Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hore v plexiskle prístrojovej dosky je dierka, tam treba niečo strčiť (šrobovák) a trocha zapáčiť. Tak mi vravel servisák, keď mi menil žiarovky. Pozor - plexisklo ľahko praskne!

Odesláno

Musis mat na to taky specialny nastroj. Skusim to odfotit a poslat. Ale ak budes odpajat pristrojovku tak nezabudni odpojit bateriu. Aspon taky je postup oficialny z peugeotu.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

ako si nakoniec ten problem s podsvietenim vyriesil? zaujimalo by ma to, lebo uz asi rok mi nesvieti kontrolka zapnutych stretavacich svetiel (dialkove funguje) a teraz mi zacalo obcas vypadavat podsvietenie praveho maleho budika. Podobne aj na ovladaci klimatizacie mi nefunguje podsvietenie pravej strany. Je to komplikovana oprava? Dakujem za info.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Mne nesvieti zelena kontrolka zapnuteho osvetlenia presne od chvile, kedy mi diagnostikou aktivovali stále osvetlenie po naštartovaní. Predpokladám, že to spolu súvisí.

Presne tak, ale keď prepneš páčku na svetlá ručne mala by svietiť.

Odesláno

ako spomenul AnotherOne suvis to nema, lebo mne to nesvieti ani ked dam manualne zapnut svetlo a viem, ze kedysi ta kontrolka svietila, len casom zacala vypadavat az zhasla uplne (podobne to bolo aj s podsvietenim ovl. klimatizacie), podla mna za tymi chybami podsvietenia su studene spoje, len neviem ci s tym mam skocit do servisu alebo sa pokusit a trochu domaceho kutilstva a rozobrat to...

Odesláno

Uz sme ti to pisali s HNUSOBOM v sekcii SERVIS. Pozri tam. Vybrat ovladanie klimy je jednoduche. S priborovym nozikom ju pekne vylupnes, ale opatrne. S pristrojovkou = citaj vyssie.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Uz sme ti to pisali s HNUSOBOM v sekcii SERVIS. Pozri tam. Vybrat ovladanie klimy je jednoduche. S priborovym nozikom ju pekne vylupnes, ale opatrne. S pristrojovkou = citaj vyssie.

Polovica ľudí na fóre ide na riešenie probléov vždy tým komplikovanejším spôsobom... :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...