zdenislav Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Nevie niekto poradiť ako odstrániť nesvietiacu prístrojovú dosku? konkrétne nesvieti otáčkomer, ikonka zapnutých svetiel ( pritom zapnutie dialkových svieti)? Citovat
P607Olda Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Hore v plexiskle prístrojovej dosky je dierka, tam treba niečo strčiť (šrobovák) a trocha zapáčiť. Tak mi vravel servisák, keď mi menil žiarovky. Pozor - plexisklo ľahko praskne! Citovat
jofo Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Musis mat na to taky specialny nastroj. Skusim to odfotit a poslat. Ale ak budes odpajat pristrojovku tak nezabudni odpojit bateriu. Aspon taky je postup oficialny z peugeotu. Citovat
funthomas Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 ako si nakoniec ten problem s podsvietenim vyriesil? zaujimalo by ma to, lebo uz asi rok mi nesvieti kontrolka zapnutych stretavacich svetiel (dialkove funguje) a teraz mi zacalo obcas vypadavat podsvietenie praveho maleho budika. Podobne aj na ovladaci klimatizacie mi nefunguje podsvietenie pravej strany. Je to komplikovana oprava? Dakujem za info. Citovat
P607Olda Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Mne nesvieti zelena kontrolka zapnuteho osvetlenia presne od chvile, kedy mi diagnostikou aktivovali stále osvetlenie po naštartovaní. Predpokladám, že to spolu súvisí. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: P607Olda Mne nesvieti zelena kontrolka zapnuteho osvetlenia presne od chvile, kedy mi diagnostikou aktivovali stále osvetlenie po naštartovaní. Predpokladám, že to spolu súvisí. Presne tak, ale keď prepneš páčku na svetlá ručne mala by svietiť. Citovat
funthomas Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 ako spomenul AnotherOne suvis to nema, lebo mne to nesvieti ani ked dam manualne zapnut svetlo a viem, ze kedysi ta kontrolka svietila, len casom zacala vypadavat az zhasla uplne (podobne to bolo aj s podsvietenim ovl. klimatizacie), podla mna za tymi chybami podsvietenia su studene spoje, len neviem ci s tym mam skocit do servisu alebo sa pokusit a trochu domaceho kutilstva a rozobrat to... Citovat
jofo Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Uz sme ti to pisali s HNUSOBOM v sekcii SERVIS. Pozri tam. Vybrat ovladanie klimy je jednoduche. S priborovym nozikom ju pekne vylupnes, ale opatrne. S pristrojovkou = citaj vyssie. Citovat
hnusoba Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: jofo Uz sme ti to pisali s HNUSOBOM v sekcii SERVIS. Pozri tam. Vybrat ovladanie klimy je jednoduche. S priborovym nozikom ju pekne vylupnes, ale opatrne. S pristrojovkou = citaj vyssie. Polovica ľudí na fóre ide na riešenie probléov vždy tým komplikovanejším spôsobom... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.