontrolka.ja som to kupil pred mesiacom. to auto.a vela to aj zralo.ale nastavil som predzapal a dal novy podtlak na rozdelovaci.ale aj tak to zere vela.a to mam uplne zastrobovany srob na regulaciu bohatosti zmesi.mam doma karburator veber ale je to z fiat uno 1.5 to asi keby tam baipasnem by nebol dobry napad.on vyzera jak weber co sa montoval do pejotu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.